Articol

ZinEX GiveawayBăuturiIntră pentru a câștiga două permise de 180 de dolari la Grand Tasting Event la Zinfandel Experience din San Francisco! Trei șanse de a câștiga!


Zinfandel Experience Grand Tasting este cea mai cuprinzătoare prezentare de Zinfandels și amestecuri din lume. Sâmbătă, 25 februarie, la Pier 27 din San Francisco, ZinEX este cea mai bună experiență de degustare a probelor somptuoase de la restaurante și bucătari de la cramă, precum și oportunități de a experimenta degustări față în față cu vinificatori celebri.

Această experiență finală de degustare include o selecție de mostre somptuoase de la restaurante și bucătari de la cramă și oportunități de a experimenta degustări față în față cu vinificatori celebri. Planul spațios deschis și priveliștile panoramice ale golfului creează un fundal perfect pentru a cunoaște Zinfandel.

ZinEX Grand Tasting are loc la debarcaderul 27 din San Francisco sâmbătă, 25 februarie 2017, între orele 11:00 - 16:30. Trebuie să aveți 21 de ani sau mai mult pentru a intra în acest cadou. Pentru mai multe informații despre evenimentul ZinEx Click aici . Pentru a citi Termenii și condițiile Giveaway, Click aici .

Recomandat