Articol

Ghidul dvs. pentru Texas Hill Country

Texas Hill Country AVA este unul dintre cele mai vizitate și mai mari din țară, cu o suprafață de peste nouă milioane de acri. Însă printre vastele piste ale zonei rurale din Texas și ale orașelor importante precum San Antonio, există multe pietre prețioase pe care mulțimea le trece. Iată câteva dintre locurile mai interesante și rafinate de vizitat în această regiune diversă.Unde să stați

bumbac-gin-sat
Sursa imaginii: Cotton Gin Village

Cotton Gin Village
2805 S State Hwy 16
Fredericksburg, TX 78624
(830) 990-5734
TripAdvisor: 4 stele, 73 recenzii
Verifică disponibilitatea

Aproape de aeroportul județului Gillespie și la doar trei mile distanță de centrul orașului Fredericksburg, căsuțele ciudate din Cotton Gin Village sunt încă un secret din Texas. Cu cabine rustice din lemn, o noapte la Cottage Gin Village vă va face să vă simțiți ca un pionier timpuriu - dacă, desigur, pionierii aveau acces la facilități moderne luxuriante, cum ar fi mobilier confortabil și băi mari. Cabanele datează de fapt din anii 1800 și au fost transportate din diferite state, astfel încât oaspeții se pot bucura de istorie și confort împreună.

Sfat din interior: Nu părăsiți camera înainte de a încerca coșul cu bunătăți lăsat de personalul de la ușă în fiecare dimineață - chiflele de scorțișoară de casă merită îngăduința.

twin-ulm-guest-ranch-680
Sursa imaginii: Twin Elm Guest Ranch

Twin Elm Guest Ranch
810 FM 470
Bandera, TX 78003
(830) 796-3628
TripAdvisor: 4,5 stele, 87 recenzii
Verifică disponibilitatea

Twin Elm Guest Ranch este o „fermă de tip“ verificabilă situată la periferia orașului Bandera, capitala cowboy-ului din Texas, astfel încât locuința este rustică, din lemn și pământească. Paturile sunt imense, iar unele camere includ verande private, unde vă puteți rezerva o privire specială asupra stelelor din Texas. Desigur, o mulțime de călărie este disponibilă în jurul celor 300 de acri de Twin Elm Guest Ranch, pe un teren divers, retras.

Sfat din interior: Pentru familii, Twin Elm Guest Ranch are o mulțime de opțiuni pentru mai multe paturi la prețuri rezonabile, iar câteva camere includ paturi supraetajate.

buchanan-cabins-680
Sursa imaginii: Cabanele Buchanan

Cabanele Buchanan
20970 TX-127
Concan, TX 78838
(830) 232-6118
TripAdvisor: 3 stele, 10 recenzii
Verifică disponibilitatea

Buchanan Cabins este o stațiune administrată de o familie în capătul sudic al Texas Hill Country, situată pe o porțiune sănătoasă a râului Frio alimentat de primăvară, care este ideal pentru înot, tubing sau doar plajă. Cabinele oferă aer condiționat, șeminee și cuptoare, făcându-le mai confortabile decât campingul. O zonă de întâlnire include, de asemenea, Wi-Fi și un restaurant discret.

Sfat din interior: Nu uitați să vă aduceți propriile lenjerii de pat - Buchanan Cabins nu oferă cearșafuri, fețe de pernă sau prosoape.Unde sa mananci

pompeii_italian_grill-680
Sursa imaginii: Pompeii Italian Grill, TripAdvisor

Pompei Italian Grill
16109 Nacogdoches Rd
San Antonio, TX 78247
(210) 946-5518
TripAdvisor: 4,5 stele, 51 recenzii
Rezervări: Nu sunt necesare

Situat la extremitatea sudică a țării Texas Hill, San Antonio este mai aglomerat decât cea mai mare parte a regiunii, dar aromele Italiei-întâlnește-Texas ale Pompei Italian Grill merită să te aventurezi în metropolă. Cu un exterior care seamănă cu Pompei înainte de erupția vulcanică și o sală de mese spațioasă și luminată natural, acest restaurant servește porții nepretențioase și aglomerate de ziti, păstrăv la grătar și parmezan de vițel. Familiile sunt binevenite, dar și barul aruncă o margarită.

Sfat din interior: Muzica live de harpă plutește prin zona de luat masa la sfârșit de săptămână, așa că Pompei Italian Grill face o noapte bună în Texas.

18-stejari-680
Sursa imaginii: Yelp

18 stejari
23808 Resort Pkwy
San Antonio, TX 78261
(210) 491-5825
TripAdvisor: 4,5 stele, 179 recenzii
Rezervări: Recomandat

18 Oaks aduce mâncăruri inventive în inima orașului San Antonio, indiferent dacă căutați o friptură suculentă sau scoici. Deși este situat în interiorul unui JW Marriott, 18 Oaks nu este restaurantul dvs. obișnuit - ingredientele locale durabile îl fac un Texas original. Abordarea cu mănuși albe a fripturilor include o gamă de sosuri gourmet, cum ar fi au poivre sau béarnaise.

Sfat din interior: Bufetul de brunch de duminică, între orele 10:00 și 14:00, include mimozele nelimitate, așa că rezervările sunt recomandate.

bucătărie-înălțată-siloz-680
Sursa imaginii: Yelp

Bucătărie Silo Elevated
1133 Austin Hwy
San Antonio, TX 78209
(210) 824-8686
TripAdvisor: 4,5 stele, 181 recenzii
Rezervări: Recomandat

Silo Elevated Cuisine preia două etaje: partea de jos este un bar confortabil, prietenos, cu cocktail-uri meșteșugărești, în timp ce bucătăria experimentată de la ultimul etaj servește bucătărie americană nouă, incluzând grătarul din Texas. Silo Elevated Cuisine ia în considerare favoritele din sud, cum ar fi creveții și grâul, stridiile prăjite și orezul murdar, îți vor lăsa stomacul și palatul satisfăcut, dar vor economisi spațiu pentru o felie de plăcintă prăjită cu nucă de cocos.

Sfat din interior: Dacă ți-e foame, dar nu îți ajunge, pentru o masă gourmet, la barul de la parter se servesc farfurii mici, inclusiv pizza.Ce să fac

tururi de vin-deal-țară-680
Sursa imaginii: Yelp

Tururi de vin Hill Country

Hill Country Wine Tours te ia într-o limuzină personalizată și apoi te conduce într-o aventură Texas Hill Country, care include opriri la patru crame. Cel mai important, ghizii de turism se vor întâlni cu grupul dvs. și vor formula un plan personalizat în funcție de evenimentele de vină din ziua respectivă, de ce tipuri de vin vă bucură și de ce podgorii ați vizitat deja.

Sfat din interior: Dacă turul dvs. vă duce prin Johnson City, trimiteți o cerere șoferului dvs. de a merge la Jeritting & General Store de la Whittington.

torre-di-pietra-vineyards-680
Sursa imaginii: Yelp

Podgoriile Torre di Pietra
10915 US-290
Fredericksburg, TX 78624
TripAdvisor: 4 stele, 92 recenzii
Rezervări: Nu sunt necesare

Chiar dacă este situat la marginile orașului Fredericksburg, Torre di Pietra este debordant de romantismul și eleganța statuară a Toscanei. Înconjurată de garduri rustice din lemn despicat, crama oferă vedere uluitoare la peisajul rural și la podgorii, astfel încât picnicul este foarte recomandat.

Sfat din interior: Fiecare taxă de degustare include șase probe sănătoase și un pahar cu tulpină de cristal de luat.

lewis-wine-680
Sursa imaginii: Yelp

Lewis Wines
3209 W Autostrada 290
Johnson City, TX 78636
TripAdvisor: 4,5 stele, 21 recenzii
Rezervări: Nu sunt necesare

Deși zona de degustare este foarte simplă, priveliștile dealurilor texane și a periei de curățare merită să vă numiți cu Lewis Wines, la aproximativ 30 de minute de mers cu mașina de Fredericksburg. Ocazional, Lewis Wines va găzdui evenimente de cină pop-up cu bucătari locali care elaborează mese delicioase cu ingrediente locale.

Sfat din interior: Sunteți departe de un serviciu celular de încredere, deci nu depindeți de GPS. În schimb, fii atent la hambarul modest de pe autostradă.

ferme de semințe sălbatice-680
Sursa imaginii: Yelp

Ferme de semințe sălbatice
100 Legacy Dr.
Fredericksburg, TX 78624
(800) 848-0078
TripAdvisor: 4,5 stele, 596 recenzii

Fiind o fermă de flori sălbatice, fermele de semințe sălbatice pot conține flori sălbatice mai colorate într-un singur loc decât veți găsi oriunde în altă țară. Chiar dacă nu sunteți pe piață pentru semințele de flori sălbatice, puteți totuși să treceți în jurul acrelor de flori, fluturi și soare. Deoarece nu se face niciodată prea frig în Texas, există ceva înflorit în fiecare anotimp al anului.

Sfat din interior: Opriți-vă la Brewbonnet Biergarten pentru a lua bratwurst și bere în timpul vizitei.

cascadă-caverne-680
Sursa imaginii: Yelp

Cascade Caverns
226 Peștera Cascade
Boerne, TX 78015
(830) 755-8080
TripAdvisor: 4 stele, 101 recenzii

Cascade Caverns s-ar putea să nu aibă aceeași faimă ca și alte sisteme de peșteri din Statele Unite, dar caracteristicile geologice unice sunt bine conservate și unice. Pentru cei care doresc să rămână deasupra solului, acest parc include, de asemenea, 100 de acri de pădure de cedru și un camping bine întreținut. Bateți căldura din Texas - cavernele rămân la rece 64 de grade pe tot parcursul anului.

Sfat din interior: Dacă motocicletele și friptura de pui vă cheamă numele, opriți-vă la Mama’s Cafe din Boerne, la mică distanță cu mașina de caverne.

O vizită în Texas Hill Country este întotdeauna o experiență diversă, neașteptată. Chiar dacă regiunea este întinsă, nu veți fi niciodată prea departe de eleganță sau de ospitalitatea neprețuită din Texas.


Recomandat