Articol

„Femeile sălbatice despre vin”Băuturi

Trimis de VirginiaWine.org

Pachet de weekend „Women Wild About Wine”, de Alison Lundberg de la The Tides Inn

tidesinn.jpgAici în Virginia's Wine Country veți avea o experiență fantastică de degustare a vinului, cu foarte puține cercetări necesare. Women Wild About Wine Weekends de la Tides Inn se întoarce la timp pentru recolta de vinuri din octombrie și luna vinului extrem de populară din Virginia. Virginia sărbătorește cea de-a 21-a lună a vinului Virginia cu festivaluri, turnee, concerte și multe altele de la cele 150 de vinării din stat. Octombrie a devenit un punct culminant anual așteptat cu nerăbdare, deoarece producția de vin din Virginia ocupă locul cinci în S.U.A.
„Doamnele se bucură de accesul exclusiv la vinăriile din Virginia la tururi auto-ghidate ale traseului Northern Neck Wine Trail, completat cu un prânz de picnic inspirat de Chesapeake”, a spus Gordon Slatford, director general la Tides Inn. 'Weekend-ul este popular pentru a ajunge din urmă cu prietenii vechi, pentru a vă relaxa pe malul mării, a mânca-pedis la vin și pentru activități precum tenis, golf, plimbări cu barca, antichitate și vizitarea atracțiilor istorice.'

După ce vedeți ce vinării se află în zona dvs., verificați site-urile lor web pentru orele de funcționare. În timp ce multe sunt deschise șase sau șapte zile pe săptămână, cu excepția unor sărbători, unele sunt deschise doar în weekend. Cu toate acestea, cele care sunt deschise numai în weekend pot fi libere să facă o degustare pentru dvs. în timpul săptămânii, dacă le faceți un apel în avans.

Octombrie este una dintre cele mai bune luni ale anului pentru a vizita Virginia, oferind frunze de toamnă încântătoare și temperaturi reci. Pachetul de două nopți Women Wild About Wine Weekend include:

tidesinn5.jpg· Vineri și sâmbătă seara într-o suită Vista, inclusiv mic dejun zilnic

· Două manichiură, două pedichiuri și un vin Virginia la alegere de la una dintre cele patru crame din apropiere

· Un prânz cu coș de picnic pentru un tur auto-ghidat de patru crame din Virginia lângă Inn: Athena Vineyards, Belle Mount Vineyards, Ingleside Vineyards și White Fences Vineyard & Winery

· Două cămăși „Women Wild About Wine”

· Pachetul de două nopți, bazat pe ocupare dublă, este de 335 USD de persoană, pe noapte, plus taxe

· Valabil pentru weekendurile din octombrie până la 1 noiembrie 2009

Podgoriile Athena, Belle Mount Vineyards, Ingleside Vineyards și White Fences Vineyard & Winery fac toate parte din Virginia's Northern Neck și se bucură de un climat similar cu Bordeaux, Franța. Vremea este moderată de golful Chesapeake și râurile Rappahannock și Potomac, permițând regiunii să crească struguri de vin excepționali în solul argilos și nisipos. Dealurile ușor rulate sunt plantate cu viță de vie americană hibridă și altoită, oferind vederi uluitoare și vinuri premiate.

Tides Inn, intim, cu 106 camere, amplasat pe propria sa peninsulă pe malul mării, în fermecătorul oraș Irvington, pe colul nordic al Virginiei, este o tradiție din Golful Chesapeake de peste 60 de ani. O escapadă preferată în mijlocul Atlanticului pentru cupluri, familii și grupuri mici, complexul oferă cazare de lux mobilată în stil colonial britanic și facilități dedicate conferinței de ultimă generație certificate de IACC. Restaurantul tipic rafinat al complexului, Chesapeake Club, servește preparate regionale din bucătăria regională Chesapeake Bay. Facilitățile suplimentare includ un centru spa cu servicii complete; un port de agrement premiat cu 60 de alunecări, care găzduiește bărci de până la 125 de picioare; o școală profesională de navigație și o serie de recreere în aer liber, inclusiv campionat de golf, tenis, crochet și volei.

Pentru mai multe informații despre Tides Inn sau pentru a face o rezervare, vă rugăm să sunați la (800) 843-3746 sau să vizitați www.tidesinn.com.

Recomandat