Articol

Personalitatea țării vinului: Erica Goodell

wcPersonality_ArcadyVineyards.jpgConduc Arcady Vineyard B&B și Arcady Vineyard Wine Tours împreună cu soțul meu Chris, din Denumirea Monticello din Virginia. Cu sediul la doar 2,5 km de casa lui Jefferson, Monticello, avem o mulțime de vinării din care să selectăm trasee turistice.

Născută în San Francisco, familia mea a fost transferată la Bonn, Germania când aveam șase ani și trei ani mai târziu la Berna, Elveția, unde am locuit până în jurul anului 1976. Deoarece era legal în Europa, am petrecut multe ore plăcute ca adolescent în cafenele care beau vin local. (Nu mi-am putut permite coca-cola americană, care, ca import, era mult mai scumpă!) A fost o modalitate excelentă de a învăța să te bucuri de vin, lipsită de snobism și atitudine atât de răspândită astăzi. Această experiență mă determină să mă asigur că oaspeții din turneu învață că vinul este distractiv, de savurat! Nu sunt necesari snobii de vin! Cariera universitară a inclus studii la Colorado State University și Hunter College din New York, unde am absolvit o diplomă în arte liberale. Călătoriile mele m-au condus înapoi la San Francisco și apoi la Hilton Head, Carolina de Sud, lucrând în industria de restaurante și hoteluri. L-am cunoscut pe soțul meu Chris în Hilton Head și am trecut amândoi să locuim și să lucrăm în Tahoe, Mill Valley și Napa, California. În Napa, atât eu, cât și Chris am lucrat în industria ospitalității și a vinului.

Dorința mea a fost realizată de a deține un han cu pensiuni. După cercetări și planificări extinse în 1999, am descoperit Charlottesville, țara vinului emergentă din Virginia. Realizând că a sosit momentul să găsim un site pentru afacerea noastră, am călătorit la Charlottesville pentru a vedea dacă locația ne convine. Charlottesville mi-a amintit cu tărie de casa mea din copilărie în Elveția - oraș și țară, cu foarte puține suburbii de tăiat cookie-uri. Conduceți cinci minute în afara centrului orașului și aveți vaci care pășunesc în pășuni!

wcPersonality_ArcadyVineyards1.jpgDe când ne-am mutat la Charlottesville în 2000, am achiziționat o proprietate de 13 acri lângă Monticello într-un grup de vinării. Aici am finalizat prima fază și ne-am deschis Pensiunea cu tematică Wine Country, am plantat o mică podgorie din Chambourcin și am organizat tururi de degustare de vinuri timp de 5 ani.

Îmi place să lucrez în această industrie cu camaraderia și sprijinul său ușor. Tururile de vin mi-au oferit șansa să învăț cu adevărat vinurile și cramele noastre locale și să le urmăresc evoluția de-a lungul anilor.

Industria crește și se schimbă atât de repede încât simt de multe ori cu cât învăț mai mult cu atât știu mai puțin!

Scopul meu pentru viitor este să finalizez faza finală a pensiunii și a micului dejun, să continuăm să ne desfășurăm tururile și, eventual, să lucrăm la mici tururi individuale de vin în străinătate. Nu ne obosim niciodată să descoperim alimente și vinuri noi și captivante, cum sunt create; istoria, oamenii și cultura din spatele lor și împărtășindu-le pe toate cu oaspeții noștri!

Arcady Vineyard Wine Tours
1376 Sutlers Road
Charlottesville, VA 22902
(434) 872,9475
www.arcadyvineyard.com

Pensiunea Arcady Vineyard
www.innarcadyvineyard.com

Recomandat