Articol

Itinerarul țării vinului: Valea SonomaBăuturi

historic_press-room.jpgDe Robert Farmer

La est de Piață

Valea Sonoma este o denumire singulară care are multe forme. Solurile și clima sunt similare peste tot, dar stilul și textura pot varia foarte mult de la un loc la altul - de multe ori doar câteva perechi de zmee separă acele locuri. Colțul văii la est de centrul orașului - Sonoma Plaza - este unul dintre locurile mele preferate de vizitat. Nu numai că găzduiește ceea ce reprezintă în esență locul de naștere al Sonoma Wine Country, este, de asemenea, o colecție strânsă de vinării fantastice care reprezintă în mod ideal vinurile Sonoma. De la minunat pinot noir bine structurat până la zinfandel zippy, toate sunt prezentate cu un zâmbet de vecinătate

Opriți 1 Gundlach Bundschu
Oamenii de la Gun-Bun, așa cum știu localnicii și pentru că le place să se refere la crama lor, sunt la fel de coapte cu caracter ca vinurile lor premiate. Crama are o istorie bogată în familie, podgoria proprietății fiind îngrijită de șase generații ale familiei Bundschu. Pinot noir și chardonnay stelare reflectă angajamentul îndelungat față de calitate. În plus față de eșantioane regulate în sala de degustare plină de viață, sunt disponibile tururi ale terenului și peșterii. În timpul verii, tururile viei de 150 de ani, cultivate în mod durabil, sunt oferite pentru mic tur privat la bordul vehiculului cu șase roți, asemănător lunarului. Este o distracție minunată Gun-Bun.
Sala de degustare : Deschis zilnic între orele 11 - 16:30. 2000 Danemarca Str., Sonoma, 707-938-5277

Opriți 2 Vedere bună
Aici a început totul - și au obținut clădirea înregistrată istoric național pentru a dovedi acest lucru. Buena Vista, renumită ca prima cramă din California, este încă una dintre cele mai bune experiențe de vizită la cramă. Deși este aproape de agitația relativă a Sonoma Plaza, conferă o atmosferă reverentă de liniște liniștită din localul său împădurit. Pereții superbei structuri de piatră care găzduiește sala de degustare și spațiul pentru evenimente spun o mie de povești; la figurat și literal, prin litania fotografiilor istorice care le împodobesc. Încă produce pinot noir și chardonnay grozav, aceasta rămâne una dintre destinațiile Don’t-Miss din Wine Country.
Sala de degustare: Deschideți zilnic între orele 10:00 și 17:00. 18000 Old Winery Road, Sonoma, 800-926-1266

Opriți 3 Parcul Bartolomeu
Una dintre marile bijuterii ascunse ale Sonoma, frumoasele terenuri din jurul Parcului Bartolomeu par să strige vizitatorilor să petreacă o după-amiază lungă la o masă de picnic. Dar amplasarea sa în inima unui parc public îi atrage atenția vizitatorului curajos să exploreze cele trei mile de trasee de drumeții, care șerpuiesc prin păduri de stejari și flori sălbatice și să ofere vederi minunate asupra podgoriilor de dedesubt. Tipuri mai languide pot opta pentru explorarea istoriei vinificației din regiune în micul mare muzeu de la fața locului. Sala de degustare oferă doar selecții de vinuri și selecții de biblioteci din lista BP de excelent zinfandel, cabernet și sauvignon blanc.
Sala de degustare: Deschis luni-sâmbătă 11a-4: 30pm, Duminică 10:30 - 16:30. 1000 Vineyard Lane, Sonoma, 707-935-9511

Opriți 4 Ravenswood
Puține fabrici de vinuri mențin o asociere la fel de strânsă cu un anumit soi, la fel ca Ravenswood cu zinfandelul său. O veți auzi și o veți vedea afișată frecvent atunci când vizitați vinăria: No Wimpy Wines. Mantra oferă o linie directă pentru tot ceea ce se întâmplă la Ravenswood, de la producerea unei structuri îndrăznețe, zinfandel picant, până la găzduirea de evenimente distractive și, uneori, rau pe terenul său. În fiecare zi sunt programate excursii regulate la facilități și degustări de butoaie. Între timp, în sala de degustare, atmosfera este întotdeauna plină de băț și plăcută, și așa le place oamenilor de la Ravenswood.
Sala de degustare: Deschis zilnic între orele 10 - 16:30. 18701 Drumul Gehricke, 707-938-1960

Recomandat