Articol

Țara vinului în Hong Kong?Băuturi


Sună ciudat, dar, conform unui raport recent al CNN, Hong Kong găzduiește acum o cramă tip boutique numită 8th Estate Winery. Produce aproximativ 100.000 de sticle în fiecare an și vinde în prezent 4 roșii, 4 albe și 3 tipuri diferite de vinuri de desert. După cum vă puteți imagina, nu există spațiu pentru cultivarea strugurilor în Hong Kong, considerându-l una dintre cele mai mari populații din lume. Drept urmare, strugurii provin din întreaga lume, cu recolta 2007 realizată cu struguri din Washington și recolta 2008 din regiuni ale Italiei. Pentru a asigura prospețimea, strugurii trec printr-un proces de congelare rapidă înainte de a fi expediați.

Desigur, adevărata întrebare din toate acestea este: este vinul bun? CNN a efectuat un test cu oaspeți bănuiți la un bar al hotelului cărora li s-a servit vinul 8th Estate. Mai jos sunt doar câteva dintre comentariile:

„Este bun, potabil. . . ar putea fi dintr-o parte a Franței. ”(Elvețian care locuiește în Hong Kong după ce a gustat Chardonnay)

„Foarte uscat, foarte frumos. Nu după gust. Este din California? ”(Omul din Miami, Florida, de asemenea, în Hong Kong, după ce a gustat Merlot)

Ghici că merge să-ți arate, poți face vin oriunde!

CLICK AICI pentru a citi articolul completRecomandat