Blog

Brokeri de vin: Cum vă pot ajuta să investiți în vinBăuturi

Doriți să știți ce fac brokerii de vin și dacă vă pot ajuta să investiți în vin fin?

Este posibil să fi întâlnit mulți brokeri - unii care vând vin și băuturi spirtoase în numele distribuitorilor, iar alții care îți promit o investiție vinificativă pe termen lung foarte plină de satisfacții.

Dar, chiar ai nevoie de un broker care să investească în vin fin?

Și chiar dacă o faci, cum o alegi pe cea potrivită?

Pentru a răspunde la întrebările dvs., am elaborat acest ghid despre brokerii de vin. Vă vom explica de ce ar trebui să angajați unul și cum să alegeți unul. De asemenea, veți descoperi o modalitate de a investi ușor și fiabil în vinul fin.
Lecturi suplimentare

Vrei să știi totul despre vin rosu ca Beaujolais Nouveau sau șampane rafinate ca Dom Perignon? De asemenea, explorați cele mai bune moduri de a proiecta perfectul pivniță pentru colecția ta de vinuri!

Acest articol conține:

(Faceți clic pe linkurile de mai jos pentru a trece la o anumită secțiune)

 • Cine este Wine Broker?
 • De ce ar trebui să angajezi un broker de vin?
 • Lucruri pe care ar trebui să le căutați la un broker de vinuri.
 • Investiția în sticle fine de vin prin Wine Club.Să începem.

Cine este Wine Broker?

Un broker de vin este un agent independent care cumpără și vinde vin pentru sau în numele altora pentru un comision.


Aceștia ar putea fi angajați cu jumătate de normă sau cu normă întreagă la case de brokeraj sau distribuitori de vinuri, cu un salariu mediu de peste 57.000 de dolari un an. Ei sunt bine versați în marketingul vinului și sunt de obicei calificați cu o certificare Society of Wine Educators și o diplomă de licență în management.Tipuri de brokeri de vin

Iată o privire asupra a trei mari tipuri de brokeri de vin.

 1. LAbroker de vin vracla fel ca Turrentine Brokerage se ocupă de vinul vrac în industria băuturilor spirtoase. Vinul este expediat în containere (rezervoare ISO, flexitanks) mai degrabă decât în ​​sticle sau ambalaje mici.

Vinul în vrac este vinul produs în masă, ale cărui struguri pot fi obținuți din diferite țări,și nu neapărat zonei viticole căreia îi aparține eticheta.

 1. LAreprezentant de vânzări de vin sau brokereste unul care leagă între crame și distribuitori sau clienți. În unele cazuri, acestea sunt angajate de distribuitori pentru a-și extinde distribuția cu amănuntul.

Aduc adesea mostre potențialilor clienți (restaurante, hoteluri, comercianți cu amănuntul) pentru degustare și transmit comenzile vânzătorului (vinării, importatorilor, distribuitorilor sau altor brokeri).


 1. LAbroker de investiții în vineste cel care acționează ca o legătură între investitori și crame, case de licitații sau distribuitori.

Cei mai buni brokeri de investiții aleg vinurile potrivite pentru investiții și vă ajută să le vindeți la cele mai bune prețuri după mulți ani.

Iată o privire mai profundă asupra valorii pe care un broker o poate adăuga investițiilor în vin:

De ce ar trebui să angajezi un broker de vin?

Pentru a vă ajuta să decideți dacă ar trebui să angajați un broker, să întoarcem masa - să vedem cear trebui să facidacă ai găsi, cumpăra, depozita și vinde sticle de vintu.

(Doriți să aflați despre diferitele moduri de a investi în vin? Atunci consultați acest articol. )

 • Cunoștințe despre industria vinului: Ar trebui să aveți o înțelegere aprofundată a activității vinicole - toate aspectele producției de vin, logistica vinificației, procesul de distribuție și riscurile de piață implicate.
 • Expertiză în validarea autenticității unui vin: Veți avea nevoie de expertiza unui somelier pentru a valida autenticitatea vinurilor de calitate investițională.
 • Decizia de unde cumpărați: Trebuie să alegeți între case de licitații, schimburi de vinuri, vinării și magazine de tip boutique - toate acestea având un comision destul de mare sau o primă de cumpărător.
 • Licență: Pentru a importa vin, aveți nevoie de o licență. De ex. în Statele Unite, aveți nevoie de o licență federală și un permis ABC (Controlul băuturilor alcoolice).
 • Depozitare: Pentru a stoca singur vinul, trebuie să configurați o zonă de depozitare climatizată în casa dvs. sau să cumpărați o unitate de răcire a vinului. Trebuie să aibă o temperatură constantă (aproximativ 55 ° F), un control al umidității (60% umiditate relativă) și trebuie ținut departe de lumină și vibrații. De asemenea, trebuie să suportați costurile de asigurare și întreținere.
 • Impozite: Pentru importurile de vin, trebuie să vă ocupați de reglementările vamale și de legile fiscale și de conformitate statale și federale.


Îți place să asumi singur rolul de agent de vin, nu-i așa?

Nu ar fi mult mai ușor să angajezi un broker bun?

Un broker de vin înțelept vă poate oferitoate acestea și multe altele.

Dar cum te duci să alegi unul?

Iată cum puteți identifica un broker bun din rest.

Lucruri pe care ar trebui să le căutați la un broker de vinuri

Cel puțin, un bun broker ar trebui să aibă experiență în toate aspectele investițiilor în vin, cum ar fi identificarea vinurilor de calitate investițională și știerea când să cumpere și să vândă.

Ce altceva ar trebui să cauți?

 1. Licență și experiență de expediere: Brokerul ar trebui să aibă permisele necesare și ar trebui să aibă o experiență prealabilă în livrarea vinului în întreaga lume.
 1. Facilități fizice bine întreținute: Depozitarea sticlelor de vin în condiții sub-optime vă va strica investiția. Brokerul dvs. ar trebui să stocheze vinuri la furnizori experimentați de stocare, cum ar fi depozite vamale.
 1. Contacte profunde: O bună intermediere a vinului are nevoie de o rețea globală stabilită cu întregul lanț de aprovizionare cu vin - ar putea fi proprietăți de vinuri din Bordeaux, distribuitori și comercianți cu amănuntul din Marea Britanie, case de licitații din San Francisco și alți brokeri din întreaga lume.
 1. Clientela mare: O clientelă globală mare și mulțumită indică în mod clar credibilitatea și reputația unui broker.
 1. Experiență în confirmarea provenienței și autenticității: Un bun broker ar trebui să poată valida autenticitatea și originea vinurilor. Ar trebui să cunoască etichetele false sau vinurile mixte și amestecate la prețuri scăzute de la cele demne de investiție.

Cel mai sigur pariu este să angajați o companie expertă în investiții de vin, cum ar fi Wine Club care vă poate oferi unprofitabil și sigurmodalitate de a investi în vin fin.

Să aruncăm o privire la modul în care funcționează:


Investind în sticle fine de vin Wine Club

Wine Club este o companie de investiții în vin care vă permite să cumpărați sticle de vinuri de calitate investițională și să le vindeți mai târziu la un preț mai mare. Cu Wine Club, puteți deține cu ușurință vinuri cru sau de primă creștere din Bordeaux, Valea Napa sau oriunde în lume.

Să vedem cum Wine Club vă face mai ușor să investiți în vinuri premium:

Cum să investești cu Wine Club.

Trebuie să urmați un proces simplu în cinci pași:

 • Înscrieți-vă pe site-ul Wine Club pentru a deveni investitor de vin.
 • Completați un chestionar pentru a vă evalua toleranța la risc și orizontul investițional.
 • Verifică-ți portofoliul de investiții personalizat.
 • Finanțează-ți contul de investitor.
 • Urmăriți-vă portofoliul în timp real.

Avantajele investiției prin Wine Club

Wine Club vă oferă tot ce vă așteptați de la un broker de vinuri ideal.

 • Cumpărare și vânzare de încredere: Wine Club urmărește proveniența și verifică autenticitatea fiecărei sticle de vin.
 • Echipa expertă de consultanță în domeniul vinului: Au o echipă formată din trei master someri și un somelier avansat pentru a supraveghea selecția vinurilor care intră în portofoliile dvs. de investiții.
 • Tehnologie bazată pe inteligență artificială (AI): Master Sommeliers își combină expertiza cu modele de investiții cantitative pentru a vă asigura portofoliul.
 • Rețea profundă: Au o rețea extinsă de vinuri, oferindu-le acces la viile viitoare, vânzările private ale companiilor de vinuri și lansările limitate de vinuri noi.
 • Cele mai bune preturi: Aceștia furnizează vinuri direct de la producătorii de vinuri, de la bursele globale de vinuri și de la comercianți la cele mai bune prețuri cu ridicata.
 • Stocare optimă: Carcasele dvs. de vin sunt depozitate la Wine Club în condiții optime de umiditate, temperatură, calitatea aerului, lumină și vibrații la depozite lipite.
 • Avantaje fiscale: Depozitele vamale nu percep taxe accizabile și TVA, permițând Wine Club să vă transmită avantaje fiscale semnificative.
 • Taxe mici: Wine Club percepe doar o taxă anuală de 2,85% (2,5% pentru un portofoliu de investiții de peste 50.000 USD). Această taxă include gestionarea cumpărării de vinuri, detectarea fraudelor de vin, stocarea, asigurarea, gestionarea portofoliului și vânzarea vinului.
 • Asigurare completă: Wine Club oferă o poliță de asigurare completă la valoarea de piață.
 • Vânzare ușoară: Puteți vinde portofoliul de vinuri în orice moment unui cumpărător de contrapartidă și puteți primi vinurile livrate acestora.
 • Proprietate: Obțineți chiar proprietatea deplină asupra vinurilor în care investiți.

Concluzie

Un bun broker de vin vă poate ajuta să investiți fără probleme în cele mai bune sticle din lumea vinului.

Deși există o mulțime de brokeri de vinuri acolo, niciunul dintre ei nu vă oferă confortul, flexibilitatea și siguranța pe care vi le oferă Wine Club.

Wine Club este în mod clar cel mai bun pariu al tăusă selectați și să vă gestionați portofoliul de vinuri și apoi să le vindeți la cele mai bune prețuri.

De ce nu inscrie-te aici și lăsați Wine Club să vă construiască imediat un portofoliu profitabil de vinuri fine?

Recomandat