Articol

Unde să stați în județul Sonoma

Găsirea locului potrivit pentru a vă caza în județul Sonoma poate fi uneori o provocare, având în vedere diversitatea opțiunilor unice, stelare și nevoile dvs. atunci când alegeți cazare. Iată câteva opțiuni de top pentru a vă ridica picioarele și pentru a vă ascunde după ce ați explorat numeroasele părți ale țării viticole Sonoma.

Hilton Sonoma Wine Country
3555 Round Barn Boulevard
Santa Rosa, CA 95442
(707) 523-7555
TripAdvisor : 3,5 stele; 1245 recenzii

Situat în Santa Rosa, Hilton Sonoma Wine Country este ușor accesibil pentru mai mult de 300 de vinării la doar o scurtă plimbare, iar conciergeul hotelului îi ajută pe oaspeți să organizeze degustări sau excursii. Amplasat pe treisprezece acri frumoși, hotelul găzduiește, de asemenea, o piscină de dimensiuni olimpice și un spațiu mare pentru evenimente pentru cei care planifică o zi specială într-un cadru frumos, cu o zonă viticolă.

Sfat din interior: Hotelul acceptă animale de companie și include o zonă pentru mersul cu prietenii cu blană pe proprietate.

Han la Sonoma, A Four Sisters Inn
Strada Broadway 630
Sonoma, CA 95476
(707) 939-1340
TripAdvisor : 4,5 stele; 843 recenzii

Când vă cazați la un Four Sisters Inn, este ușor să vă obișnuiți cu anumite luxuri, cum ar fi micul dejun zilnic, vinul de după-amiază și aperitive și cookie-urile lor proaspete. Hanul de la Sonoma nu este o dezamăgire când vine vorba de acele atingeri speciale, dar se întâmplă să fie chiar pe stradă de la istoricul și vibrantul Sonoma Plaza. Cu 19 camere în clădirea principală și alte opt în noua Cabană Vintner, nu există lipsă de spațiu pentru a vă odihni capul. Și având o apropiere atât de apropiată de distracția Sonoma și de confortul acestui han fermecător, este ușor să simți că trăiești ca un localnic.

Sfat din interior: Scoateți una dintre bicicletele gratuite ale Hanului pentru o plimbare de-a lungul pistei de biciclete din apropiere și asigurați-vă că vă opriți la crame pe parcurs.

Flamingo Resort and Spa
2777 Strada a patra
Santa Rosa, CA 95405
(707) 545-8530
TripAdvisor : 3,5 stele; 628 recenzii

Flamingo este un punct de reper istoric care aduce o notă de farmec din mijlocul secolului Vegas în țara vinului. Situat în Santa Rosa și cu acces ușor la cramele din Valea Sonoma, acesta este un punct excelent pentru explorarea zonei. Există un club de sănătate și un centru spa, care poate fi savurat contra cost, dar cu acces la hotel piscina superba este inclus în fiecare sejur. Lounge-ul de la Flamingo este un favorit local pentru muzică live și dans. Opriți-vă pentru nopțile lor dedicate muzicii swing și salsa pentru a pune mișcarea acelor picioare.

Sfat din interior: Doriți să adăugați ceva suplimentar sejurului dvs.? Explorați oferta noastră exclusivă Flamingo Resort Wine Country!

Hanul Jenner
10400 Traseul de coastă 1
Jenner, CA 95450
(707) 865-2377
TripAdvisor : 3 stele; 289 recenzii

Situat pe râul Rusiei, la doar o milă de locul în care râul întâlnește Oceanul Pacific, Jenner Inn oferă o colecție de camere și cabane încântătoare în orașul confortabil Jenner. Multe dintre camere au balcoane cu vedere la râu și este un loc uimitor pentru decomprimare, relaxare și bucurie de natura și fauna sălbatică din jur.

Sfat din interior: Când rezervați prin intermediul nostru, bucurați-vă de 20% duminică-joi, mic dejun gratuit și Wi-Fi cu Jenner Inn WineCountry Exclusive .


Vintners Resort
4350 Barnes Road
Santa Rosa, CA 95403
(800) 421-2584
TripAdvisor : 4,5 stele; 575 recenzii

Cu accent pe oferirea unei destinații senine în inima țării vitivinicole, Vintners Resort este o descoperire extraordinară. La nord de Santa Rosa, dar aproape de drumurile principale, terenul luxuriant al hotelului este înconjurat de podgorii pitorești. John Ash & Co., restaurantul hanului, a fost un pionier al bucătăriei rurale, producând mâncăruri de sezon cu grădinile lor de fructe, legume și plante cu plante găsite în proprietate. Există, de asemenea, un centru spa care găzduiește servicii dedicate călătorilor obosiți și wellness general. Vintner’s Resort se află în inima Văii Râului Rus și este situat central pentru a accesa toată țara viticolă.

Sfat din interior: Înainte de rezervare, explorați-le pachete de evadare pentru specialități sezoniere și suplimente interesante pentru șederea dvs.

Best Western Dry Creek Inn
198 Dry Creek Road
Healdsburg, CA 95448
(707) 433-0300
TripAdvisor : 4 stele; 1903 recenzii

Situat chiar la intrarea în Dry Creek Valley din Healdsburg, Dry Creek Inn face parte din renumitul lanț hotelier Best Western și este o opțiune convenabilă pentru un sejur în țara vitivinicolă Sonoma. Este o scurtă călătorie cu mașina sau aproximativ o milă de mers pe jos pe traseele de biciclete finalizate recent până în centrul orașului Healdsburg. Hanul este o opțiune excelentă pentru familiile care vin în țara viticolă, cu două piscine frumoase și camere pentru animale de companie.

Sfat din interior: Camerele de la Villa Toscana au căzi cu înmuiere cu jeturi relaxante, produse de lux pentru cadă spa, șeminee și spații private în aer liber, cu vedere la piața lor pitorească.


Recomandat