Articol

Ce vinuri să aduci la o petrecere de sărbătoareBăuturi

Este cea mai minunată perioadă a anului. Casele sunt pline de decor de Crăciun, iar magazinele sunt pline de cumpărători de vacanță. Aceasta este, de asemenea, perioada anului în care primiți mai multe invitații la petreceri decât poate face față calendarului dvs. de telefon inteligent.

Fie că este vorba de adunarea la birou sau de sărbătoarea anuală a puloverului urât de Crăciun al celui mai bun prieten al tău, o sticlă grozavă de vin are un mod de a fi viața petrecerii pe cont propriu.Clubul fetelor:

chandon-1 Domaine Chandon
1 California Drive
Yountville, CA 94599
(888) 242-6366

Cea mai bună prietenă a ta adună toate doamnele împreună pentru a sărbători stilul „cocktail” de sărbători. Orice șansă de a-ți arăta cea mai drăguță rochie de petrecere și a celor cu pompe „de a muri” este întotdeauna un motiv pentru a deschide balonul. Toast la sărbători în stil cuEdiția limitată a Domaine Chandon's Holiday Brut Classic. Chandon a colaborat cu designerul de modă, Rebecca Minkoff, pentru a aduce o abordare festivă sticlei lor Brut. Așteptați-vă ca acele arome de măr, pere și citrice să se potrivească bine cu timpul special alături de prieteni.

Sfat din interior: Domaine Chandon sugerează asocierea acestui vin cu salată Caesar, calamari prăjiți sau sushi, toate alegeri excelente pentru meniul „timpului fetelor”.Viitorii socrii:

conn-vale Conn’s Vineyards din Anderson
680 Drumul Rossi
St Helena, CA 94574
(707) 963-8600

Așa cum începe sezonul de sărbători, tu și celălalt semnificativ sunteți ocupați să decideți ce cadouri să cumpărați și la ce evenimente să participați. O întâlnire de familie cu viitorii tăi socri este o necesitate. Adăugarea sarcinii descurajante de a găsi doar cadoul potrivit nu poate contribui decât la stresul dorinței de a-i impresiona. Îndepărtați presiunea pregătind masa de cină de vacanță cu o sticlă deAnderson’s Conn Valley Vineyards 2013 dreaptavin rosu. Un amestec de Cabernet Franc și Merlot, acest vin aromat este întunecat și bogat, cu arome de mocha, espresso, condimente și cireșe negre. Acesta va fi cu siguranță un favorit printre oaspeți și va obține puncte majore pentru dvs. în viitorul departament soț.

Sfat din interior: Faceți o impresie de lungă durată oferindu-le viitorilor părinți un membru al clubului de vin. Conn Valley Vineyards din Anderson vă permite să vă construiți propriul club de vin și să alegeți vinul dorit.Șeful:

sinegal Sinegal Estate
2125 Inglewood Ave.
Sf. Helena, CA 94574
(707) 244-1187

Petrecerile de vacanță la birou pot fi foarte distractive. Vă oferă dvs. și colegilor dvs. de șansă să vă lăsați părul jos și să vă distrați. Anul acesta, în loc de un restaurant înfundat sau de o sală de conferințe la hotel, șeful a decis să găzduiască pe toată lumea acasă. Aceasta este o ocazie excelentă pentru a vă arăta că vă cunoașteți cu adevărat jocul de vin. Impresionați bărbatul (sau doamna) responsabil cu o sticlă de2013 Sinegal Estate Cabernet Franc. Un vin îndrăzneț și expresiv, se mândrește cu fructe întunecate, coapte, cedru, ciocolată și condimente. Cine știe, un vin cult ca acesta ar putea fi doar impulsul de care ai nevoie pentru acea promoție.

Sfat din interior: La cerere mare, dar cu o ofertă limitată, trebuie să fiți membru al listei de discuții Sinegal Estate pentru a avea acces la vinurile lor. Membrii Listei imobiliare primesc trimiteri anuale din portofoliul de proprietăți.Familia:

madrone Crama Madrone Estate
777 Madrone Road
Glen Ellen, CA 95442
(707) 939-4500

Tu și ceilalți adulți din familie decideți să faceți un Moș Crăciun secret în loc să cheltuiți timp (și bani) încercând să decideți ce să obțineți pe toți de Crăciun. Ați scos numele entuziastului vinului în familie și doriți să aibă o sticlă specială, știți că se vor bucura. Nu poți greșiMadrone Estate Winery Județul Sonoma Cabernet Sauvignon. Anata 2013 a fost evaluată cu peste 88 de puncte de către apreciatul critic de vin Robert Parker și a luat o medalie de aur la San Francisco Chronicle Wine Competition. Această frumusețe strălucește cu arome de tutun dulce, cacao și mur.Veganul:

macphail Vinuri MacPhail
6761 McKinley St,
Sebastopol, CA 95472

Vecina ta te invită la casa ei deschisă de vacanță în fiecare an. Ea este viața petrecerii și este un vegan fidel. De ce nu un vin vegan care să completeze felurile sale de vacanță. Vinurile de familie MacPhail sunt 100% vegane și toate sunt produse și îmbuteliate doar la unitatea lor. În mod tradițional, producătorii au folosit o varietate de ajutoare numite „agenți de amendare” pentru a ajuta procesul de clarificare. Cei mai utilizați agenți de finisare sunt cazeina (o proteină din lapte), albumina (albușurile de ou), gelatina (proteina animală) și isinglass (proteina vezicii urinare a peștilor). Acești agenți de finisare sunt cunoscuți sub numele de ajutoare de procesare. Un vin 100% vegan este lipsit de acești agenți de amendare. Aduceți o sticlă de MacPhail și știți că nu veți face un faux pas dietetic!

Sfat din interior: Deci, nu trebuie să vă întrebați din timp despre meniu, aduceți un Pinot Noir prietenos cu mâncarea.MacPhail’s 2013 Sonoma Coast Pinot Noireste pur și simplu drăguț, cu un corp mediu și note florale care duc la arome oarecum picante, pe bază de plante, chiar pământești, urmate de rodie, cireș acru și doar un indiciu de gem de cireșe dulci.

Shundria Reed este bloggerul din Southern Girl in a Wine World. Își petrece cea mai mare parte a timpului explorând profunzimile vieții vinului din California.

Recomandat