Articol

Valencia Chefs & Bucătăria „nouă” a Spaniei

valenciaBlog.jpgBucătăria din Valencia are mai mult decât orez și paella (peste 64 de soiuri). De fapt, în ultimii ani bucătăria regională din Valencia a ajuns în prim-planul gastronomiei spaniole. Nu este o surpriză faptul că peste o sută de cărți de bucate au fost scrise despre gastronomia și vinurile din Valencia.

Gourmandii vor găsi delicii culinare în Valencia, capitala, în colțurile îndepărtate ale acestei frumoase regiuni sau de-a lungul stațiunilor și satelor de coastă. Fiecare experiență gastronomică este întotdeauna însoțită de vinuri superbe premiate la nivel local, de la albi uscați plăcuți la roșii aromate fructate.

Oriunde mergeți, veți găsi restaurante de 5 stele de calitate, multe dintre ele oferind prestigiosul premiu Michelin. Unii sunt specializați în mâncăruri tradiționale din țară, în timp ce altele au dus fructele de mare mediteraneene într-o bucătărie elegantă inovatoare și avangardistă, dincolo de imaginația cea mai sălbatică.

CLICK AICI pentru a citi articolul complet și pentru a obține mai multe informații despre Destinația Valencia!Recomandat