Articol

Două noi programe de împerechere noi la cramele NapaBăuturi

lmrwines.jpgDe Deirdre Bourdet

Îmi place degustarea vinului, dar cu siguranță mă avantajez în mod substanțial dacă există o pereche de alimente implicată. Din fericire, există o mulțime de alți oameni care simt la fel, iar numărul nostru în creștere determină schimbări majore în modul în care vinăriile își prezintă produsele publicului. Recent am avut norocul de a fi invitat la două dintre cele mai bune experiențe de vin și vin din Napa și abia aștept să răspândesc vestea.

Long Meadow Ranch
Adăugarea unei componente alimentare la programul de degustare a cramei lor a fost o nebunie pentru Winery Long Meadow Ranch din St. Helena, care de mulți ani produce carne de vită hrănită cu iarbă, uleiuri de măsline premium, ouă de fermă și legume organice în plus la vinurile lor - și care au deschis un restaurant susținut de Ranch (Farmstead) lângă sala de degustare chiar anul trecut. LMR tocmai a anunțat câteva opțiuni noi pentru persoanele interesate de mâncare, precum și de vin, cu pachete practic la fiecare preț.lmrsalad.jpgCea mai cuprinzătoare dintre aceste opțiuni este Ranch Excursion, care începe la 10:30 cu cafea și produse de patiserie în sala de degustare istorică Sf. Elena. Oaspeții cu cofeină sunt apoi duși la Munții Mayacamas, unde se află ferma și crama (NB - operațiunile de carne de vită sunt în Tomales și în județul Humboldt). În plus față de priveliștile incredibile asupra Rutherford și a canioanelor din Mayacamas, veți obține o plimbare off-road prin podgoriile și pădurile istorice ale Ranchului într-un vehicul al armatei elvețiene, urcând până la 1100 de picioare înainte de a reveni la clădirea cramei pentru un pahar de vin și tur al instalațiilor de vinificație și presare a măslinilor.

Pe măsură ce mergeți, aflați despre istoria Ranchului și despre admirabila sa filosofie „agricultură în cerc complet”, care vizează durabilitatea în toate aspectele. Câteva exemple: crama, sala de degustare și clădirea restaurantului sunt toate alimentate cu energie solară; toate echipamentele agricole funcționează cu biocombustibil. Pământul deplasat prin plictisirea peșterilor cramei a intrat în pământul împânzit folosit pentru construirea clădirii cramei în sine. Legumele cultivate organic furnizează restaurantul, cu produse putrede sau respinse, care hrănesc puii care locuiesc în proprietatea Ranch și grămada de compost care hrănește grădinile de legume și podgoriile. Toate operațiunile sunt, de asemenea, certificate 100% organice.

sigpairing.jpgDupă turul Ranchului, vă întoarceți la sala de degustare din istorica casă Logan-Ives pentru un prânz sezonier cu trei feluri de mâncare, realizat din produsele Ranchului, asociat cu vinuri LMR și uleiuri de măsline extra virgine. La vizita mea din ianuarie, prânzul a inclus o salată de crab și rucola Dungeness cu portocale cara cara și mentă proaspătă; Scurtese de vită LMR înăbușite în 2004 LMR Cabernet Sauvignon, peste un piure de rădăcină de țelină cu frunze de țelină proaspete tocate; și o panna cotta din zăpadă, acoperită cu gelée de grapefruit. Această experiență de trei ore și jumătate costă 150 USD de persoană.

Cei care au timp scurt pot opta pentru prânzul și degustarea semnatare (85 USD de persoană), care include prânzul cu trei feluri și un tur al proprietății St. Helena de 2,5 acri pe care se află sala de degustare, restaurantul și piața fermierilor de vineri dimineață. situat. Grădina unică de aromă de vin de acolo prezintă o perspectivă (literal) proaspătă asupra diferențelor dintre soiurile de struguri; parcela de grădină Sangiovese, de exemplu, are fenicul, căpșuni și coacăze roșii, în timp ce parcela de Cabernet Sauvignon are sfeclă, broccoli, măsline și tutun.

Prânzul și degustarea esențiale (55 USD) se simplifică în continuare într-un prânz cu două feluri de mâncare, cu trei vinuri LMR și ulei de măsline extravirgin; Signature Flight (20 USD de persoană) vă permite să gustați cinci vinuri și uleiuri de măsline, care includ rezerva E.J. Church Cabernet Sauvignon și vârful uleiului Prato Lungo, realizat din livada de măslini plantată în 1872 de către E. J. Church însuși.

Podgoriile Signorello
Podgoriile Signorello de pe Traseul Silverado au oferit vizitatorilor un program de mâncare și vin la Enoteca Signorello timp de trei ani, dar sosirea bucătarului-șef Michael McMillan la sfârșitul anului trecut a adus o energie și un stil cu totul noi experienței. Chef McMillan s-a bazat pe parteneriatul existent cu carnea de vită superioară în stil Kobe de la Snake River Farms și a adus câteva produse noi, cum ar fi iepurele Devil's Gulch Ranch, carnea de porc Kurobuta, polenul de fenicul local și legumele cultivate pe tot parcursul anului pentru a completa Signorello vinuri cu meniuri în continuă schimbare de geniu delicios.

Mâncăruri precum pieptul de rață Sonoma arsă cu conopidă prăjită și gnocchi trufat, sau cod negru glazurat cu frunze de dafin cu „fettucină” salsificată și cartofi albi prăjiți par opere de artă complete pe cont propriu, dar ating niveluri cu totul noi de fericire de vin - uneori schimbându-și dramatic focalizarea, alteori doar „mergând la 11” pe aceleași arome de bază. Prezentarea bucătarelor bucătarelor în perechi vă permite să vă amestecați și să vă potriviți cu vinurile, încurajând explorarea oricărei permutări posibile și rezultând câteva dezvăluiri uimitoare despre sinergia vinului și alimentelor.

Salonul del Padrone, cald și primitor al cramei, este un loc fantastic pentru a petrece câteva ore savurând o masă de prânz cu șase feluri de mâncare, cu trufe de ciocolată de urmat. Această încântare epicuriană este de 85 USD de persoană (all-inclusive) și se întâmplă în fiecare zi, crama este deschisă, la 11:00 sau 14:30, dar trebuie să faceți o programare prealabilă. Sunați la 707-255-5990 pentru a vă rezerva locul.

Recomandat