Articol

Top 3 locuri de vacanță de mâncat

Valea Napa și județul Sonoma

de Robert Farmer


FARM.jpg 1. Ferma la Hanul Carneros
În timpul lunilor de iarnă, terenul stațiunii Carneros Inn, situat la capătul sudic al văii Napa, este cu ritm mai lent, mai puțin populat și frumos frumos. Este genul de loc în care familia se poate îndepărta pentru câteva zile și se poate retrage din agitația nebuniei de vacanță. Restaurantul semnat al proprietății, Farm, este locul ideal pentru o vacanță festivă. Sala de mese extinsă și terasa acoperită mare, adiacentă, centrată de o uriașă foc de foc, sunt genul de medii care par să invite la întâlniri sociale pline de spirit. Starea de spirit este casual, neprețuită, dar totuși foarte șic. Și nu este rău că pur și simplu nu există rateuri în meniul sezonier al mâncărurilor americane de la Country Wine. Aruncați o listă de vinuri care amintește cu fermitate una dintre locații, iar lucrurile unei serii grozave de iarnă sunt la locul lor.

* Deschis pentru cină 17:30 - 22:00 Miercuri-Duminică

FERMĂ la Carneros Inn
4048 Sonoma Highway, Napa
(707) 299,4880
www.thecarnerosinn.com

2. Bucătărie Dry Creek la Hotel Healdsburg
Doar pentru că se pare că toată lumea se cunoaște în acest avanpost întotdeauna blocat, mereu zbuciumat de la Wine Country de la bucătarul-șef Charlie Palmer, nu înseamnă neapărat că o fac. Dar simțul vecinătății și bunătatea personalului au tendința de a face ca fiecare oaspete să se simtă ca un obișnuit. Cred că oricum o singură vizită nu vă va fi de ajuns. Pentru că acesta este locul unde trebuie să fii în Healdsburg, iar atracția gravitațională crește doar în timpul sărbătorilor. Fie că vizitați în timpul uneia din seriile speciale de vinuri de iarnă planificate în decembrie, fie că vă faceți oprirea un eveniment special al dvs., este greu să învingeți inventivitatea și dorința de a plăcea lui Palmer. Sala de mese oferă multe opțiuni pentru grupuri mari, precum și mese intime pentru doi - toate cu vedere la bucătăria deschisă și acțiune la barul din față. Mese în afara sunt disponibile și ele, iar răceala de iarnă poate fi ușor compensată cu recolta potrivită.

* Deschis pentru masa de prânz Vineri-Duminică la prânz-14:30; Cina-Duminică-Joi 17: 30-21: 30 pm, Vineri-17: 30- 22: 00

Hotel Healdsburg
317 Healdsburg Ave., Healdsburg
707-431-0330
www.hotelhealdsburg.com

3. EDK la Hotelul El Dorado
Ancorând un colț al Sonoma Plaza, acest loc plin de viață și prietenos Sonoma a devenit rapid unul dintre preferatele mele de la Wine Country după deschiderea sa în urmă cu câțiva ani. Camera mare, cu aspect sofisticat, este în mod obișnuit plină de vizitatori și de localnici deopotrivă, care intră în meniul bucătarului executiv Justin Everett „menit de fermă”. Eu și soția mea ne-am întors din nou și din nou, pur și simplu, pentru uimitorii cartofi prăjiți praf de trufe negre. Există, desigur, alte câteva delicatese tentante în meniul sezonier. Dar mâncarea este doar o parte a poveștii. Sala de mese - în ceea ce privește atât locația, cât și atmosfera - este locul perfect pentru o sărbătoare festivă. Cu opțiuni de relaxare în interior și în exterior și o bucătărie expozițională, este genul de loc în care pare să existe întotdeauna un fel de petrecere, indiferent de sezon. Și dacă tu și 20 dintre cei mai buni prieteni ai dvs. puteți asigura masa de lemn lungă de 21 de metri în centrul camerei, fără îndoială că a voastră va fi în curând petrecerea pe care toată lumea vrea să o alăture.


EDK la Hotelul El Dorado
405 First Street West, Sonoma
707-996-3030
www.eldoradosonoma.com

Recomandat