Articol

Top 10 degustări de vin fierbinte pentru primăvară

mustardfest.jpg

Primăvara nu poate însemna decât un lucru în țara viticolă, lansări noi! Programul evenimentelor se încălzește și nu există o modalitate mai bună de a experimenta majoritatea tuturor vinurilor dintr-o regiune decât printr-o degustare specială. Marcați-vă calendarele și pregătiți-vă să ieșiți la drum pentru câteva aventuri cheie de degustare în toată țara viticolă în această primăvară.

1. Festivalul de muștar Napa Valley: Sărbătoriți frumosul sezon al muștarului în Valea Napa. Gustați muștaruri fabricate artizanal, alimente de specialitate și vinuri Napa la The Marketplace, evenimentul semnat al Festivalului de muștar Napa Valley, la COPIA: Centrul American pentru Vin, Alimentație și Arte. obține bilete online acum pentru evenimentele din weekend, 17-18 martie. Ai nevoie de un loc de cazare pentru weekend? Verificați luxul Pachet de experiență exclusivist cu Vintage Inn , chiar pe drumul din Yountville.

2. Săptămâna de degustare a butoiului din Valea Sonoma: Îndrăgostește-te de vin, în inima Văii Sonoma. Sfârșitul de săptămână din 17-18 martie primește șansa de a gusta noi lansări și nu a lansat încă mostre de butoaie! În plus, ronțăiți cu mâncăruri gourmet pregătite de bucătari și restaurante locale. Biletele sunt de doar 55 USD pentru weekend, sunați gratuit la 866-794-9463.

3. Festivalul Paso Robles Zin: Unul dintre cele mai cuprinzătoare evenimente regionale Zinfandel din California. Weekendul anual este o colecție de evenimente, inclusiv degustări, cine, licitații silențioase, porti deschise la cramele premiate Paso Robles și A Celebration of Zinfandel, o mare degustare și licitație. Sunați la (805) 239.8463 pentru biletele dvs. 16-18 martie și menționați WineCountry.com! Vrei să scapi pentru tot weekendul? Rămâi cu Paso Robles Inn și Hot Springs , prezentat pe WineCountry.com.

Patru. Dundee Hills, Oregon Pașaport: Aproape 20 de vinării premium vă invită să vizitați și să vă bucurați de vinurile de referință ale acestei noi denumiri interesante. Extindeți-vă paleta Pinot Noir cu aceste vinării fierbinți. Gustați vinuri excepționale și învățați de la experți despre clima noastră unică, solul, geologia și practicile agricole, pe tot parcursul weekendului, în perioada 17-18 martie. Sunați la (503) 864.2700 pentru bilete și menționați WineCountry.com. Mai multe detalii despre Țara vinului din Oregon Aici!

5. Sonoma Valley Film Festival & Wine Events: Descurcați experiența pentru filme fabuloase, mâncare și vin. Cel de-al 10-lea festival anual al filmului Sonoma Valley va include degustări de alimente și vinuri înainte de fiecare proiecție de film, recepții pline de viață, petreceri fierbinți și amestecuri obișnuite cu regizori emergenți, vedete de film, producători de vinuri și bucătari celebri Vizualizați prezentarea de diapozitive a evenimentului și cumpărați bilete online acum. Ai nevoie de un loc de cazare? Rezervați-vă Experiență exclusivă pachet, inclusiv abonamente de festival, acum pe WineCountry.com

6. Festivalul anual al vinăritorilor, Santa Barbara: Cel de-al 25-lea festival anual al vinificatorilor din județul Santa Barbara îi atrage pe iubitorii de vin să se întâlnească cu vinificatorii membri, să guste vinurile lor și să se bucure de mâncăruri și muzică excelente într-un mediu festiv în aer liber. O regiune cunoscută pentru frumosul pinot noir și infamă din filmul Sideways. Petreceți un weekend memorabil pentru a cunoaște frumusețea peisajului Santa Barbara și vinurile lor. Ziua evenimentului este 21 aprilie. Apelați (805) 688.0881 pentru detalii despre bilete și menționați WineCountry.com. Mai multe detalii despre țara viticolă Santa Barbara chiar aici. Citeste mai mult

7. Stag’s Leap World Class Cabernet : Asociația Stags Leap District Winegrowers își sărbătorește al șaptelea an de viță de vie la Vintner: „Pe traseul Cabernetului de clasă mondială”. Cu peste o duzină de case deschise de cramă, un seminar senzorial unic și un festin somptuos în aer liber, aceasta va fi o zi de reținut doar pe 28 aprilie. Apelați-vă biletele la această degustare premium de cabernet la 707-255-1720 și menționați WineCountry.com.


8. Pinnacles Wine Festival, Monterey : Faceți cunoștință cu vinificatorii care produc acum vinuri excepționale din denumirea Chalone. Bucătarii de renume mondial din județul Monterey vor împerechea aperitive ușoare. Găzduit de Inn la Pinnacles pe 28 aprilie. Sunați pentru biletele dvs., cu doar 40 USD înainte de 15 martie, la acest eveniment privilegiat la 831-678-2400 și menționați WineCountry.com. Mai multe detalii despre Țara viticolă din județul Monterey Aici.

9. Festivalul vinului James River, Virginia : Celebrul și celebrul 16 Festival anual al vinului James River este în perioada 28-29 aprilie. Bucurați-vă de vinuri fine din 25 dintre cele mai bune și divertisment din regiune la Innsbrook Pavillion, Richmond, VA. Sunați la (804) 353.1525 pentru bilete și menționați WineCountry.com.
Mai multe detalii despre Virginia Wine Country pe net!

10. Hopland, weekendul pașaportului Mendocino : Gustați o gamă largă de vinuri roșii remarcabile - de la Zins la Syrahs până la Doclettos și Barberas - în regiunea caldă, din interiorul Mendocino - Hopland! Weekendul Passport oferă acces la degustare la toate cramele lor, plus muzică live, bal de bocce, degustare de butoaie, grătare, degustări de rezervă și viitoare și multe altele. Doar 30 USD, all-inclusive, pentru un weekend fabulos cu vinuri 5-6 mai. Sunați la 1.800.433.3689 și menționați WineCountry.com. Trebuie să știi un loc de cazare? Consultați aceste locuri preferate din apropiere. Citeste mai multRecomandat