Blog

The Ultimate Guide To Wine Schimbs (2021)BăuturiLecturi suplimentare

Adăugați strălucire sezonului cu unele dintre cele mai încântătoare vinuri de Crăciun! Verificați altele vinuri roșii sofisticate care ar trebui să găsească un loc în colecția dvs. de vinuri! În ceea ce privește albii, iată un ghid exhaustiv cele mai elegante vinuri albe de cumpărat chiar acum!

Acest articol conține:

(Faceți clic pe linkurile de mai jos pentru a trece la o anumită secțiune)

  • Ce este un schimb de vinuri?
  • 3 Cele mai bune schimburi de vin.
  • Pro și dezavantaje ale tranzacționării vinului printr-o bursă de vinuri.
  • Cum să investiți ușor în vin prin intermediul Wine Club.


Să ne scufundăm.


Ce este un schimb de vinuri?

Un schimb de vinuri este o piață online peer-to-peer pentru ca membrii să cumpere și să vândă vin de oriunde din lume - fie din Bordeaux, din zona Tampa Bay, din Orange County, din centrul orașului St Charles sau din Napa Valley.


Puteți tranzacționa vinuri cu persoane fizice, grupuri sindicate și fonduri de vin - fără a fi nevoie să treceți prin brokeri, comercianți sau case de licitații.

Notă: Orice restaurant sau magazin de vinuri care are „schimb de vinuri” în numele său estenuun schimb de vinuri.


Dar ce schimb de vin ar trebui să alegeți?

Cînșelarea platformei potrivite pentru comercializarea vinurilor poate părea confuză, deoarece există atât de multe opțiuni din care puteți alege.


Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai populare schimburi de vinuri de astăzi.

3 Cele mai bune schimburi de vin

Iată primele trei platforme online pentru comercializarea vinului:1. Liv-Ex

London International Vintners Exchange (Liv-ex) a fost înființată în 2000 și este una dintre cele mai populare burse de vinuri de astăzi. Este o platformă online și telefonică care oferă prețuri și date de piață, tranzacționare și servicii de decontare pentru tranzacționarea vinului. Acest serviciu este destinat comercianților de vin autorizați și nu colecționarilor privați.2. Cavex

Cavex, lansat în 2013, este o altă platformă de tranzacționare și gestionare a portofoliului de vinuri pentru vinurile depozitate în depozite britanice. Puteți cumpăra vinuri și le puteți livra în depozitul dvs. rezervat sau le puteți vinde și aranja livrarea către furnizorul de stocare obligatoriu al cumpărătorului.
3. LiveTrade by Bordeaux Index (BI)

Această platformă online de comercializare a vinului a fost lansată de comerciantul de vinuri fine și băuturi alcoolice BI Wine and Spirits în 2009 pentru persoane fizice și comercianți de vin. Acestea oferă actualizări în timp real despre Bordeaux tranzacționat lichid pentru a valorifica cele mai bune prețuri.

Pe lângă cele trei de mai sus, există alte câteva schimburi de vinuri și băuturi spirtoase , inclusiv Brooklyn Wine Exchange, Wine Owners și Berry Bros & Rudd, pe care poate doriți să le încercați.

Doar asigurați-vă că citiți recenziile și reclamațiile clienților pe site-uri web precum Better Business Bureau pentru a face o alegere în cunoștință de cauză!

Tranzacționează vinuri grozave prin aceste schimburiMaipar la fel de ușor ca să ridici o sticlă de la magazinul tău local de vinuri.

Dar, există o altă față?

Să evaluăm.


Pro și dezavantaje ale tranzacționării vinului printr-o bursă de vinuri

Iată o privire asupra beneficiilor și dezavantajelor investițiilor prin intermediul schimburilor de vinuri:Pro

1. O mai mare comoditate.

Puteți comercializa sticle de vin de înaltă calitate printr-o platformă sigură din confortul biroului dvs. - care este incredibil de convenabil și transparent.

2. Timpi mai rapidi de tranzacționare.

Majoritatea platformelor de schimb de vinuri oferă conținut bogat și actualizat (prețuri, știri de piață) și instrumente eficiente de gestionare a portofoliului. În acest fel, tranzacțiile dvs. au loc în câteva minute!

3. Comisioane mai mici.

Unele schimburi de vinuri (de exemplu, Cavex, LiveTrade) percep comisioane mai mici decât 10% (sau mai mult) percepute de o casă de licitații sau de o cramă. Cu toate acestea, tuvoitrebuie să plătească taxele de livrare, taxa și TVA.Contra

1. Fără posibilități pentru servicii personalizate.

Majoritatea burselor de vinuri funcționează ca platforme independente de tranzacționare și nu oferă niciun sfat personalizat de investiții. Dacă nu aveți experiență pe piața vinului, s-ar putea să vă fie greu să investiți bine.

2. Trebuie să-ți faci propriile cercetări și gestionarea portofoliului.

Va trebui să efectuați propriile cercetări privind performanțele vintage, prețurile actuale și așa mai departe. Va trebui să vă gestionați propriul portofoliu, inclusiv să decideți când să cumpărați și să vindeți.

3. Majoritatea schimburilor de vinuri nu oferă asigurări

Majoritatea schimburilor de vinuri vă vor livra vinurile sub asigurarea furnizorului dvs. de livrare sau a expeditorului de export.

4. Taxe mari de tranzacție

În majoritatea cazurilor, trebuie să plătiți taxe de tranzacție cuprinse între 2% și 6% și taxe de decontare suplimentare pentru livrare.

5. Fără comercializare a vinurilor en primeur.

Cel maischimburile de vinuri nu permit vânzarea vinurilor prime. (En primeur investing vă permite să cumpărați ' viitorul vinului în timp ce vinul este încă în butoi.)

6. Unele schimburi de vinuri nu oferă depozitare.

În unele cazuri, va trebui să înființați o cramă personală cu control stricte a climei sau să aranjați depozitarea într-un depozit. Toate acestea pot costa tone de bani - crescând costul total al investiției.

Deci adevărata întrebare este -

Sunt schimburile de vin cel mai bun pariu atunci când vine vorbainvestindîn sticle de vin?

La urma urmei, câți dintre voi ar dori să cerceteze prețurile vinurilor, să aranjeze depozitarea pe termen lung și să le vândă -toate pe cont propriu?

Ar fi mai bine să folosiți o opțiune de genul Wine Club să investească în vin fără probleme.

Cum să investiți ușor în vin prin intermediul Wine Club

Wine Club este o platformă online care vă permite să dețineți și să vindeți vinuri de calitate investițională de oriunde din lume.
Cum functioneazã?

Tot ce trebuie să faceți este să parcurgeți un proces simplu:

  1. Înscrieți-vă pe Site-ul Wine Club .
  2. Completați un chestionar privind orizontul dvs. de investiții și toleranța la risc.
  3. Urmăriți-vă portofoliul de investiții în domeniul vinului.
  4. Adăugați bani în contul dvs. de investitor.


Beneficiile investiției în vin prin intermediul Wine Club

Wine Club cercetează, autentifică, cumpără, stochează și asigură vinul dvs.Pentru dumneavoastră.

Iată câteva dintre avantajele cheie ale utilizării acestuia:

1. Îndrumare de la 1 la 1 de către experți

Puteți consulta experții Wine Club cu orice întrebare aveți - fie că este vorba despre investițiile lor de vin, despre portofoliul dvs. sau despre pasiunea dvs.

2. Portofoliu curat și management.

Master Sommeliers de la Wine Club își combină expertiza cu algoritmi de investiții bazate pe inteligența artificială pentru a face cercetări dificile și reducerea numărului pentru dvs. Deci, veți obține un portofoliu atent curatat de vinuri de calitate investițională, inclusiv vinuri prime.

3. Asigurare completă:

Wine Club este asigurat cu un FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation) echivalent pentru vin - deci, veți obține o poliță de asigurare completă la valoarea de piață.

4. Taxe mici:

Wine Club percepe taxe mai mici decât majoritatea celorlalte firme de administrare a investițiilor în vin - o taxă anuală de 2,85% (2,5% pentru un portofoliu de peste 50.000 USD). Această taxă include achizițiile de vin, detectarea fraudelor, depozitarea, asigurarea, gestionarea portofoliului și vânzarea.

5. Wine Club se ocupă de depozitarea pentru dvs.

Wine Club vă stochează sticlele de vin în camere de umiditate, temperatură, calitatea aerului, lumină și vibrații controlate în depozite adiacente.

6. Cele mai bune preturi.

Wine Club furnizează vinuri direct de la vinificatori, burse de vinuri globale și comercianți, astfel încât să obțineți cele mai bune prețuri cu ridicata.

7. Asigurarea provenienței și autenticității.

Wine Club’s Maeștri somelieri aveți grijă să urmăriți proveniența și să verificați autenticitatea fiecărei sticle de vin.

8. Comunitatea vinicolă globală.

Deveniți o parte a unei rețele globale de experți și entuziaști în domeniul vinului. Obțineți acces la o vânzare privată, la o versiune limitată sau la o viță viitoare. Puteți merge chiar și la o degustare de vin complet aprovizionată cu vin și brânză minunată alături de prieteni care vă împărtășesc gustul!

O modalitate mult mai inteligentă de a investi în vin fin, nu-i așa?

Concluzie

Deși schimburile de vinuri sunt o modalitate simplă de a cumpăra și vinde vinuri, acestea nu sunt o opțiune ideală pentruinvestindîn vin.

Veți avea nevoie de o firmă de investiții în vin, cum ar fi Wine Club, pentru a selecta, cumpăra, stoca și vinde prețioasele sticle. De aceea, atunci când vine vorba de investiții în vin, Wine Club este cel mai de încredere pariu pentru a construi un portofoliu de investiții cu creștere ridicată.

De ce nu Inscrie-te astăzi pentru a începe să investiți imediat pe piața atractivă a vinului?

Recomandat