Articol

Cele mai bune vinării Paso Robles în 2 zile

În timp ce Napa Valley și Sonoma rămân liderii vinului din California, regiunea Paso Robles a pus oficial coasta centrală pe hartă pentru propriul său vin premiat. Situat la jumătatea distanței dintre San Francisco și Los Angeles, Paso Robles se mândrește cu o atmosferă mai relaxată, de oraș mic, care își sărbătorește rădăcinile rurale. Cu peste 40 de soiuri de vin diferite și 26.000 de acri de podgorii, Paso Robles a devenit o destinație de top pentru degustarea de vinuri. Am compilat o listă de vinării Paso Robles care ar trebui să fie cu siguranță pe lista dvs. de vizitat.Ziua 1Vin și muzică

Crama și Amfiteatrul Vina Robles
Crama și Amfiteatrul Vina Robles
3800 Mill Rd.
Paso Robles, CA 93446
(805) 286-3680
Scheunat : 4 stele, 85 recenzii
Rezervări: Nu sunt necesare
Indicații: De la US-101, luați ieșirea 231B pentru CA-46 E spre Fresno / Bakersfield. Continuați pe CA-46 E timp de 3 mile. Virați la dreapta pe Mill Rd. Crama va fi în stânga.

Proprietarul elvețian Hans Nef și partenerul său de conducere, R. Michel, au dorit să combine rădăcinile lor europene cu moștenirea Californiei, de unde deviza lor, „Inspirația Europeană - Personajul din California”. Opriți-vă în camera de ospitalitate și gustați numeroasele vinuri de proprietate premiate, precum Petite Sirah, Cabernet Sauvignon și Sauvignon Blanc.

Mai târziu, bucurați-vă de muzică live la amfiteatrul în aer liber cu trupe precum Tears for Fears, Ringo Starr, George Thorogood și Judas Priest.

Sfat din interior: Scoateți-vă artistul interior și rezervați cursul de artă și vin, unde un instructor vă va ajuta să creați propriul tablou în timp ce savurați un pahar de vin.Primele peșteri de vin din Paso Robles

Crama Eberle

Crama Eberle
3810 CA-46
Paso Robles, CA 93446
(805) 238-9607
Scheunat : 4 stele, 266 recenzii
Rezervări: Nu sunt necesare
Indicații: De la Vina Robles, continuați spre est pe CA-46 pentru o milă. Faceți întoarcere, vinăria va fi pe dreapta dvs.

Un alt pionier al regiunii vitivinicole Paso Robles, vinificatorul Gary Eberle a lansat prima sa sticlă de Cabernet Sauvignon în 1979 pentru a se bucura de recenzii. Acest lucru a deschis oficial ușa debutului în cramă Eberle cu primele peșteri de vin din Paso Robles.

Acum, peste 30 de ani mai târziu, Gary încă îi întâmpină pe oaspeți în timp ce se opresc pentru a savura degustările gratuite de Cabernet Sauvignon, Chardonnay și Muscat Canelli. Tururile facilităților, inclusiv peșterile, au loc la fiecare jumătate de oră. Bucurați-vă de vinul dvs. pe puntea pitorească care are vedere la podgorii și la terenurile de bocce.

Sfat din interior: Înainte de vizita dvs., apelați la sala de degustare pentru a comanda un prânz picnic gourmet de la Cahoot Catering pentru a vă bucura în timp ce sunteți acolo.Terenuri frumoase

Crama Broken Earth

Crama Broken Earth
5625 CA-46
Paso Robles, CA 93446
(805) 239-2562
Scheunat : 4 stele, 38 recenzii
Rezervări: Nu sunt necesare
Indicații: De la Eberle Winery, mergeți spre sud-vest pe CA-46 W. După 1,3 mile, virați la stânga pe Union Rd. Virați la dreapta pe Golden Hill Rd. Conduceți 4 mile pe CA-46 E. Crama va fi pe dreapta dvs.

Inițial o fermă de 2.500 de acri numită „Rancho Tierra Rejada”, Broken Earth Winery și-a plantat în mod oficial rădăcinile ca vinărie Paso Robles în 2006, după ce ferma a fost cumpărată de actualii proprietari. În afară de turnările generoase de Cabernet Sauvignon și Chardonnay de rezervă, sala de degustare oferă un frumos sortiment de cadouri, inclusiv bijuterii și îmbrăcăminte.

Alegeți să faceți picnic în afara terenului frumos sau luați masa în interiorul cafenelei, care are un sortiment de alimente de specialitate și un bar espresso cu servicii complete.

Sfat din interior: Creați o etichetă de vin personalizată pentru a pune pe o sticlă de vin Broken Earth. Este un cadou sau un suvenir minunat din călătoria dvs. în regiunea viticolă Paso Robles.Western Americana

Tobin James

Tobin James
8950 Union Rd.
Paso Robles, CA 93446
(805) 239-2204
Scheunat : 4,5 stele, 286 recenzii
Rezervări: nu sunt necesare
Indicații: Continuați spre est pe CA-46 E pentru 3,5 mile. Virați la dreapta pe Union Rd.

„Blue Moon Zin” a fost cel care l-a pus pe Tobin „Toby” James pe hartă la începutul anilor '90, când a folosit struguri suplimentari rămași din Peachy Canyon pentru a produce vinul din capriciu. Vinul debutant i-a adus lui Toby un loc pe râvnitul „Top 100 de vinuri ale anului” de Wine Spectator, împreună cu mai multe medalii de aur.

Acum aproape 25 de ani mai târziu, cu tema sa de stil occidental și ambianța distractivă, Tobin James a devenit o cramă cu drepturi depline care servește peste 20 de tipuri diferite de vinuri. Cu degustări nelimitate, care nu vă costă nici un ban, puteți încerca de la Zinfandel, Chardonnay, la Merlot.

Sfat din interior: Economisiți spațiu pentru vinul de desert cu aromă de ciocolată numit Liquid Love.Ospitalitate de primă clasă

Sala de degustare Asuncion Ridge

Sala de degustare Asuncion Ridge
725 al 12-lea St.
Paso Robles, CA 93446
(805) 461-0675
Scheunat : 4,5 stele, 24 recenzii
Rezervări: Obligatoriu pentru Han. Nu este necesar pentru sala de degustare.
Indicații: Virați la stânga pe CA-46 W și conduceți 7 mile. Virați la stânga pe Union Rd. Virați ușor la dreapta pe strada 13, apoi virați la stânga pe Spring St. Virați la stânga la prima intersecție până la strada 12, crama va fi pe stânga.

Călătorește în centrul orașului Paso Robles și bucură-te de sala de degustare care este Asuncion Ridge. Clădirea recent renovată are o atmosferă caldă, confortabilă și relaxantă. Deschis mai târziu decât majoritatea celorlalte săli de degustare și vinării, aveți luxul să încetiniți și să încercați câte degustări doriți. Deși este foarte cunoscut pentru numeroasele sale varietăți de Pinot Noir, asigurați-vă că încercați Syrah și Sauvignon Blanc.

Plănuiți o noapte? Ar fi o crimă să nu mai vorbim de superbul și romanticul Asuncion Ridge Inn situat în munții Santa Lucia. Proprietarul Philip Krumal vă va face șederea atât de confortabilă și relaxantă, încât nu veți mai dori să plecați. Cazările sunt de primă clasă, cu camere și facilități de dimensiuni generoase, inclusiv degustări gratuite la sala de degustare din centrul orașului. Cu toate acestea, priveliștile de milioane de dolari ale munților până la ocean fac ca sejurul să merite.

Sfat din interior: Deși hanul este o pensiune, dacă călătoriți cu un grup și rezervați trei sau mai multe camere, Philip va pregăti o masă gourmet seara doar pentru petrecerea voastră.Ziua 2Un pionier Paso Robles

Crama JUSTIN

JUSTIN Vineyards and Winery
11680 Chimney Rock Rd.
Paso Robles, CA 93446
(805) 238-6932
Scheunat : 4 stele, 249 recenzii
Rezervări: recomandat, dar nu obligatoriu
Indicații: De la US-101, virați la dreapta pe San Marcos Rd. După 5 mile, virați la dreapta pe Godfrey Rd. Godfrey Rd. se transformă în Chimney Rock Rd. Continuați pentru 5,7 mile, crama va fi pe dreapta.

Lansată în 1981, Winery JUSTIN este unul dintre „pionierii” cramelor Paso Robles. Oficial, lansarea din 1987 a ISOSCELES - un amestec de cabernet sauvignon, cabernet franc și merlot - a pus numele său în prim-planul vinificației de pe coasta centrală. Acum, cu peste 25 de recolte diferite, JUSTIN a ajuns la vârf. Faceți un tur al terenului de vinificație, apoi savurați masa de prânz la restaurantul premiat JUSTIN. Se știe că vedete precum Oprah Winfrey și Josh Brolin apar. Pentru cină sunt necesare rezervări.

Sfat din interior: Luați brunch sau prânz la restaurantul JUSTIN, iar degustările dvs. pentru ziua respectivă vor fi gratuite.Liderul grupului

Vinurile familiei Wolf Grey și Barton

Vinurile familiei Wolf Grey și Barton
2174 CA-46
Paso Robles, CA 93446
(805) 237-0771
Scheunat : 4 stele, 51 recenzii
Rezervări: Nu sunt necesare
Indicații: Mergeți spre est pe Chimney Rock Rd, apoi virați la dreapta pe Adelaida Rd. După 2,5 mile, virați la dreapta pe Vineyard Dr. Drive 9 mile, apoi virați la stânga pe CA-46 E. Crama va fi pe stânga.

Lupul Cenușiu a început în 1994 ca o mică cramă de familie. Adăugarea etichetei Barton în 2011 s-ar putea să aibă o creștere a vinului în gust și aromă, dar și-a păstrat senzația de butic mic și relaxat din California. Opriți-vă, fiți întâmpinați de cei doi câini de familie și bucurați-vă de degustări delicioase de roșii care au nume precum „Micul roșu”, „Șacalul”, „Alfa”, „Big Bad” și câștigătorul dublu de aur „The Dance . ” Eticheta Barton poartă albii precum „Sentinelle”, „Albarino” și „Chenin Blanc”.

Sfat din interior: Nu ați planificat un prânz? Lupul Cenușiu oferă un meniu în „cabana” de alimente de alături.Dam Fine Wine

Beciuri de vinuri Beaver

Beciuri de vinuri Beaver
1315 N Bethel Rd.
Templeton, CA 93465
(805) 238-0725
Scheunat : 4 stele, 172 recenzii
Rezervări: nu sunt necesare
Indicații: Faceți stânga pe CA-46 E, apoi virați la dreapta pe N Bethel Rd.

Motto-ul Castoro Wine, „Dam Fine Wine”, are un sens dublu. În primul rând, este un vin foarte bun. În al doilea rând, proprietarul Niels Udsen, este poreclit „Beaver”, care se traduce prin „castoro” în italiană. De când castorii construiesc baraje, Niels și-a petrecut viața ca un castor construind Castoro și vinurile sale, de unde deviza. Deși este cunoscut pentru Zinfandel, asigurați-vă că încercați Balena Whale Rock 2014, care prezintă o aromă de floare de portocal, ananas și mango.

Aruncați câteva frisbee pe terenul de golf cu 18 găuri construit la comandă. Nu contează dacă sunteți începător sau expert în frisbee, cursul este pentru toată lumea. Castoro găzduiește, de asemenea, evenimente precum Beaverstock anual, Festivalul Pământului, al Mâncării și al Vinului și petrecerea anuală Highway 46 Block Party.

Sfat din interior: Luați o sticlă din Due Mila Nove, cel mai recent și un vin foarte special din seria populară Due Mila. Amestecul de bordeaux, în vârstă de 26 de luni, este cel mai lung vin învechit în butoi din istoria Castoro. Deoarece a fost produs într-o cantitate foarte limitată, este considerat un tratament special.Trăiește natural, bucură-te sălbatic

Crama Wild Horse

Crama Wild Horse
1437 Cai Wild Winery Ct
Templeton, CA 93465
(805) 434-2541
Scheunat : 4 stele, 41 recenzii
Rezervări: Nu sunt necesare
Indicații: Mergeți spre sud pe N Bethel Rd spre Herdsman Way. După 2 mile, virați la stânga pe Vineyard Dr. Continuați pe Templeton Rd. Virați la dreapta pentru a rămâne pe Templeton Rd, apoi la stânga pe Wild Horse Winery Ct.

În timp ce numele său provine de la mustangurile sălbatice care cutreierau dealurile din zonă, sunt lamele care fură spectacolul de la Wild Horse Winery. Faceți un selfie cu Dolly, Salvatore și Floyd - toate foarte prietenoase și distractive. Wild Horse este bine cunoscut pentru cele patru vinuri produse în masă pe care le vedeți în magazinele alimentare, cu toate acestea, opriți-vă în cramă și veți experimenta o selecție nevăzută de majoritatea.

Cu motto-ul lor, „Trăiți natural, bucurați-vă sălbatic”, crama se mândrește cu soiurile sale provenind din mai multe podgorii: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Blaufrankisch și Viognier.

Sfat din interior: În timpul vizitei dvs., asigurați-vă că salutați mascota cramei Floyd the Llama, împreună cu prietenii săi Dolly și Salvador Dali.Premiat Pinot Noir și Zinfandel

Vinuri Sextante

Vinuri Sextante
1653 Old Price Canyon Rd
San Luis Obispo, CA 93401
(805) 542-0133
Scheunat : 3,5 stele, 30 recenzii
Rezervări: Nu sunt necesare
Indicații: Intrați pe US-101 S pentru a ieși 200 pentru Los Osos Valley Rd pentru 20 de mile. Virați la stânga pe Los Osos Valley Rd, apoi la stânga pe S Higuera St. Luați strâns la stânga pe Vachell Ln, apoi la stânga pe Buckley Rd. Virați la dreapta pe CA-227 S apoi la dreapta pe Old Price Canyon Rd.

Numit pe lista „Top 100 de vinuri” a Wine Enthusiast 2014, Sextant’s Santa Lucia Highlands Pinot Noir a intrat pe locul 49. Sala de degustare are o senzație de lux, dar nu trebuie să fii un expert pentru a te bucura de turnări. Începeți cu Wheelhouse Zinfandel și Chardonnay și apoi treceți la roșu ca amestecurile GMS.

Sfat din interior: Mergeți la turul Estate și aflați tot ce este de știut despre regiune și vin. Primiți degustări din lista de vinuri actuală și savurați un prânz gourmet.

Paso Robles s-a impus ca destinație de top pentru orice tip de gust de vin. De la podgorii până la coastă, cea mai grea decizie pe care va trebui să o luați este la ce club de vinuri să vă alăturați.

Recomandat