Articol

Artele din Valea Yakima, WABăuturi

yakimaValleyArts3.jpg Valea Yakima, WA - Sezonul muzicii, dansului și teatrului este cel mai lung sezon dintre toate.

În Valea Yakima din Washingtonul Central există un sezon pentru toate. Sparanghelul este recoltat primăvara, roșiile vara și strugurii toamna.

Dar, din fericire pentru vizitatori, sezonul robust al artei din Valea aromă regiunea pe tot parcursul anului, cu spectacole de dans, musical-uri de pe Broadway, concerte, simfonii, producții de teatru și expoziții de arte vizuale.

Teatrul Capitol din centrul orașului Yakima este un teatru Vaudeville de 1.500 de locuri restaurat cu drag, care ilustrează frumos angajamentul comunității față de trecutul său și de viitorul artelor. Scena sa găzduiește numeroase spectacole și organizații, inclusiv Orchestra Simfonică Yakima, Seria Primăriei, concerte comunitare și producții spectaculoase de pe Broadway.
În vestul Yakima, Allied Arts Center este un centru de artă popular în care Allied Arts of Yakima Valley administrează o galerie remarcabilă și oferă cursuri de artă, lecturi de poezie, prelegeri și filme. În plus, teatrul de 210 locuri al Centrului găzduiește compania Warehouse Theatre, care produce o serie impresionantă de piese comunitare.

Valea Yakima prezintă, de asemenea, un meniu complet de spectacole muzicale, inclusiv o serie remarcabilă a Orchestrei Simfonice Yakima, care include artiști invitați de renume.

Din aprilie până în octombrie, Muzeul Yakima Valley și Asociația Yakima Folk Life prezintă lunar concerte folclorice care prezintă artiști regionali, naționali și internaționali. Și în fiecare vară, Festivalul Folklife atrage muzicieni renumiți din întreaga regiune pentru a cânta la muzeu, Franklin Park și alte locuri din oraș.

Cea mai nouă adăugare la scena artelor spectacolului din centrul orașului, Seasons Music Festival este atât o locație, cât și o serie muzicală. Cu stilul său arhitectural italian din secolul al XVII-lea, vitraliile și tavanul arcuit înalt și acustica naturală de neegalat, fosta biserică oferă ambianța perfectă pentru spectacolele de jazz și clasice prezentate acolo.

Vedea calendarul evenimentelor pentru lista spectacolelor viitoare în Valea Yakima!


Recomandat