Articol

Arta de a savura vinul cu WineCountry Shop

La WineCountry , ne place să împărtășim experiențele vinului cu dvs. și să vă oferim cele mai bune informații despre unde să mergem, ce să vedem și, bineînțeles, ce să gustăm. Suntem încântați să vă putem oferi acum aceeași ospitalitate în casa dvs. prin nou-lansatul nostru, magazin online .

Am organizat o selecție excelentă de articole care îmbunătățesc acele sticle speciale pe care le-ați adus din vacanța dvs. la vin - sau pur și simplu face ca gustătorul de luni seara să se simtă puțin mai luxos. Am turnat, am testat (și am băut MULȚI vin) pentru a găsi articole care ne pasionează. Verificați aceste cinci magazin obiecte, pe care le considerăm elemente de bază în propriile noastre case.

Înălțați-vă următoarea petrecere sau faceți o noapte solo într-un pic mai luxos

Unul dintre cele mai versatile instrumente pe care le puteți avea în arsenalul dvs. de vinuri este acesta Carafa și Decanter combo. Sunteți gata să testați abilitățile dvs. de gustare a orbilor și ale prietenilor dvs.? Acest articol este o modalitate elegantă, de design-forward, de a prezenta eticheta wine sans. Se potrivește cu Aeratorul 7-în-1 (a se vedea mai jos), astfel încât puteți fi siguri că vinul prezintă profilul său aromatic complet. Este, de asemenea, util pentru porționarea sticlelor de format mare, deci nu trebuie să ridicați un jeroboam de fiecare dată când cineva dorește să bea. Pentru o noapte solo, Carafa este un mod de a adăuga eleganță săptămânii; loviți standby-ul obișnuit cu o crestătură servindu-l din acest recipient elegant.

Faceți ca sticla dvs. premiată să strălucească

Când sunteți gata să deschideți acea prețioasă epocă pe care ați salvat-o, Decantiere 7-in-1 Aerator va ajuta vinul să-și arate întregul potențial. Acest design elegant se potrivește peste gâtul sticlei și aerează în timp ce se revarsă. Sedimentul este filtrat, făcându-l instrumentul perfect pentru sticlele mai vechi. Buza este concepută pentru a elimina picăturile și pentru a vă menține eticheta de masă și vin impecabilă. Dacă din anumite motive nu terminați sticla în noaptea aceea, capacul Aeratorului menține vinul proaspăt.

Pentru o sticlă explozivă de Bubbly

Impresionați-vă oaspeții la următorul grătar din curtea din spate cu Sabie de șampanie . De ce deschideți pur și simplu o sticlă de bule când puteți susține un spectacol? Lama grea și mânerul ergonomic creează o distribuție echilibrată a greutății. Densitatea lamei vă asigură că nu este nevoie să aplicați prea multă presiune pentru a ucide blocajul.

Fii cea mai bună gazdă vreodată

Ca gazdă, gestionați deseori multe detalii despre petrecere; lasă Distribuitor de aer pentru turnul de masă preia sarcinile somelierilor data viitoare când te distrezi. Această piesă de declarație aerează vinul când trece prin filtru și în vasul în formă de lalea. Cu o simplă ridicare a canalului, oaspeții se pot servi singuri. Indiferent dacă serviți o sticlă prețioasă sau un vin în cutie, cafeaua turnului de masă face din orice vin elementul central.

Un mod ingenios de a deschide o sticlă

Uitați să scotociți din nou sertarul într-o căutare inutilă pentru un deschizător de sticle. Rechin adaugă o poftă de mâncare unui deschizător de sticle tradițional și poate sta singur ca piesă de decor. Forma sa sculpturală neagă adevărata sa funcție; deschiderea vinurilor pét-nat cu capac de coroană sau o sticlă de bere nu a fost niciodată mai ușoară - sau atractivă.


Suntem încântați să ne construim magazin și vă oferă mai multe articole pentru toate nevoile dvs. de vin și distracție. Reveniți aici des, în timp ce continuăm să ne stocăm rafturile!


- GHID DE DEGUSTARE A VINURILOR CA UN PRO -

- CE ESTE UN SOMMELIER? -


Recomandat