Articol

Degustarea cramelor Texas Hill Country în 2 zile

Într-o parte a lumii renumită pentru cowboy-ii, câmpiile, vacile și grătarul, majoritatea tind să uite că vinul are o bază solidă în Texas Hill Country. Pline de vinuri premiate și loturi mici descoperite, cramele din Texas Hill Country merită explorate. Am adunat o listă de opt crame pentru a le vizita într-o călătorie de două zile pentru o aventură unică a vinului în Lone Star State.Ziua 1

Westcave-beciuri-cramă-680
Sursa imaginii: Yelp

Crama Westcave Cellars
683 Ranch Rd 1320
Johnson City, TX 78636
(512) 431-1403
TripAdvisor: 4,5 stele, 22 recenzii
Rezervare: obligatorie pentru degustări private

O cramă relativ nouă pe scena Texasului, Westcave Cellars Winery a fost deschisă în 2010. Crescută din dragostea reciprocă a proprietarilor pentru horticultură (și vizitele frecvente în regiunile vitivinicole din California), primele viță de vie Cabernet s-au transformat în cele din urmă într-o operațiune de 8 acri. Crama produce o varietate de vinuri, dar Cabernet Sauvignon (Estate) 2012 domnește suprem, având un clasament ca unul dintre primele cinci cabane texane de către Texas Wine Journal. Atmosfera de aici este frumoasă, luminoasă și rustică, potrivită frumos împrejurimilor sale. Sfat din interior: Aduceți un prânz de picnic și luați un loc afară pentru vederi uimitoare asupra peisajului rural.

mcreynolds-wine-680
Sursa imaginii: Yelp

Vinurile McReynolds
706 Shovel Mountain Rd
Cypress Mill, TX
(830) 825-3544
TripAdvisor: 4 stele, 9 recenzii
Rezervare: obligatorie în zilele lucrătoare
Indicații: Mergeți spre nord-vest pe Hamilton Pools Road, apoi continuați pe Farm Road 962 / Ranch Road 962 E. După aproximativ 6 mile, virați la dreapta pe Shovel Mountain Road; crama va fi în dreapta ta.

Cu o senzație mică de afaceri de familie, McReynolds Wines este o oprire liniștită pe traseul de vin Texas Hill Country. Mac și Maureen McReynolds conduc locul, iar povestirile lui Mac, împreună cu sala de degustare a cabanei din lemn, conferă acestei vinării acel sentiment autentic din Texas. Nu vă lăsați înșelați de atmosfera rustică: McReynolds a câștigat premii pentru Texas Shiraz din 1995 cu mult înainte ca crama să-și deschidă ușile în 2000. Sfat din interior: Proprietarii se bazează rar pe fast și împrejurări; dacă ajungeți într-un timp mai lent, probabil că se vor așeza la un pahar de vin cu dvs.

torr-na-gaura-680
Sursa imaginii: Yelp

Torr gaura puțului
7055 TX-29
Burnet, TX 78611
(832) 606-7575
TripAdvisor: 4,5 stele, 2 recenzii
Rezervare: Obligatorie
Indicații: De la McReynolds Wines, mergeți spre sud pe Shovel Mountain Rd spre Farm Rd 962 / Ranch Rd 962 E. Virați la dreapta pe Farm Rd 962 / Ranch Rd 962 E. Virați la dreapta pe US-281 N / Farm Rd 962 / Farm către Market Rd Rd 962 (indicatoare pentru Farm către Drumul Pieței 962 W). Virați la stânga pe TX-29 W / Buchanan Dr / W Polk St. Crama va fi pe stânga.

Inspirat de o călătorie în Scoția și peisajul unei vinării australiene preferate, Torr Na Loch, care înseamnă „Hill Over Lakes” în gaelică, este o cramă construită de la bază - la propriu. Cu soluri grele de granit, pregătirea locului ideal pentru viță de vie a fost o sarcină destul de importantă pentru proprietarii Blake și Karen DeBerry, dar priveliștile bovinelor care pășeau, Lacul Buchanan, Barajul Buchanan, plus rândurile pe rândurile de Malbec, Syrah și Petite Sirah erau bine. merită efortul. Toate vinurile de la Torr Na Loch sunt fabricate exclusiv cu fructe cultivate în Texas, care le conferă soiurilor un gust autentic al zonei. Sfat din interior: Crama folosește sloganul „de la stânci la vin” pe toate vinurile sale - acum știi de ce.

perissos-vine-and-winery-680
Sursa imaginii: Yelp

Perissos Vineyard and Winery
7214 Park Road 4W
Burnet, TX 78611
(512) 820-2950
TripAdvisor: 4,5 stele, 34 recenzii
Rezervare: Obligatorie
Indicații: De la Torr Na Loch, mergeți spre vest pe TX-29 W. După 2 mile, faceți stânga pe Park Rd 4 W / State Park Rd 4. Conduceți aproximativ 6 mile până la cramă.

Cultivat în sol de granit descompus, Perissos Vineyard and Winery cultivă comercial Aglianico, Tempranillo, Viognier, Syrah și Petite Sirah. Crama crește, de asemenea, varietăți suplimentare italiene, franceze, portugheze și argentiniene în blocul lor de testare a bibliotecii. Doar 25% din vinul produs la Perissos provine din fructe din Texas care se găsesc în afara cramei, ceea ce înseamnă că celelalte 75% provin din plantele imobiliare, realizate de obicei în stilul tradițional uscat. Sfat din interior: După ce conduceți traseul pitoresc către cramă, componenta de degustare poate avea loc oriunde doriți - gazda sau gazda dvs. vă vor aduce vinul!Ziua 2

chisholm-trail-winery-680
Sursa imaginii: Yelp

Chisholm Trail Winery
2367 Usener Rd
Fredericksburg, TX 78624
(830) 990-2675
TripAdvisor: 4,5 stele, 43 recenzii
Rezervare: obligatorie pentru grupuri de 10 sau mai multe persoane
Indicații: De la Crama Perissos, mergeți spre sud pe Park Rd 4 W / State Park Rd 4 spre Enchanted Valley Rd. Virați ușor la dreapta pe FM2342, apoi virați la dreapta pe Farm către Market Rd 1431 W. Virați la stânga pe Farm către Market Rd 3404 / Ranch Rd 3404 / Slab Rd. Continuați pe Co Rd 307, apoi luați TX-16 S / N State Hwy 16 până la Usener Rd din județul Gillespie. Virați la stânga pe Usener Rd; crama va fi în stânga ta.

Pentru a doua zi a excursiei la crama Texas Hill Country, îndreptați-vă de pe calea bătută către Chisholm Trail Winery, situată puțin în afara Fredericksburg. Sala de degustare se simte ca un vechi salon occidental, care se potrivește bine cu hambarele de piatră și clădirile îmbătrânite vizibile pe drumul către această cramă ușor izolată. Deschisă în 1999, crama obține fructe din Texas pentru vinurile sale, care sunt toate făcute la fața locului. Podgoria mică crește doar Blanc du Bois și, deși nu există excursii, câmpurile pot fi văzute afară printr-o fereastră mare din sala de degustare. Sfat din interior: Aveți grijă să conduceți în cramă - amenajarea în stil fermă permite câtorva măgari rezidenți să călătorească liber!

inwood-moșii-podgorii-cramă - & - bistro-680
Sursa imaginii: Yelp

Inwood Estates Vineyards Winery & Bistro
10303 Autostrada 290 Est
Fredericksburg, TX 78624
(830) 997-2304
TripAdvisor: 3,5 stele, 36 recenzii
Rezervare: obligatorie pentru grupuri de șase sau mai multe persoane
Indicații: De la Chisholm Trail Winery, mergeți spre sud-est pe Usener Rd spre Chisholm Trail, apoi virați la stânga pe Tivydale Rd. Continuați pe Friendship Ln. Virați la dreapta pe US-290 E / E Main St, urmați 290 pentru aproximativ 8 mile - crama va fi pe dreapta dvs.

Totul a început cu strugurii copioși Palomino și, din acel lot de vin, Inwood Estates Vineyards Winery & Bistro a devenit o operațiune specializată în amestecuri remarcabile de Tempranillo. Proprietarul Dan Gatlin a experimentat peste tot în Texas înainte de a-și lovi pasul, iar munca sa a dat roade. Mergeți la cramă și bistro (da, există un meniu complet) de joi până duminică; muzica live este interpretată de la ora 14:00. până la 5 p.m. sâmbăta. Sfat din interior: Încercați grătarul, care este în stil central-Texas, cu puțin sau deloc sos.

becker-vii-680
Sursa imaginii: Yelp

Podgoriile Becker
464 Becker Farms Road
Stonewall, TX 78671
(830) 644-2681
TripAdvisor: 4,5 stele, 280 recenzii
Rezervare: obligatorie pentru tururi de grup
Indicații: De la Inwood Estates Vineyards Winery & Bistro, mergeți spre est pe US-290 E către Frantzen Ln, apoi virați la dreapta pe Jenschke Ln. Virați la dreapta pe Becker Farms Rd, iar crama va fi pe stânga dumneavoastră.

Deschisă în 1996, crama de la Becker Vineyards este modelată după un bar de piatră german din secolul al XIX-lea, un stil familiar în zonă. Angajat să prezinte producătorii și fructele din Texas, Becker Vineyards contractează în prezent cu mai mulți producători de struguri independenți decât orice altă fabrică de vin din Texas. Împreună cu numeroasele soiuri de struguri cultivate și vinuri făcute la Podgoriile Becker - inclusiv Cabernet Sauvignon, Viognier, Petit Verdot și Sauvignon Blanc - câmpurile de lavandă reprezintă o atracție imensă pentru vizitatori. Plantate de dr. Richard Becker și soția sa Bunny după o călătorie în Provence, există mai mult de 4.000 de plante de lavandă pe proprietate. Sfat din interior: Majoritatea vinurilor produse la Becker Vineyards sunt disponibile în magazinele din Texas, dar faceți check-in la cramă pentru câteva opțiuni exclusive.

woodrose-winery-680
Sursa imaginii: Yelp

Woodrose Winery
662 Woodrose Lane
Stonewall, TX 78671
(830) 644-2539
TripAdvisor: 4 stele, 50 recenzii
Rezervare: Obligatorie
Indicații: De la Becker Vineyards, mergeți spre sud pe Becker Farms Road spre Jenschke Lane. Virați la stânga pe Jenschke Lane, conduceți 1,3 mile, apoi virați la dreapta pe US-290 E. Mergeți 1,7 mile, apoi virați la dreapta pe Woodrose Lane. Crama va fi în dreapta ta.

Înființată în 1999, Woodrose Winery este o cramă mai mică, cu aproximativ 24,5 acri. Intimitatea funcționează în favoarea cramei: în loc de tratamentul obișnuit la ghișeu, degustările se fac ca așezări pentru grupuri mici, în timp ce toarnele se deplasează între mese pentru a servi - un mod relaxant de a încheia turul vinului Texas Hill Country. Crama face presiuni pentru a-și dubla volumul în anul următor, așa că vizitați această bijuterie ascunsă cât timp puteți înainte de a crește. Sfat din interior: Sunați înainte pentru a vedea dacă va exista muzică live în ziua vizitei dvs.

Nu există lipsă de vinării fantastice în interior Texas Hill Country și sperăm că această listă vă va oferi un început solid în ceea ce are de oferit regiunea. Luați-vă bagajele și mergeți la Lone Star State pentru niște vinuri uimitor de complexe!


Recomandat