Articol

Itinerariul de degustare Valea Sonoma: Ziua 2Băuturi

de Courtney Cochran

Kenwood și Glen Ellen
La o distanță ușoară spre nord de Sonoma, cramele din apropierea cătunelor rurale Kenwood și Glen Ellen fac semn cu avantaje superbe pentru ospitalitate și pe fundalul dramatic al Munților Mayacamas.

kenwoodVineayrds.jpg Kenwood Vineyards
Kenwood pune țara în vizita dvs. la Wine Country datorită camerei sale de degustare rustic-chic, găzduită într-un hambar primitor, în jurul anului 1906 Redwood. Apropiat de reputația Sonoma pentru măsuri de mediu responsabile, Kenwood folosește afaceri durabile și practici de vinificație pentru a produce o mare varietate de vinuri, dintre care majoritatea sunt oferite zilnic în sala de degustare. Nu ratați seria istorică Jack London de roșii premiate, produsă în fiecare an din podgorii cu terase de lavă, pe renumitul Jack London Ranch din Glen Ellen.
9592 Sonoma Hwy., Kenwood, CA 95452 * (707) 833-5891 * @ KenwoodVineyard


stFrancis.jpg Crama și podgoriile Sf. Francisc
Rămânând fidel filozofiei fondatorilor săi de „extracție maximă, intervenție minimă” (citiți: vinuri pline de corp, cu aromă completă) de-a lungul anilor, Sf. Francisc găzduiește astăzi un centru de vizitatori atrăgător, destul de fredonat de activitate. Dincolo de degustarea vinurilor, activitățile oferite includ împerecherile zilnice în timpul verii, „Charcuterie pe terasă”, zilnic pe tot parcursul anului, împerecheri gastronomice cu mâncare mică și mâncare, tururi de mers pe jos urmate de degustări de bibliotecă („Vin-catione”) în fiecare sâmbătă și Duminică (rezervări recomandate). Dincolo, grupurile sunt invitate să se înscrie la ateliere de arome personalizate și seminarii de amestecare.
100 North Pythian Rd., Santa Rosa, CA 95409 * (888) 675-9463 * @StFrancisWinery

ledsonWinery.jpg Ledson Winery & Vineyards
Cu ușurință, cea mai spectaculoasă cramă din Sonoma, Ledson, de inspirație gotică, este numită în mare măsură „castelul” de către vizitatorii Wine Country. O minune arhitecturală, crama fermecă cu barurile sale de degustare realizate manual, cu multe scări și turnulețe și cu mai mult de cinci mile de lemn și ornamente încrustate. Dincolo de bomboanele pentru ochi, vinurile artizanale de pe micul loc - dintre care cele mai bune sunt fabricate preponderent din Merlot și modelate după stelele de pe malul drept al Bordeauxului - merită vizitate. Gourmet până la capăt, piața din incintă a lui Ledson va face plăcere și pentru picniceri, care sunt bineveniți să ia o selecție de oferte gourmet pentru a se bucura în mijlocul grațioșului teren de stejar al vinăriei.
7335 Sonoma Hwy., Kenwood, CA 95409 * (707) 537-3810

Recomandat