Articol

Județul romantic Sonoma: Top cinci escapadeBăuturi

Poate fi cunoscut pentru mâncare și vin, dar romantismul trebuie adăugat la lista dvs. de motive pentru a vizita județul Sonoma. Cel mai greu va fi să decideți ce tip de evadare romantică doriți.


Dacă doriți să fiți răsfățați: Kenwood Inn and Spa
Kenwood-Inn-and-Spa_3
Această proprietate în stil mediteranean se află la marginea autostrăzii 12, între orașele Santa Rosa și Sonoma. Un han generos cu 29 de camere, Kenwood Inn and Spa oferă o atmosferă destinată exclusiv adulților. Spa-ul lor luxos, piscina cu apă sărată și mai multe căzi cu hidromasaj vă vor calma simțurile. Restaurantul privat este deschis doar oaspeților hanului. Fiecare cameră are șemineu, pat de pluș și televizoare au fost lăsate în mod intenționat pentru a asigura experiența romantică finală - fără distrageri.


Dacă doriți să vă relaxați: Hotel Olea
slideshow_sunsetview_oleahotel
Olea este un mic hotel tip boutique amplasat într-un deal, înconjurat de stejar și măslini. Fiecare dintre cele 12 camere are fie o verandă privată în aer liber, fie un patio, perfect pentru relaxare cu „cineva special”. Oferă degustări de vinuri, care este modalitatea perfectă de a vă relaxa după un masaj relaxant de cupluri. Dacă sunteți amândoi bucătari, vă vor plăcea seriile lor culinare cu diverse lecții de la Executive Chef Khambay Porterkhamsy. Mic dejun gourmet inclus în fiecare dimineață.

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe cu stele Michelin: Farmhouse Inn & Restaurant
FarmhouseInnAndRestaurant_Lodging3
Farmhouse Inn este o experiență inspirată de fermă. Prezentând spații de cazare elegante, cu tavan boltit, vedere la pădure și o atmosferă în care vă puteți relaxa cu adevărat. Relaxați-vă la spa-ul lor - vă recomandăm să le experimentațiPasiunea jucăușă pentru doi. Nu puteți pleca fără să luați masa la restaurantul Farmhouse cu stea Michelin, cu un program de vinuri de talie mondială condus de singurul Master Sommelier din județul Sonoma. Micul dejun complet, proaspăt la fermă, este servit în fiecare dimineață.

Dacă căutați pace și liniște: Casa Gaige
slideshow_pool_gaigehouse
Aflat în istoria Sonoma, hanul a fost actualizat pentru a include 23 de camere cu un fler asiatic modern. Situația retrasă de-a lungul pârâului Calbazas include o piscină în aer liber și o cadă cu hidromasaj, fântâni gălăgioase și un hamac umbrit de stejari antici. Rezervați un masaj în aer liber într-o cabană privată pentru o adevărată experiență senină. Facilitățile includ, mic dejun complet în fiecare dimineață, recepție de vin și brânză seara și prăjituri proaspete la cuptor!


De: Brianna HansonRecomandat