Articol

Oxbow Market devine public

De Robert Farmer

A_pastries_Oxbow_Market.jpg

Una dintre cele mai bune adăugări de orice fel la San Francisco (unde locuiesc) în ultimii ani este cu siguranță piața fermierilor Ferry Plaza. Piața publică, deschisă în fiecare zi și găzduind o piață a fermierilor în aer liber trei zile pe săptămână, a revitalizat pur și simplu malul orașului. Acum, anticipez cu nerăbdare același rezultat în Napa, unde mult așteptata piață publică Oxbow își va face debutul pe 15 decembrie.

Situat în emergentul district Oxbow din Napa, piața de 40.000 de metri pătrați de pe malul râului va fi o dovadă a recompensei Wine Country. Zeci de chiriași sunt deja la bord - cu mai multe lucrări - toate reprezentând cele mai bune produse alimentare locale, vinuri și meșteșuguri artizanale pentru care regiunea este cunoscută și iubită. Printre primii chiriași deschiși de pe piață se numără: Olive Press, Anette’s Chocolate Factory, Tillerman Tea și ferme din Bera Ranch și DeSantis. Primele câteva săptămâni vor aduce Folio Enoteca și Winery, Three Twins Organic Ice Cream, The Fatted Calf, Oxbow Cheese Merchant și Five Dot Ranch, printre altele.

Voi scrie mult mai multe despre piață pe măsură ce o voi cunoaște mai bine, dar deocamdată vă puteți bucura de litania bunătății îmbucurătoare a tuturor.


Recomandat