Articol

Cramele de denumire Napa și Carneros de lângă Canionul AmericanBăuturi

La următoarea dvs. călătorie în Napa Valley sau Sonoma Wine Country, vă recomandăm să vă rezervați șederea în American Canyon situat chiar în afara orașului Napa și mai aproape decât credeți de Sonoma County! Vizitați vinăriile din regiunea Napa și Carneros, jucați golf, faceți drumeții sau păsări în zonele umede și trasee din apropiere, petreceți timp de calitate cu familia la evenimente distractive pe tot parcursul anului și apoi rămâneți la hotelurile de top din American Canyon.

Vedeți recomandările noastre despre vinăriile din apropiere din Napa și denumirea de vin Carneros (situată atât în ​​județele Napa, cât și în județele Sonoma și bine cunoscută pentru producerea soiurilor climatice mai reci Pinot Noir și Chardonnay):

Jamieson Ranch - (Napa, CA)
Jamieson Ranch Vineyards, cunoscută anterior sub numele de Reata, este cea mai sudică cramă din Napa Valley, care amintește de o maiestuoasă cabană de munte occidentală. Savurați un Pinot Noir în fața unui foc confortabil sau relaxați-vă cu un pahar de Chardonnay pe veranda spectaculoasă, care oferă vederi panoramice ale văii Napa și ale golfului San Pablo. Degustările încep de la 15 USD / persoană.
JamiesonRanch_napaValley_VineyardPropertyView
Bourassa Vineyards - (Napa, CA)
Această cramă, situată tot în sudul Napa, este o bijuterie ascunsă; nu vă lăsați păcăliți de exterior! Exteriorul fermecător al depozitului contrazice interiorul superb al unei crame de lucru și a unei camere de degustare. La intrare, evadați în luxosul salon privat, unde personalul prietenos și expert vă va ghida prin portofoliul lor de vinuri. Mult mai mult decât o degustare, este și o experiență de educație a vinului. Degustările încep de la 25 USD / persoană.
bourassaVineyards_napaValley_TastingRoomBottleShot
Podgoria salcâmului - (Rams AVA)
Situat în inima denumirii Carneros, Acacia Vineyard are vederi frumoase asupra întregii zone din Golful San Francisco. Ascuns și pe drumul bătut, descoperiți această sală de degustare cu personal prietenos și un loc minunat pentru a afla despre istoria specială a Acacia, precum și pentru a gusta delicioasele Pinot Noirs și Chardonnays.
acaciaVineyards_Chardonnay
Cuvaison Estate Wines - (Rams AVA)
Cuvaison Estate Winery are două săli de degustare de vinuri, dintre care una se află în districtul Carneros, înconjurată de valuri de podgorii. Admirați priveliștea în timp ce vă minunați de arhitectura uimitoare a camerei de degustare de vinuri în sine și, desigur, degustând vinurile lui Cuvaison. Crama oferă degustări de vin așezate în interior și în aer liber, la programare, precum și un tur minunat al proprietății pe Carneros Vineyard Walk. Degustările încep de la 15 USD de persoană.
cuvaisonCarneros_napavalley_TastingRoomVineyardView
Domaine Carneros - (Rams AVA)
Descoperiți o felie de Franță la Domaine Carneros cu castelul lor uimitor pe care nu îl puteți rata în timp ce conduceți prin denumirea de vin Carneros, situată atât în ​​județele Napa, cât și în județele Sonoma. Ambianța emană eleganță și se bucură de vederi rafinate ale dealurilor nesfârșite acoperite de podgorie sau, cu alte cuvinte, de un cadru perfect pentru a savura un pahar de vin spumant și caviar. Domaine Carneros servește vinul la pahar, gustând zboruri sau la sticlă, astfel încât taxele de degustare variază.
domaineCarneros_napaValleyWinery_chateauView
Pentru mai multe crame în apropiere de American Canyon, DESCARCA aplicația mobilă WineCountry.com!

Recomandat