Articol

Monterey: A Traveller’s GuideBăuturi

Monterey este cunoscut pentru priveliști uimitoare, viață marină abundentă și vinuri grozave și toate din motive întemeiate. Ați putea petrece săptămâni în această zonă interesantă, dar dacă aveți doar câteva zile, atingeți punctele culminante atât pe mare, cât și pe uscat folosind ghidul nostru de mai jos. Nu uitați să împachetați protecția solară și binoclul!Unde să stați

asilomar-conference-grounds-680
Sursa imaginii: Yelp
Parcul de stat Asilomar și terenul conferinței
800 Asilomar Ave
Pacific Grove, CA 93950
(888) 201-4498
TripAdvisor : 4,5 stele, 555 recenzii
Verifică disponibilitatea

Asilomar este liniștea întruchipată. Acest centru de conferințe și cabană este alcătuit din 30 de clădiri istorice, multe proiectate de faimoasa arhitectă Julia Morgan (care a proiectat, de asemenea Castelul Hearst ). A fost construit inițial în 1913 ca un refugiu natural și continuă să ofere un loc odihnitor pentru participanții la conferință și turiști pentru a se bucura de natură, în timp ce se află la cinci minute de mers cu mașina de centrul orașului Monterey. Copacii antici înconjoară satul miniatural de cabane, iar oceanul este la ușa din față.Sfat din interior: Planificați să petreceți cel puțin o seară la enorma cabană centrală, unde toată lumea se adună pentru a privi apusul soarelui peste ocean și pentru a vă bucura de gustări, vinuri locale și muzică live.

carmel-mission-han-680
Sursa imaginii: Yelp
Hanul Carmel Mission
3665 Rio Rd
Carmel, CA 93923
(831) 624-1841
TripAdvisor : 4 stele, 1.307 recenzii
Verifică disponibilitatea

Carmel Mission Inn a fost complet renovat în 2008 și oferă acum una dintre cele mai bune oferte din Carmel. Locația sa centrală și confortul modern la prețuri rezonabile îl fac un loc minunat pentru familii sau un weekend accesibil. Hotelul are de la o piscină la un spa la un restaurant ( Fuse Lounge Cafe ), deci aproape că nu veți dori să părăsiți hotelul, deși tot ce doriți să faceți în Carmel este chiar după colț.Sfat din interior: După o zi lungă de vizitare a obiectivelor turistice, comandați o pizza de la Allegro Gourmet Pizzeria preferată locală, situată vizavi.

central-han-680
Sursa imaginii: Yelp
Centrella Inn
612 Central Ave
Pacific Grove, CA 93950
(831) 372-3372
TripAdvisor : 4 stele, 330 recenzii
Verifică disponibilitatea

Această fermecătoare pensiune istorică victoriană este situată central în centrul Pacific Grove. Mobilierul antic, căzile cu picior cu gheare și arta de epocă te-au adus înapoi în primele zile ale Pacific Grove cu peste 100 de ani în urmă, când a fost construit pentru prima dată hanul. Un mic dejun complet gratuit în fiecare dimineață și o recepție de vinuri și brânzeturi din California seara fac din începerea și încheierea zilei dvs. aici un tratament.Sfat din interior: Luați un prăjitură de ciocolată proaspătă de casă pe drumul până la culcare.

casa-munras-garden-hotel - & - spa-680
Sursa imaginii: Yelp
Casa Munras Garden Hotel & Spa
700 Munras Ave
Monterey, CA 93940
(831) 375-2411
TripAdvisor : 4 stele, 1.066 recenzii
Verifică disponibilitatea

Casa Munras are farmecul clasic al misiunii California în pică, de la decorațiunile sale inspirate de hacienda până la spațiile deschise, pline de lumină. Primul hotel din Monterey, această proprietate istorică este situată în Old Town Monterey, locația perfectă din care să vă bazați toate activitățile de weekend. Desigur, există zeci de restaurante delicioase în Monterey, dar asigurați-vă că rezervați cel puțin o masă la restaurantul de tapas al hotelului, Esteban .Sfat din interior: La restaurantul hotelului, comandați Paella Negra cu calamari Monterey pentru un tratament special.Unde sa mananci

loulous-griddle-in-the-middle-680
Sursa imaginii: Yelp
LouLou’s Griddle in the Middle
Wharf Municipal Numărul 2
Monterey, CA 93940
(831) 372-0568
TripAdvisor : 4,5 stele, 812 recenzii
Rezervări: recomandat

Acest cadou pentru micul dejun este amplasat în mijlocul Fisherman's Wharf, deci există întotdeauna o așteptare, dar merită. Micul dejun american consistent, cu o întorsătură Monterey, este numele jocului, de la omletele de fructe de mare până la friptura de calamari. După cum spun ei înșiși, este „mâncare bună și chelnerițe nebune!” deci pregătește-te.Sfat din interior: Sosiți flămând și comandați clătita Hubcap. Este literalmente la fel de mare ca un hubcap, așa că într-adevăr ajungeți flămând.

salbatic-prune-cafenea - & - bistro-680
Sursa imaginii: Yelp
Wild Plum Cafe & Bistro
731 Munras Ave Ste B
Monterey, CA 93940
(831) 646-3109
TripAdvisor : 4 stele, 256 recenzii
Rezervări: Nu sunt necesare

La fel de mult un hangout local ca o cafenea, Wild Plum este locul ideal pentru mâncăruri locale, organice și știrile zilei. Produsele de patiserie sunt făcute de la zero și variază în funcție de anotimp (danezele cu caise!), Așa că luați unul (sau doi) și un ziar și stabiliți-vă o dimineață în care sunteți localnic.Sfat din interior: Obțineți latte-ul servit într-un castron de supă pentru a vă pregăti pentru o zi de aventură.

hollys-lighthouse-cafe-680
Sursa imaginii: Yelp
Holly’s Lighthouse Cafe
602 Lighthouse Ave
Pacific Grove, CA 93950
(831) 372-7006
TripAdvisor : 4,5 stele, 155 recenzii
Rezervări: Nu sunt necesare

Mic dejun toată ziua și suc de portocale proaspăt stors - se îmbunătățește? Această cafenea din colț este un alt favorit local pentru serverele sale prietenoase și clătitele pufoase. Vă veți simți ca acasă în timp ce urmăriți cum orașul se trezește în jurul vostru.Sfat din interior: Încercați una dintre cele cinci variante ale acestora pe Eggs Benedict.

mic-cafenea-elvetiana-680
Sursa imaginii: Yelp
Micul Cafe Elvețian
6 Ave & Dolores St.
Carmel, CA 93923
(831) 624-5007
TripAdvisor : 4,5 stele, 123 recenzii
Rezervări: Nu sunt necesare

O cafenea ciudată, discretă, care servește mâncare serioasă. Mulți spun povești despre cele mai bune blintzuri de brânză din lume servite aici, iar noi nu suntem cei care să contrazică. Este un loc preferat pentru localnici, mai ales după o dimineață petrecută la surfing sau scufundări, așa că ia o pagină din cartea lor și lovește blintzele la Little Swiss după ce ai lovit valurile.Sfat din interior: Cafeneaua este doar numerar, așa că veniți pregătit.

dragoste-și-sandvișuri-680
Sursa imaginii: Yelp
Ike’s Love and Sandwiches
570 Munras Ave Ste 70
Monterey, CA 93940
(831) 643-0900
TripAdvisor : 4,5 stele, 35 recenzii
Rezervări: Nu sunt necesare

Ike’s este o combinație clasică excelentă de tip sandwich, cu o mulțime de opțiuni pentru toată lumea din grupul dvs. Promite ingrediente proaspete și servicii rapide și prietenoase. Opriți-vă aici pentru a vă aproviziona cu masa de prânz înainte de a pleca la activitățile din ziua dvs.Sfat din interior: Indiferent de ceea ce se întâmplă în sandwich-ul dvs., obțineți ruloul crunch olandez pentru o delicioasă crocantă.

paprika-cafe-680
Sursa imaginii: Yelp
Paprika Cafe
309 Lighthouse Ave
Monterey, CA 93940
831-375-7452
TripAdvisor : 4,5 stele, 48 recenzii
Rezervări: Nu sunt necesare

Aveți chef să ieșiți din modul „fructe de mare și sandviș”? Mâncărurile proaspete mediteraneene din boiaua sunt doar biletul. Puiul cu usturoi este deosebit de suculent, la fel ca și hummus-ul lor Jalapeno. Au zeci de opțiuni vegetariene, iar orice opțiune vegetariană poate fi făcută vegană la cererea dvs.Sfat din interior: Lăsați loc pentru un pătrat de baklava gratuit la sfârșitul mesei.

recoltare-mare-piețe-de-pește - & - restaurant-680
Sursa imaginii: Yelp
Sea Harvest Fish Market & Restaurant
598 Foam St.
Monterey, CA 93940
(831) 646-0547
TripAdvisor : 4,5 stele, 398 recenzii
Rezervări: recomandat

Sea Harvest a început ca o piață de pește și a devenit în curând trei restaurante în jurul orașului Monterey (Monterey, Carmel și Moss Landing). Prioritatea lor este fructele de mare proaspete, capturate local, cu accent pe durabilitate. Este o alternativă excelentă la restaurantele aglomerate și prea scumpe din zonele mai turistice din aceste orașe.Sfat din interior: Pentru unele bunătăți pentru grătar, comandați stridiile pentru grătar să le împărtășiți.

pește-pasiune-680
Sursa imaginii: Yelp
Pește pasionat
701 Lighthouse Ave
Pacific Grove, CA 93950
(831) 655-3311
TripAdvisor : 4,5 stele, 961 recenzii
Rezervări: recomandat

Acest restaurant din cartier cu fructe de mare servește mâncăruri marine delicate, atât cu preparate clasice, cât și preparate inventive. Lista de vinuri creativă, expansivă și ușor de citit are o reducere redusă, deoarece proprietarii doresc ca oaspeții lor să exploreze cele mai bune perechi de vinuri cu mâncărurile delicioase. Atmosfera este elegantă casual și chiar și atunci când restaurantul este plin, nu devine tare.Sfat din interior: Comandați Stridiile prăjite cu salată kimchi, șuncă și mentă pentru început.

goane-bucătărie-de-coastă - & - bar-680
Sursa imaginii: Yelp
Schooners Coastal Kitchen & Bar
400 Cannery Row
Monterey, CA 93940
(831) 372-2628
TripAdvisor : 4,5 stele, 1.134 recenzii
Rezervări: recomandat

Sala de mese și bucătăria expozițională sunt suspendate deasupra Oceanului Pacific, oferind oaspeților priveliști incredibile la apus și observări ocazionale de balene. Restaurantul se concentrează pe expresiile contemporane ale fructelor de mare locale și proaspete, iar Chef James Waller a fost unul dintre primii bucătari care au participat la programul de observare a fructelor de mare din Monterey Bay Aquarium. Situat pe Cannery Row în Monterey Plaza Hotel & Spa, este un mod minunat de a încheia o zi de vizitare a obiectivelor turistice din centrul orașului.Sfat din interior: Încercați Creveții Angry cu chili, usturoi și lămâie. Ți-e gură apă?

gust-cafenea - & - bistro-680
Sursa imaginii: Yelp
Taste Cafe & Bistro
1199 Forest Ave Ste 5
Pacific Grove, CA 93950
(831) 655-0324
TripAdvisor : 4,5 stele, 79 recenzii
Rezervări: Nu sunt necesare

Taste Cafe & Bistro este un restaurant paneuropean pitoresc deținut de o familie, în mijlocul acțiunii Pacific Grove. Aici au stăpânit clasicele, de la pui fript la creme brûlée, așa că este greu să greșiți atunci când comandați. Ambianța liniștită și intimă este perfectă pentru o întâlnire romantică. Rețineți că sunt închise duminică și luni.Sfat din interior: Lasă loc la sfârșitul mesei pentru delicioasa Budincă de pâine Brioche.Cramele de vizitat

Monterey este una dintre cele mai dinamice și interesante regiuni viticole din California. Strugurii de vin au fost plantați pentru prima dată aici în urmă cu peste 200 de ani de către frații franciscani în misiuni, dar abia în anii 1980 lucrurile au decolat cu adevărat. Astăzi, există peste 85 de cultivatori și viticultori în regiune și peste 40 de tipuri de struguri.

talbott-vii-680
Sursa imaginii: Yelp
Talbott Vineyards
25 Pilot Rd
Carmel Valley, CA 93924
(831) 659-3500
TripAdvisor : 4,5 stele, 19 recenzii
Rezervări: Nu sunt necesare

Dacă doriți să ieșiți în podgorii, Talbott este o oprire perfectă pentru o după-amiază informală de degustare de vinuri. Situat la baza Highlands Santa Lucia, Chardonnays și Pinot Noirs sunt unele dintre cele mai distincte din regiune. Pentru a gusta, încercați Sleep Hollow Pinot Noir.Sfat din interior: Proprietarul Robb Talbott este un pasionat de motociclete și are expuse mai multe biciclete de epocă în sala de degustare.

hahn-family-winery-680
Sursa imaginii: Yelp
Hahn Family Winery
37700 Foothill Rd
Soledad, CA 93960
(831) 678-4555
TripAdvisor : 4,5 stele, 19 recenzii
Rezervări: Nu sunt necesare

De asemenea, situat în Highlands Santa Lucia, savurați clasic Chardonnay, Pinot Noir, Merlot și multe altele la Winery Family Hahn. Sala de degustare include o punte extinsă cu vedere la munții și valea înconjurătoare, așa că asigurați-vă că vă lăsați și să vă bucurați de soarele din California. Pe lângă vin, explorați livada de avocado la fața locului.Sfat din interior: Într-o zi senină, admirați priveliștile de la Sierra’s Benches din proprietate, unde puteți vedea Salinas și King City vecine.

pierce-ranch-vii-680
Sursa imaginii: Pierce Ranch Vineyards și Yelp
Pierce Ranch Vineyards
499 Wave St.
Monterey, CA 93940
(831) 372-8900
TripAdvisor : 5 stele, 15 recenzii
Rezervări: Nu sunt necesare

Dacă preferați să rămâneți în centrul orașului, aveți noroc! Multe dintre camerele de degustare din Monterey sunt la câțiva pași unul de celălalt. Vă recomandăm să faceți Pierce Ranch una dintre opririle dvs. de-a lungul Cannery Row. Situată într-o casă fermecătoare, atmosfera acestei săli de degustare seamănă mai mult cu casa unui vecin prietenos decât cu o cramă.Sfat din interior: Vizitați în weekend pentru muzică live cu vinul dvs.

gust-de-monterey-680
Sursa imaginii: A Taste of Monterey
Un gust de Monterey
700 Cannery Row
Tu ești KK
Monterey, CA 93940
(831) 646-5446
TripAdvisor : 4,5 stele, 101 recenzii
Rezervări: Nu sunt necesare

Pentru cei nehotărâți, A Taste of Monterey este o modalitate perfectă de a obține un sens larg al vinurilor din zonă, deoarece acestea revarsă zilnic peste o duzină de vinuri locale diferite. Dacă vă simțiți ciudat, comandați un zbor de degustare și asociați-l cu farfuriile mici sau pizza cu pâine plată. Cu vedere la 360 de grade a golfului, acesta este locul perfect pentru a vă relaxa după o zi de vizitare a obiectivelor turistice.Sfat din interior: Luați o masă pe sticlă și urmăriți vidrele de mare, leii de mare și delfinii jucându-se în golful de dedesubt.Lucruri de făcut

monterey-bay-aquarium-680
Sursa imaginii: Yelp
Acvariul din Golful Monterey
886 Cannery Row
Monterey, CA 93940

Acvariul Monterey Bay este cel mai mare acvariu din SUA, cu unele dintre cele mai bune colecții și programe din lume. Pre-cumpărați biletul pentru a evita linia lungă și asigurați-vă că verificați programul programului, astfel încât să puteți prinde demonstrații și hrăniri distractive. Oggle totul, de la meduze electrice la păduri de alge gigant locale, inclusiv demonstrații live în golf de la amfiteatrul lor în aer liber.Sfat din interior: Nu ratați că vidrele de mare sunt hrănite, poate că este cel mai drăguț lucru pe care îl vedeți anul acesta.

vizita-balenelor-excursie-cu-barca-680
Sursa imaginii: Yelp
Excursie cu barca pentru observarea balenelor
Golful Monterey a beneficiat de eforturi eroice de conservare în ultimii ani care l-au adus înapoi din pragul colapsului ecologic. Astăzi, puteți vedea o abundență de lei de mare, delfini și balene cu cocoașă chiar în largul coastei, pe una dintre numeroasele bărci de tur pentru observarea balenelor . Vizitați din aprilie până în decembrie pentru a vedea balene cu cocoașă, balene albastre și delfini și din ianuarie până în martie pentru balene gri și delfini.Sfat din interior: Marea este mai liniștită dimineața, așa că rezervați o călătorie mai devreme dacă sunteți îngrijorat de apele agitate.

plaja-cu-pietre-golf-680
Sursa imaginii: Yelp
Golf la Pebble Beach
Golf unde profesioniștii golf, pe unul dintre cele mai frumoase terenuri din lume. Deschis în 1919, plajă cu pietriș a găzduit unii dintre cei mai elitați jucători de golf din lume în timpul celor mai mari turnee. Proiectat pentru a maximiza frumusețea naturală a împrejurimilor sale, cursul îmbrățișează litoralul accidentat pentru a vă oferi vederi spectaculoase la fiecare gaură.Sfat din interior: După o zi grea de golf, retrageți-vă la Lounge cu terasă la Cabana de la Pebble Beach pentru un cocktail binemeritat, cu vedere la cea de-a 18-a gaură.

plimbare-conserve-rând-680
Sursa imaginii: Yelp
Plimbare rând conserve
Începeți kitsch-ul dvs. plimbându-vă Rând de conserve în Monterey. Magazinele de suveniruri pline de viață, sălile de degustare de vinuri și magazinele de bomboane de modă veche se întind pe stradă, cu oceanul chiar dincolo. Este departe de rândul Cannery Row al celebrului roman al lui John Steinbeck, dar o după-amiază de răsfoire și eșantionare, cu muzicieni de stradă pentru divertisment și brize oceanice pentru a vă menține răcoros, este exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă completa experiența Monterey.Sfat din interior: Înscrieți-vă pentru Buletin informativ Cannery Row înainte de a ajunge pentru a primi reduceri speciale și știri despre evenimentele care au loc.

17-mile-drive-680
Sursa imaginii: Yelp
17 Mile Drive
Acest unitate de renume mondial are priveliști uimitoare la fiecare pas - o necesitate în timp ce vă aflați în Monterey! Conduceți de-a lungul autostrăzii 1 între poarta autostrăzii 1 și poarta Carmel (există o mică taxă de taxare), unde veți întâlni stațiuni de lux, terenuri de golf, păduri străvechi și, desigur, vederi incredibile asupra Oceanului Pacific și a litoralului accidentat.Sfat din interior: Drumul este îngust, sinuos și nu are prea mult umăr, așa că, dacă sună nervos, planificați să conduceți ruta de la sud la nord, astfel încât să vă aflați în interiorul drumului.

monarh-grove-fluture-sanctuar-680
Sursa imaginii: Yelp
Sanctuary Butterfly Monarch Grove
Din octombrie până în februarie a fiecărui an, fluturii Monarch se adună la Sanctuary Butterfly Monarch Grove în mii, în drum spre sud. Se aglomerează pe eucaliptul din sanctuar pentru a-și menține temperatura corpului ridicată, iar efectul vizual este uimitor. Admiterea este gratuită.Sfat din interior: Sanctuarul se află la câțiva pași de plajă, restaurante și magazine, așa că parcați-vă mașina și faceți o zi din explorarea acestei fermecătoare zone din Pacific Grove.

point-lobos-state-reserve-680
Sursa imaginii: Yelp
Rezervația de stat Point Lobos
Numit pentru leii de mare care stau în larg și ale căror apeluri sunt purtate spre interior de vânturile de coastă, Rezervația de stat Point Lobos conține drumeții cu vederi uluitoare ale coastei, la fiecare nivel de abilități. Fauna sălbatică este abundentă aici, de la balene migratoare la păsări marine, așa că aduceți-vă binoclul. Un program de plimbări ghidate este postat la stația de vizitatori.Sfat din interior: Vremea se poate schimba cu ora, de la soare și cald la ceață și rece, așa că aduceți straturi și un paravânt.

scufundări-680
Sursa imaginii: Yelp
Scufundari
Viața marină din Golful Monterey a revenit în pragul colapsului de când localnicii au început eforturile de conservare în anii 1970 și este acum una dintre destinațiile de scufundare de top din SUA Apa limpede, condițiile de siguranță și o gamă incredibilă de animale sălbatice fac pentru o aventură de neuitat. Există multe companii care oferă tururi, așa că faceți cumpărături pentru a găsi cea mai bună ofertă.Sfat din interior: Apa din nordul Californiei este rece, așa că planificați să purtați un costum de neopren și să găsiți o ceașcă fierbinte de cafea când ați terminat. Mica cafenea elvețiană este un loc minunat.

Cu atât de multă frumusețe naturală, fructe de mare gustoase și vin de calitate, este greu să te simți prost în Monterey. Planificați-vă vizita în avans, dar asigurați-vă că lăsați câteva sloturi deschise; trebuie să fii prins într-o aventură spontană pe care nu vei vrea să o ratezi!

Recomandat