Articol

Lux, Lebowski și Lounging: Hoteluri în Napa Valley

Lux, Lebowski și Lounging ... aceste trei hoteluri oferă oaspeților acel „ceva special”.


Luxos

Calistoga Ranch : Această stațiune de 50 de camere, ascunsă pe deal, redefinește luxul Napa. Fiecare cabană privată este propriul său sanctuar senin, iar stațiunea însăși se străduiește să ofere „relaxare rustică rafinată” fiecărui oaspete. Pentru a completa experiența ultra-luxoasă, Calistoga Ranch oferă Mercedes-Benz oaspeților care doresc să conducă prin podgorii de-a lungul Traseului Silverado și nu numai. (vezi imaginea de mai sus)Canalizați-vă Lebowski interior

Meritage Resort : În timp ce această stațiune cu patru diamante are toate facilitățile pe care le-ar putea cere, ceea ce se remarcă cel mai mult este omagiul adus lui The Dude. Rezervați o pistă la pista de bowling în timp ce savurați cocktailuri semnate, la Crush Ultra Lounge , precum „Dude Abides” sau „Bunny Lebowski”.Lounge și relaxare:

Calistoga Spa și Hot Springs Dacă doriți să vă relaxați, este timpul să rezervați o cameră la uberul relaxant Calistoga Spa și la Hot Springs. Cu patru piscine minerale liniștitoare și un spa la fața locului, sunteți sigur că veți pleca relaxat. Lounge pe terasă, cu vedere la podgoriile Calistoga, între masajul dvs. și baia de noroi vulcanic.

Recomandat