Articol

Ghid local pentru Festivalul de baloane și vinuri Temecula

Temecula Valley Balloon & Wine Festival oferă o sărbătoare pentru simțuri, de la priveliști inspirate și romantice ale baloanelor cu aer cald, deasupra solului, la mâncăruri eclectice și perechi de vinuri, degustări de vinuri și microbăuturi și o bogată bucătărie gourmet. Muzica live se adaugă la emoție, programată în perioada 29-31 mai la Lake Skinner.

De la celebrarea sa inaugurală în 1984, acesta a devenit un eveniment social obligatoriu, atrăgând peste 40.000 de participanți la festivalul anual de trei zile.

Organizatorii festivalului au anunțat că au fost proiectate câteva modificări de aspect și de program pentru a îmbunătăți experiența oaspeților . Campingul cu preaplin a fost schimbat cu zona utilizată anterior pentru parcarea cu preaplin pentru a preveni aglomerația de trafic experimentată în trecut. De asemenea, evenimentele și orele de început ale concertelor vor fi eșalonate, astfel încât Evening Balloon Glow și concertele principale ale headliner-ului să înceapă și să se încheie în momente diferite.Rocking Out, Country-Style

Anul acesta, liderul divertismentului din weekend este grupul de rock Daughtry, numit după solistul și chitaristul Chris Daughtry, un finalist foarte popular „American Idol”, care a câștigat patru premii American Music și a vândut peste opt milioane de albume. Daughtry titrează linia concertelor de sâmbătă Rocking Wine Country, cu semnătura de țară nominalizată la premiile Grammy, Chris Young, prezentată duminică pe scena principală Pechanga.

Admiterea generală la Festival include admiterea generală la toate concertele.Lansări cu balon cu aer cald, legături și străluciri

Dimineața devreme sâmbăta și duminica sunt orele stabilite pentru a zbura (dacă vremea permite). Lansările cu baloane au loc la 6:30 a.m., întorcându-se la 8:30 a.m. Plimbările trebuie rezervate în prealabil apelând 1-800-965-2122.

Pentru cei mai puțin dispuși să urce deasupra Festivalului pitoresc, există plimbări gratuite cu balonul legat, care durează aproximativ două ore sâmbăta și duminica dimineața. Veți obține experiența emoționantă a unei plimbări cu balonul (aproximativ 50-75 de picioare în aer) fără angajamentul de două ore libere de atracția gravitațională a Pământului. Organizatorii festivalului încurajează insistent participanții să se alinieze devreme pentru acest eveniment.


Vineri și sâmbătă la apusul soarelui, aduceți un pahar (sau o sticlă) cu vinul dvs. preferat și veniți să vedeți spectaculosul Festival de balon de seară. Urmăriți aceste baloane cu aer cald umflându-și arzătoarele și luminând cerul serii. Puteți merge până la coșurile cu baloane, puteți discuta cu piloții și echipajele de la sol și puteți observa direct cum o flacără galbenă strălucitoare trage în balon. De neratat!

Rezervați bilete și obțineți mai multe informații despre plimbările cu balonul cu aer cald.
Perechi de vinuri și bere la scară largă

temecula-food-wine-pairing
Sursă: Să jucăm OC

Împerecherile (fiecare la un cost suplimentar) oferă posibilitatea de a experimenta cele mai bune vinuri și beri din Valea Temecula, precum și o capodoperă culinară cu trei sau patru feluri de mâncare.

La Combinările de alimente și vinuri, fiecare curs include un pahar gratuit de vin premium local, împreună cu o scurtă narațiune și răspunsuri la întrebările dvs. de către experți în vinuri. Bucătarii executivi pregătesc bucătăria elegantă, împărtășind în același timp sfaturi și ingrediente „din interior”.

La Perechile de bere și alimente, fiecare rețetă vine cu o bere artizanală diferită. Aceste împerecheri de bere și alimente sunt create de bucătarii americani ai Federației Culinare de Arte Culinare și includ rețete cu berea ca ingredient.


Marcați-vă calendarele pentru degustări de vin și bere și asigurați-vă că rezervați-vă biletele pentru oricare sau ambele evenimente.

În timp ce sunteți în Temecula pentru festival, de ce să nu explorați vinăriile vecine? Iată câteva vinării recomandate (căutați aici o listă completă de vinuri Vinăriile recomandate de festival ):

 • Beach House Winery - Cu Viognier 2012, un vin alb foarte aromat, maturat timp de șase luni în stejar francez.
 • Crama Crest Canyon - O cramă de tip boutique care se mândrește cu vinul de gheață Vidal, fabricat din struguri înghețați pe viță de vie.
 • Crama Emerald Creek - Oferă vinuri artizanale premium, inclusiv Cabernet Sauvignon din 2011 și Riesling alb din 2013.
 • Lorimar Vineyards and Winery - Oferă articole speciale realizate manual, cum ar fi un Muscat Canelli din 2013 și un amestec de vinuri roșii Quintet 2012.
 • Crama Thornton - Utilizarea procesului Méthode Champenoise pentru a face vinuri spumante de calitate superioară și șampanie.


Alegerea dvs. de cazare

Există o mulțime de cazare confortabilă în Temecula și în împrejurimi. Organizatorii festivalului recomandă aceste hoteluri și închirieri:

Dacă vă simțiți mai aventuros, căutați rezervări de camping disponibile pe terenul Festivalului sau stați la unul dintre numeroasele campinguri din apropiere, inclusiv:Elementele esențiale de admitere

Iată ce trebuie să știți despre admiterile la Festivalul Temecula Balloon & Wine 2015:

Intrare generală (include intrarea la toate concertele):

 • Online - vineri 23 USD, sâmbătă 25 USD, duminică 18 USD
 • Juniori 6-12 $ 5
 • Copii cu vârsta sub 5 ani GRATUIT
 • Combo weekend: 50,00 USD, (vineri, sâmbătă și duminică) disponibil numai online
 • DOMENIU PORȚI NUMAI: Reducere activă militară 10 USD, cu buletin militar
 • La poartă: vineri 25 USD, sâmbătă 30 USD, duminică 20 USD, juniori 6-12 ani 5 USD, copii cu vârsta sub 5 ani GRATUIT
 • Lansare specială cu balonul 10 USD numai sâmbătă și duminică, între orele 6:00 - 9:00 (se aplică restricții)

Nu este prea târziu să vă înscrieți la acest eveniment atmosferic unic, culinar și uimitor, o dată pe an. Pentru a afla mai multe, vizitați tvbwf.com .


Recomandat