Blog

Krug Champagne (vinificație, cele mai bune vinuri, prețuri 2021)

Doriți să adăugați o sticlă de șampanie Krug la colecția dvs.?

Krug Grand Cuvée este adesea considerată cea mai bună șampanie non vintage din lume, foarte căutată de cunoscătorii și colecționarii de vinuri.

Krug este, de asemenea, creatorul a două dintre cele mai bune șampane cu o singură vie din lume - Krug Clos d’Ambonnay și Krug Clos du Mesnil.

De ce sunt atât de căutate aceste șampanii? Cum sunt făcute?

Vom explora totul despre Casa Krug în acest articol - strugurii și podgoriile sale, vinificația sa unică, stilurile Champagnes, împerecherea alimentelor șicel mai bun mod de a investi în Krug Champagneîn 2021.Lecturi suplimentare

Descoperiți cele mai bune modalități de a Investiți în vinurile FInest Investment-Grade în acest ghid aprofundat.

Acest articol conține

(Faceți clic pe un link de mai jos pentru a trece la o anumită secțiune)

 • Ilustra Casă din Krug
 • Strugurii și podgoriile din Krug
 • Vinificație și Krug
 • Sticle de lux de șampanie Krug
 • Krug Grande Cuvée
 1. Krug Grande Cuvée Ediția a 168-a Brut
 2. Krug Grande Cuvée Ediția a 160-a Brut
 3. 1964 Krug Private Cuvée
 • Krug rosé
 1. Cercul Trandafirului Brutus
 • Cercul Vintage
 1. 1988 Circle Vintage Brut
 2. 1996 Circle Vintage Brut
 • Colecția Circle
 1. 1982 Krug Collection Brut
 2. 1985 Krug Collection Brut
 • Krug Clos du Mesnil
 1. 2002 Krug Clos du Mesnil Blanc de Blancs Brut
 2. 2004 Krug Clos du Mesnil Blanc de Blancs Brut
 • Krug Clos d'Ambonnay
 1. 1996 Krug Clos d'Ambonnay Blanc de Noirs Brut
 2. 2002 Krug Clos d'Ambonnay Blanc de Noirs Brut
 • Servire și împerechere alimentară cu o sticlă de Krug
 • Fapte mai interesante despre Krug
 • Investind în Krug Champagne

Ilustra Casă din Krug

Ilustra Casă din Krug
Casa lui Krug

Johann Joseph Krug și-a învățat meseria la Champagne Jacquesson timp de nouă ani înainte de a-și înființa propria casă Champagne în 1843. A fondat Casa Krug în orașul Reims, Champagne, Franța.


În caietul său personal, el a scris:

„În principiu, o casă de șampanie bună ar trebui să facă două șampane de aceeași calitate. Champagne Number 1: această compoziție ar trebui modificată în fiecare an pentru a recrea cea mai generoasă expresie a Champagne. Șampania numărul 2: ... șampania circumstanțelor. ”


Joseph Krug și-a propus apoi să fabrice o șampanie pe care nimeni altcineva nu o avea - una care ar putea fi oferită în fiecare an cu același nivel de distincție, indiferent de variațiile climatice anuale. Așa a ajuns faimosul Krug Grand Cuvée.

Astăzi, Krug este deținut în majoritate de LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton - parte a grajdului stelar LVMH al mărcilor de vinuri care se mândrește cu nume precum Moët & Chandon, Veuve Clicquot și Ruinart.

Cu toate acestea, familia Krug menține un anumit grad de autonomie și continuă să fie implicată activ în deciziile cheie ale Camerei.

(Fapt amuzant: Acest Krug nu este același cu Torey Krug, faimosul Cupei Stanley - apărătorul american de hochei pe gheață, a cărui cea mai bună carieră a fost 12 goluri și 27 de pase decisive pe care le-a marcat în sezonul 2014 - ’15 Boston Bruins!


Citește și:

Profundați în lumea șampane rafinate și vin spumant cu acest ghid iluminant.

Transformați-vă vinul într-un răcoritoare Mimosa , fructe Sangria , sau clasic Creme de Cassis, bazat pe Kir Royale ! Descoperă mai multe cocktailuri de șampanie pentru orice ocazie !

Acum să vedem ce struguri se află în inima șampaniei Krug.

Strugurii și podgoriile din Krug

Strugurii și podgoriile din Krug

Toate cele trei soiuri de șampanie sunt utilizate în vinurile Krug - Chardonnay, Pinot Noir și Pinot Meunier.

Krug deține 30% din podgoriile care își produc vinurile. Restul strugurilor lor provin de la cultivatori de struguri pe termen lung, însumând 250 de parcele cru individuale în regiunea Champagne.

Cele două recolte ale lor cu o singură viță-de-vie provin de la Clos du Mesnil și Clos d’Ambonnay.A. Clos du Mesnil Vineyard

Clos du Mesnil Vineyard
Clos du Mesnil Vineyard

În 1971, Remi și Henri Krug au cumpărat 6 hectare de viță de vie în satul Mesnil-sur-Oger. Au descoperit Clos du Mesnil cu ziduri atunci când au vizitat noua lor vie.

Clos du Mesnil are o dimensiune de 1,84 hectare și crește Chardonnay. An de an, vinurile din această mică parcelă au fost în mod constant unice și frumoase - motiv pentru care frații Krug au creat în cele din urmă vinul Clos du Mesnil Champagne.B. Podgoria Clos d’Ambonnay

Podgoria Clos d’Ambonnay

După Clos du Mesnil, Remi și Henri Krug au decis că trebuie să aducă tribut și strugurilor Pinot Noir. Au cumpărat Clos d’Ambonnay cu ziduri în 1991, un teren de 0,68 hectare pe versanții Montagne de Reims.

Krug Clos d’Ambonnay provine din Pinot Noir cultivat la această rară bijuterie a podgoriei.

Citeste mai mult: Exploreaza intensitatea fructată a Malbecului , suculența Barberei , sau Sauvignon Blanc aromat vinuri.

Vinificație și Krug

Vinificație și Krug

Viziunea lui Joseph Krug era să transcende ideea de epocă. A început să construiască o colecție de vinuri de rezervă, o practică care a continuat să fie standardul de la Krug de-a lungul anilor.

Toate vinurile de la Krug sunt fermentate în butoaie mici de stejar de 205 litri. Strugurii din fiecare cru se vinifică separat în vinuri de bază, fără fermentație malolactică, iar două grătaruri se fac prin gravitație. Vinurile de rezervă sunt plasate în rezervoare din oțel inoxidabil.

Cellar Master (chef de caves) identifică care vinuri din parcele individuale pot îmbunătăți creațiile anului și care pot fi păstrate ca rezerve. Maestrul de pivniță de lungă durată Eric Lebel i-a transmis bagheta către Julie Cavil în 2020.

Astăzi, Krug are 150 de vinuri de rezervă din 12 ani diferiți și 250 de vinuri ale anului. Acest lucru totalizează 400 de vinuri disponibile pentru amestecul final al unei noi șampanii în fiecare an, fiecare fiind o expresie a unui complot individual.

La fel ca culorile dintr-o paletă, folosirea vinurilor din mai multe recolte îi permite vinificatorului să creeze o bogăție excepțională de gust în șampanii Krug.

Lecturi suplimentare:

Cauti vin dulce, aromat? Încerca delicios Riesling vinuri sau a zippy Zinfandel .

Să explorăm vinurile expresive ale lui Krug.

Sticle de lux de șampanie Krug de cumpărat în 2021

Sticle de lux de șampanie Krug de cumpărat în 2021

Krug produce șase stiluri de vinuri, Grand Cuvée non-vintage fiind cea mai cunoscută ofertă. Există, de asemenea, Rosé, Krug Vintage, Krug Collection, Krug Clos du Mesnil și Krug Clos d’Ambonnay.


Mai jos sunt cele șase stiluri de vin și lista noastră selectată manual cu cele mai bune vinuri de cumpărat în 2021.1. Krug Grande Cuvée

Krug Grande Cuvée

Krug Grand Cuvée este un brut amestec de șampanie de peste 120 de vinuri de bază din cel puțin 10 vinuri diferite, cu unele până la 15 ani. Acestea creează arome și arome distincte pentru fiecare ediție anuală.

Krug Grande Cuvée a fost cunoscut sub numele de Private Cuvée înainte de 1978. Krug și-a schimbat forma sticlei de vinuri în 1978 în sticla actuală, recunoscută cu gât îngust.

Încercați aceste Grande Cuvées:

 • Krug Grande Cuvée 168eme Edition Brut (Preț: 190 $ +)

Această șampanie unică este compusă din 42% vinuri de rezervă. Experimentați aroma florilor înflorite și aromele de alune, nuga, migdale și miere.

 • Krug Grande Cuvée 160 eme Edition Brut (Preț: 400 $ +)

Această cuvée de prestigiu prezintă un caracter floral cu note uscate și citrice, marțipan și note de brioche.

 • 1964 Krug Private Cuvée(Preț: 1.950 USD +)

Această șampanie brut îmbătrânită prezintă eleganță și energie cu arome și arome de nuci prăjite și mandarină uscată.2. Krug Rosé

Krug rosé

Cercul Roz este singurul alt vin non-vintage al Casei în afară de Grand Cuvée. Culoarea sa subtilă roz provine din fermentarea Pinot Noir în contact cu pielea.

 • Krug Brut Rosé(Preț: peste 330 USD)

Notele sale de degustare descriu arome de măceș, dud, piper și grapefruit roz.


Citeste mai mult: Vinurile roze sunt sinonime cu sărbători! Descoperi cele mai bune sticle de vin de trandafir să-ți arăți masa de masă și pivnița ta!3. Cercul Vintage

Cercul Vintage

Krug Vintage este un amestec de vinuri dintr-un singur an. Amestecul este învechit încă 10 ani în beciurile Krug pentru a-i permite să-și dezvolte expresia cea mai generoasă.

Obțineți aceste recolte Krug:

 • 1988 Circle Vintage Brut(Preț: 940 USD +)

Apoi, vintage 1988 are un nas exotic de fructe albe, trufe și condimente.

 • 1996 Circle Vintage Brut(Preț: 570 $ +)

1996 este ultima recoltă creată de trei generații de Krug - Paul II, Henri, Remi și Olivier. Afișează o textură fermă, cu arome pline, coapte de pere, lămâie confiată, miere și note de mocha.

Recomandat