Articol

Vă prezentăm Experiențele WineCountry

Trăiește extraordinarul din țara vitivinicolă alături de producătorii, agitatorii și gustatorii cu oferte de la Experiențe WineCountry ! Incluzive și absolut unice, Experiențele sunt aventuri unice, de la excursii după-amiaza de dimensiuni mici până la escapade complet planificate. Evitați mulțimile și mergeți pe calea mai puțin străbătută în timp ce explorați pietrele ascunse care redefinesc o aventură de țară viticolă.

Nu puteți argumenta că vinul este protagonistul în aceste regiuni, dar mai sunt multe de vizitat decât ceea ce văd sau face listele de vizite obligatorii. Țara vinului este plină de vederi ucigașe și delicii senzoriale și vrem să puteți explora fiecare bit râvnit. WineCountry Experiences este oportunitatea de a interacționa direct cu oamenii și locurile care fac ca aceste regiuni să fie bogate în caracter fără provocarea de a stabili toate detaliile propriei tale narațiuni convingătoare. Lăsați-ne să facem munca grea și să găsim cele mai bune țări viticole, astfel încât timpul dorit de vacanță să fie cu adevărat o călătorie departe de toate.

Explorarea pieței noastre și rezervarea propriilor experiențe incredibile este ușoară. Vizita WineCountry.com/Experiences pentru a descoperi ofertele noastre fantastice, a citi itinerarii detaliate și a rezerva, totul prin WineCountry.com!

Acesta este doar începutul pentru WineCountry Experiences, deoarece avem planuri de extindere în noi regiuni. Pentru a sărbători, am ales câteva disponibile în prezent pentru a le distribui și a le evidenția.

Wine & Food Subterranean la Crama Olandeză Henry
Situat în Calistoga, California și deținut și administrat de o familie, Crama Henry Dutch și-a deschis porțile în 1992 cu dorința de a produce vinuri de calitate într-un mediu accesibil, dar elegant, permițând oaspeților să aibă o privire intimă asupra procesului lor de vinificare.

Vedeta experienței lor de 90 de minute WineCountry Experience este o degustare curată de vinuri și alimente, dar oaspeții se vor bucura de un tur privat care începe în sala de degustare, traversează podgoriile, face o oprire în crama lor și se încheie cu un vin și mâncare împerechere în uimitoarea lor sufragerie peșteră subterană. Dotată cu finisaje elegante și detalii grijulii, și căptușită cu turnări de stejar de la crame, această locație nu este localul dvs. de degustare medie. Bucurați-vă de un duo dinamic de bibliotecă olandeză Henry și rezervați vinuri cu o selecție perfect pregătită de brânzeturi artizanale și salcam

Sfat din interior: Bucurați-vă de puțin timp suplimentar la cramă și relaxați-vă după tur pentru a admira priveliștile podgoriei în timp ce jucați un joc trepidant de bilă de bocce sau puteți gusta din uleiul de măsline cultivat gratuit.

Tur de aventură pe jos și vin cu vacanțe la gust
Vacanțe la gust este o companie de turism boutique specializată în aventuri unice prin excursii private, ghidate, care explorează lucrurile mai fine din viață.

Scoateți ghiciile cu aventura epică de trei zile a Taste Vacation, în podgoria județului Sonoma. Această experiență WineCountry este polifacetică și depășește limitele literale și figurative ale ieșirii dvs. tipice în țara vinului. Pe parcursul a trei zile, vedeți diversitatea Sonoma prin ochii ghidului local Jim McCammon, în timp ce îi duce pe oaspeți într-o excursie atrăgătoare și de gură, de la mare la întinderi interioare. Fiecare zi va include micul dejun, cina și o drumeție de mai multe mile prin viță de vie, care se termină printr-o degustare odihnitoare la una dintre cele patru vinicole apreciate din județul Sonoma. Acest itinerar aventuros și activ include cazări, mic dejun și cină și transport de la hotelul gazdă la destinațiile dvs. de mers pe jos.

Sfat din interior: Îți face griji că ți-ai lăsat prietenul blând acasă? Cu această escapadă extinsă, poochul tău este binevenit să se bucure de drumeții pe îndelete, de vederi pitorești și de compania grupului alături de tine.

Fireside Wine Pairing la Viansa Sonoma
Este o aventură de familie la Viansa Sonoma unde istoria vinificației din Valea Sonoma datează din anii 1800. Fondată în 1989, Viansa se concentrează pe cea mai bună producție de vin în timp ce sărbătorește terenul și locația cramei.

Această experiență WineCountry este o sărbătoare pentru ochi și o excursie pentru limbă! Petreceți 90 de minute la Viansa Sonoma ridicându-vă educația în domeniul vinului în timp ce vă bucurați de priveliștile de neuitat de 270 de grade din locația lor de pe deal. Adăugându-se priveliștilor imaculate, această experiență este disponibilă numai în lunile de toamnă și iarnă, când culorile degradate, toamnale ale văii sunt în plină înflorire. Intrați în camera de degustare rustică, dar rafinată, și mergeți până la focul lor urlător pentru a afla mai multe despre patrimoniul distinct al cramei de la ghidul dvs. privat și bucurați-vă de o degustare a unei selecții a colecției lor de vinuri de rezervă, produsă din fructe cultivate pe podgoriile lor și gustări pe o pereche de brânză și carne.

Sfat din interior: Începeți-vă devreme pentru a vă bucura de priveliști și explorați proprietatea uimitoare în care Viansa Sonoma sărbătorește și se mândrește cu conservarea zonelor umede din jur. Rămâneți puțin mai târziu și explorați Piața Viansa, unde puteți lua preferatele Experienței pentru a le recrea acasă.

Un gust de Point Reyes cu West Marin Food & Farm Tours
West Marin Tururi alimentare și ferme a început cu pasiunea fondatoarei bucătarului Elizabeth Ann Hill de a împărtăși recompensa de oferte în jurul cabinei Marin a familiei sale. Această pasiune s-a transformat într-o afacere pe deplin înflorită și îi place să prezinte culise, experiențe exclusive și cunoștințele sale extinse despre zona pe care o numește acasă.

Această experiență WineCountry de o zi întreagă sărbătorește farmecul culinar și aromele distincte ale Point Reyes din județul West Marin, la doar o săritură distanță de San Francisco, peste celebrul pod Golden Gate. Bucurați-vă de o zi delicioasă de gustări și probe, explorând istoria zonei, cunoașterea producătorilor și nuanțele care fac această regiune unică printr-un tur culinar ghidat cu bucătarul local, Elizabeth Ann Hill. Vor fi șapte opriri delicioase și delicioase dedicate oaspeților care dobândesc o cunoaștere ridicată a motivului pentru care agricultura și cultura alimentară sunt adânc în zonă. Interacționați cu oamenii din spatele produsului și gustați-vă calea printr-o mai bună înțelegere a comunității prin interacțiuni autentice și povestiri.

Sfat din interior: Acest tur este disponibil pe tot parcursul anului, dar cu condițiile climatice temperate din zona golfului, este important să aduceți straturi pentru a vă asigura confortul maxim pe măsură ce sorbiți și savurați fiecare mușcătură.

Explorează lista completă a ofertelor actuale de la WineCountry Experiences

Trimiteți-vă propria experiență WineCountry
Lista noastră de WineCountry Experiences este în creștere și suntem încântați să aflăm ce oportunități exclusive oferă afacerea dvs. călătorilor curioși din țările vinicole din Statele Unite. Împărtășiți-vă ideile prin pagina noastră de trimitere și pentru întrebări, vă rugăm să contactați Experiențe@winecountry.com .


Recomandat