Articol

Petrecere în casă! la crama Chateau Montelena

chateauMontelena_HousePartyFlier Urmăriți complet Chateau-ul cu prietenii dvs. pe 26 ianuarie la Chateau Montelena Winery, când își organizează anual petrecerea House. Tema din acest an este Focul și gheața și va prezenta o noapte fantastică de dans, găsește mâncare și, bineînțeles, vin!

Meniul include o serie de delicii culinare servite la temperaturi tentante, asortate cu clasicele Montelena, vinuri speciale din colecția bibliotecii și chiar câteva vinuri destinate exclusiv vinului de producție limitată. ȘI! Înapoi la cererea populară este trupa de succes „Wonderbread 5” pentru un spectacol de bis în pivniță.

Conectați aceste bilete cât de repede puteți!

Ce: Petrecerea de la Chateau Montelena!
Unde: Winery Chateau Montelena ~ 1429 Tubbs Lane, Calistoga, CA 94515
Când: 26 ianuarie 2012 ~ 18:00 - 22:00
Bilete: 65-95 USD
Mai multe detalii: CLICK AICI!

———-

Despre crama Chateau Montelena :

Fondată în 1882 de Alfred Tubbs, Winery Chateau Montelena este în prezent deținută și administrată de familia Barrett, care a cumpărat proprietatea în 1972. Poate cel mai bine cunoscut pentru Degustarea de la Paris din 1976, când puțin cunoscuta cramă americană a triumfat asupra francezilor într-o degustare oarbă. , crama este recunoscută în prezent pentru producerea de vinuri de talie mondială, cu familia Barrett încă la cârmă.

Recomandat