Articol

Deschidere apropiată pentru Hotelul Yountville & Hopper Creek Kitchen


Fotografie oferită de Hotel Yountville By Deirdre Bourdet

Familia Altamura a investit ceva timp și energie serioase pentru a convinge contemporanul Hotel Yountville din Hanul Yountville cu 50 de camere, rustic. Construcția mai multor clădiri noi, centru de conferințe, restaurant, spa, piscină și zone de relaxare în aer liber este aproape finalizată, totuși, iar locul s-a conturat destul de spectaculos într-una dintre cele mai sexy stațiuni din Yountville.

Proiectat de aceeași echipă care a transformat Milliken Creek Inn, hotelul remodelat Yountville îmbină designul elegant cu un confort luxos. Detaliile subtile și texturile bogate creează un mediu primitor plin de scaune de pluș și confort modern. Când am fost invitat să fac turul proprietății la începutul lunii februarie, tot ce am putut face pentru a nu mă scufunda în fiecare loc pe lângă care treceam. Din fericire, am fost invitat să mă așez la micul dejun la bucătăria Hopper Creek, destinată oaspeților, care a făcut furori de la deschiderea ușoară din decembrie 2010.
Chef Adam Clark s-a alăturat echipei Hotelului Yountville după stagii la Calistoga Ranch și Aqua și a adus la micul dejun un nivel de rigoare tehnică și creativitate modernă pe care niciun alt restaurant de vinuri nu îl încearcă. Clark a spus că principiul său de ghidare în crearea meniurilor este acela de a identifica felurile de mâncare spre care oamenii gravitează în mod natural spre micul dejun, apoi să-și pună propria rotire pe ele. Meniul rezultat prezintă o varietate impresionantă, originalitate și decadență directă.

ytvlsmoothie.jpgFiecare oaspete primește un joc de distracție jucăuș pentru a lua marginea și, simultan, deschide palatul pentru deliciile din magazin. Dimineața în care am fost acolo, am primit o lovitură de smoothie de caise spumos și o mini brioșă engleză prăjită (casă), întinsă cu unt de slănină. Serviciul de cafea a fost extraordinar, folosind boabele directe ale plantației Equator Coffees din locații privilegiate din întreaga lume. „Coffee Experience” a adus o masă de preparare de precizie, cu conuri de picurare din porțelan, ceainici strălucitoare de apă de argint încălzite la exact 201 grade Fahrenheit și turnare atentă pentru a extrage cel mai bun parfum de fasole - totul făcut chiar sub nas.

În timpul vizitei mele, meniul pentru micul dejun a inclus opțiuni à la carte, cum ar fi muesli de casă, constând din quinoa roșie, semințe de dovleac, semințe de floarea-soarelui, nuci și căpșuni uscate cu lapte organic sau iaurt; un risotto de mic dejun cu mentă de lavandă, căpșuni conservate, vincotto de mere și pere asiatice caramelizate; somon Loch Duart afumat cu piper negru de casă și pâine plată cu lămâie Meyer, caperberries, mascarpone bătute și muștar; și o varietate de feluri de mâncare din ouă făcute din ouă locale Barrett Farm, dintre care mai multe se poșează încet la 63 de grade timp de patruzeci și cinci de minute pentru a obține o textură mătăsită unică, cu centre calde de aur lichid.

ytvldonut.jpgDacă vă simțiți deosebit de îngăduitor (așa cum am fost eu), primăvara pentru meniul de degustare a bucătarului, care include aromă Coffee Experience, precum și trei feluri de mâncare care prezintă priceperea tehnică a bucătarului cu arome simple, intense, în combinație creativă. Felul de mâncare „Duck 'n' Donuts” pe care l-am marcat din acest meniu întruchipează tot ce este bun în ceea ce privește confitarea ... carne fragedă, suculentă, perfect condimentată, cu margini șlefuite de o tigaie rapidă, asociată cu un compot de agrodolce gutui, atât tăiat cât a completat bogăția. Trei găuri de gogoși umplute cu cremă yuzu, prăfuite cu 5 condimente, au completat această răsfățare cu carbohidrați prăjiți, tăiați, cu drojdie. Și apoi, pentru desert, am obținut un suflé de pâine prăjită franceză atât de imposibil de delicios încât nu ne-am putut abține să nu devorăm totul. Fara gluma. Lăsați dieta acasă și pur și simplu mergeți cu lăcomia.

Cu excepția barului din hol (care ar trebui să aibă licența de băuturi alcoolice la mijlocul lunii martie), toate facilitățile hotelului sunt rezervate doar pentru utilizarea oaspeților, deci dacă doriți să experimentați Hopper Creek Kitchen sau tratamentele semnate de piatră fierbinte ale spa-ului, va trebui mai întâi să rezervați o cameră frumoasă. Cu toate acestea, camerele cu siguranță nu sunt corvoade, cu „Paturile de vis” primitoare ale hotelului, lenjerie de pat italiană, dușuri cu efect de ploaie, căzi cu hidromasaj și serviciu de preparare a macaroon, printre multe alte avantaje delicioase.

În prezent, tarifele camerelor sunt reduse până la nivelurile de pre-deschidere, dar vor crește în aprilie odată cu finalizarea lucrărilor de construcție și festivitățile de deschidere. Rezervați în februarie sau martie pentru cele mai bune oferte și pentru a învinge mulțimile de primăvară.

Hotel Yountville , 6462 Washington Street, Yountville. 888.944.2885.

Recomandat