Blog

Portul lui Graham - Podgorii, vinificație, cele mai bune vinuri (2021)

Ești curios despre portul lui Graham și te întrebi ce sticle să cumperi?

Fondată în urmă cu peste 200 de ani, W & J Graham’s este renumită pentru producerea celor mai bune vinuri de port pe care le-a văzut vreodată lumea - un exemplu strălucitor al poveștii Douro Valley!

Ce face Portul lui Graham atât de unic? Cum poți obține o sticlă de vin pentru colecția ta?

Începând cu istoria sa și mutându-ne drumul către tehnicile de vinificație, să descoperim tot ce trebuie să știți despre Portul lui Graham.

Avem chiar o listă acele mai bune opt vinuri Graham’s Portpentru a investi în.

Ce este mai mult?Vei descoperi cum te facipoate ridica cu ușurință o sticlă de Graham's Port pentru colecția dvs..Lecturi suplimentare

Consultați ghidul nostru cuprinzător despre cum puteți începe în World Of Wine Investment. De asemenea, trebuie să găsiți Cea mai bună șampanie pentru o sărbătoare? Avem lista perfectă pentru dvs. - vă putem ajuta chiar să găsiți Pahar perfect pentru a-l servi.

În acest articol, vom acoperi:

 • O introducere rapidă în portul lui Graham
 • O scurtă istorie a portului lui Graham
 • Podgoriile
 • Viticultură și vinificație la Graham’s
 • Cel mai bun port Graham’s pentru a cumpăra în 2021
 1. W & J Graham, „Don't Forget” Tawny Port, Portugalia
 2. Portul Tawny de 90 de ani de la W & J Graham, Portugalia
 3. W & J Graham's Malvedos Crusted Port, Portugalia
 4. W & J Graham's Single Harvest Tawny Port, Portugalia
 5. Portul vintage „Terasele de piatră” de W & J Graham, Portugalia
 6. Portul Tawny de 40 de ani al lui W & J Graham, Portugalia
 7. W & J Graham's Finest Reserve Port, Portugalia
 8. W & J Graham's Vintage Port, Portugalia
 • De ce ar trebui să investiți în portul lui Graham
 • Dețineți o bucată din valea Douro


Turnă-ți un pahar din preferatul tău Vinul Malbec și să începem.


O introducere rapidă în portul lui Graham

Introducere în portul lui Graham

Fondat în 1820, W & J Graham’s Port este bine cunoscut pentru producerea unei game remarcabile de porturi de vârstă învechite, rezervare, târziu îmbuteliat vintage (LBV) și porturi Quinta Vintage.

W & J Graham a fost una dintre primele companii portuare care a investit în propriile podgorii din Valea Douro. Această Port House deține cinci dintre cele mai bune podgorii din această vale - toate situate în cele mai bune zone viticole din regiune. ( Mai multe despre podgorii intr-o secunda!)


Fiecare proprietate are cea mai înaltă clasificare „A” și crește un amestec de viță de vie veche și nouă de struguri Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional, Tinta Amarela și Alicante Bouschet.

Să aruncăm o privire rapidă de unde a început Portul lui Graham.

O scurtă istorie a portului lui Graham

History Of Graham’s Port

Istoria vinurilor Graham’s Port începe cu două familii, ambele scoțiene - Grahams și Symingtons.

Frații William și John Graham și-au fondat inițial firma pentru comerțul cu textile. În 1820, frații au primit 27 de barili de Port ca plată pentru o datorie. Acest lucru a declanșat ideea de a face cele mai bune vinuri Douro Valley Port.


În 1882, Andrew James Symington a plecat din Scoția pentru a se alătura familiei Graham din Porto. Chiar dacă a plecat să lucreze cu Warre (concurentul lui Graham) - acesta a fost începutul asociației Graham-Symington.

Succesul lui Graham’s Port a culminat în 1890 și au cumpărat podgoria Quinta Dos Malvedos și au construit-o Graham’s Lodge (pivniță de lucru Port) în Vila Nova de Gaia (lângă Oporto.)

Graham's 1890 lodge găzduiește peste 3500 de butoaie de stejar condimentate, butoaie mari de stejar și o pivniță extinsă Vintage Port.

În 1970, Portul lui Graham a fost scos la vânzare și era normal ca nepoții lui Andrew Symington să preia conducerea.

După aproape 50 de ani, Graham’s este acum un brand mondial bine cunoscut, găsit în 80 de țări din întreaga lume.

De asemenea, au deschis Graham’s Port Lodge pentru public, astfel încât să puteți participa la degustări de vinuri și tururi. De asemenea, puteți vizita restaurantul și barul de vinuri VINUM de la Port Lodge.

Să facem un tur al podgoriilor.

Descoperă și:

Doriți să vă răsfățați oaspeții cu băutura perfectă de petrecere?Uitați-vă la rețetele noastre pentru un Cocktail elegant cu șampanie sau a Sangria festivă ?

Podgoriile

Valea Douro
Valea Douro

Valea Douro este cunoscută ca fiind una dintre cele mai provocatoare regiuni viticole. Are văi abrupte, șerpuite și teren montan care creează microclimate, care afectează gustul și profilul vinului.

Să aruncăm o privire mai atentă la fiecare podgorie.A. Quinta Dos Malvedos

Quinta Dos Malvedos

Quinta Dos Malvedos se află de-a lungul râului Douro și este proprietatea originală a Portului lui Graham. Acesta cuprinde peste 89 de hectare de podgorii care au cea mai înaltă clasificare „A”.

Touriga Franca, un strugure cu coajă groasă care se dezvoltă în condițiile calde și uscate din Valea Douro Superioară, este principalul soi de struguri găsit aici.

Când Touriga Franca se coace la perfecțiune absolută, este aproape garantat că se va face un port Vintage excepțional. Între timp, strugurii recoltați sunt îmbuteliați ca „Portul de epocă Quinta Dos Malvedos”.

Această viță de vie produce, de asemenea, struguri pentru amestecurile originale de porturi ale lui Graham, un vin de desert cu arome de prune coapte - Șase struguri.B. Quinta Das Lages

Quinta Das Lages

Viticultorii lui Graham au administrat în mod direct această proprietate de 71 de hectare deținută independent în ultimele decenii.

Lages găzduiește, de asemenea, 3,7 hectare de podgorii certificate organic , care produce struguri pentru portul de rezervație organică Natura Graham.

Citește și: Un brunch sau o întâlnire cu prietenii într-o zi fierbinte de vară nu este completă fără Mimosa răcoritoare !C. Quinta Do Vale De Malhadas

Quinta Do Vale De Malhadas

Malhadas este o proprietate îndepărtată amplasată mult în Douro Superior. Familia Symington a păstrat peste 100 de hectare din tufa sălbatică originală și a marcat-o ca zonă de conservare.

Podgoria de 32 de hectare a fost cumpărată în 1999 și a devenit o resursă semnificativă pentru struguri de înaltă calitate.

O mică parte din plantațiile mixte au peste 50 de ani, iar restul sunt loturi varietale din soiurile clasice ale Douro.D. Quinta Da Vila Velha

Quinta Da Vila Velha

Vila Velha, uluitoare, este la doar o aruncătură de băț de Quinta dos Malvedos. Doar 56 de hectare din această proprietate de 145 de hectare se află sub viță de vie - zona rămasă a fost lăsată sălbatică pentru a păstra flora și fauna naturală.

Viile mai vechi sunt plantate aici cu niște pachete mici de soiuri mai rare, aromate, cum ar fi Tinta Amarela și Alicante Bouschet.E. Quinta Do Tua

Quinta Do Tua

Viile care au peste 60 de ani înfloresc în Quinta Do Tua, producând porturi vintage care sunt concentrate, intense și pur și simplu remarcabile. Quinta Do Tua este cea mai mică dintre podgoriile lui Graham, la 60 de hectare (doar 28,2 ha sub viță de vie).

Touriga Nacional este acum cel mai răspândit soi de struguri din Tua și din Valea Vilariça. Acest strugure produce o gamă de vinuri roșii uscate Douro DOC Altano.


Citește și: Cauti inspiratie pentru vin rosu?Faceți un tur și descoperiți vinurile italiene clasice: Vin Chianti și Vinul Barbera .

Viticultură și vinificație la Graham’s

Viticultură și vinificație la Graham’s

La Graham, se concentrează foarte mult pe practicile durabile. Au efectuat cercetări pentru a optimiza calitatea fructelor și a reduce eroziunea. Cercetează, de asemenea, diferite soiuri de struguri, portaltoi, clone, efectele tăierii, intervenții minime asupra agriculturii și vinificația organică.

Doar tehnicile naturale de combatere a buruienilor și de gestionare a solului sunt folosite la podgoria lor certificată organic Quinta das Lages. Graham’s intenționează, de asemenea, să utilizeze aceste tehnici la Quinta dos Malvedos pentru a-i ajuta să obțină certificarea organică pentru podgoria respectivă.Vinificare la Graham

Vinificare la Graham

Vinurile Grahams Port sunt fabricate folosind un bun echilibru între metodele tradiționale și moderne.

Acest vinificator folosește tradiționalul calcat în piatră Lagares (rezervoare de adâncime) pentru a produce vinurile Graham’s Port înainte de a trece la îmbuteliere.

Echipa inovatoare de vinificație a inițiat, de asemenea, o metodă inovatoare pentru a călca strugurii. Puteți vedea această inovație la locul de muncă la Quinta dos Malvedos, unde primul Lagares modern din lume funcționează lângă cele originale.

Această dezvoltare a reprezentat un progres uriaș pentru producția de vin din regiunea Douro.


Sunteți gata să vă bucurați de simțuri cu unele dintre cele mai bune vinuri de port Grahams pe care le puteți cumpăra?

Cel mai bun port Graham’s pentru a cumpăra în 2021

Iată o listă a preferințelor noastre produse de Graham’s Port - perfectă pentru colecția ta sau ca cadou pentru un colecționar de vinuri .1. Portul Tawny „Don't Forget” al lui W & J Graham, Portugalia

W&J Graham

Una dintre cele mai notabile versiuni de la crama lui Graham’s Port, acest vin Tawny a făcut parte din trei butoaie care datează de la sosirea lui Andrew James Symington în 1882.

Mai întâi dezvăluie note rotunde coapte, de nuci întunecate și cardamom negru. Puțin mai târziu, dulceața se intensifică cu straturi de miere, caramel, coajă de portocală dulce, zahăr filat, cais uscat, marțipan și migdale nuci.


Prețul portului Tawny „Ne Oublie” al lui W & J Graham: 8774 USD2. Portul Tawny de 90 de ani al lui W & J Graham, Portugalia

W&J Graham

Acest port Tawny are un nas profund cu miere, cu note de cais uscat și curmale.

Veți degusta un port mătăsos cu straturi de coajă de portocală, caramel prăjit, carray, cardamom negru, cuișoare și migdale prăjite pe palat. Postgustul are o notă de sare și iod.


Prețul portului Tawny de 90 de ani al lui W & J Graham: 1193 USD3. W & J Graham's Malvedos Crusted Port, Portugalia

W&J Graham

Buchetul acestui port pur opac are note intense de prune întunecate, mure coapte, trandafir și cutie de trabucuri.

Pe gust, bucurați-vă de experiența aromelor de ciocolată neagră și fructe negre, taninuri ferme și un final lung.

Prețul portului W & J Graham's Malvedos Crusted: 682 USD

Recomandat