Articol

Golf în Monterey

ranchocanadagolf.jpgDe Robert Farmer

Pebble Beach este un teren de golf special construit pe o bucată specială de pământ - împins în sus de marginea continentului pe o întindere dramatică de coastă care ar inspira uimire indiferent dacă a fost îngrijită până la un centimetru din viața sa, sau lăsată să evolueze în propriul său curs natural. A fost cel mai imposibil cadru pentru Openul SUA din 2010, unde Graeme McDowell a câștigat victoria. Terenul de golf este un teren sfințit pentru jucătorii de golf. Profesioniștii urmăresc să-l îmblânzească, amatorii se străduiesc să-l experimenteze. Poveștile despre tradiție și războinicul de weekend se întind până la marele Ocean Pacific de-a lungul cursului 18. Din păcate, nu toată lumea are 500 de dolari în taxe verzi arzând o gaură în buzunarul pantalonilor de golf pentru a se juca la Pebble Beach. Dacă intrați în această categorie, citiți sugestiile mele pentru cluburi și cursuri de golf de-a lungul coastei sau în Carmel / Monterey.
Rancho Canada Golf Clu b
Este pe coastă? Nu. Are măreția și istoria Pebble Beach sau Spyglass? Hotărât că nu. Dar dacă doriți un tester solid și distractiv pentru a vă adresa soluției de golf înainte de a vă îndrepta să urmăriți Open-ul, cursurile de la Rancho Canada sunt o opțiune excelentă. Dispunând de două cursuri de campionat cu 18 găuri, dispuse pe dealurile din vestul văii Carmel, aceasta este una dintre facilitățile mai puțin apreciate din regiune. În mod obișnuit, într-o formă mult peste medie și cu un tip frumos de amestec de tipuri de plasare în cutii de tee, cursurile din Canada sunt o opțiune fiabilă și accesibilă în Peninsula. Cursul de Est este de 6.125 de metri, care pune accentul mai degrabă pe realizarea de fotografii decât pe spectacolul cu șoferul. Cursul vestic de 6.357 de curți este doar puțin mai lung și puțin mai provocator, cu o mulțime de oportunități de a merge OB sau de a vă bate mingea în râul Carmel, pe care cursul îl traversează de trei ori. Este departe de Pebble Beach, vecinul său de coastă, dar este o opțiune încântătoare pentru a strânge într-o rundă fără a părăsi zona - sau a sparge banca.!
www.ranchocanada.com
4860 Carmel Valley Road
Carmel, CA 93923-7936
(831) 624-0111


blackhorse_main1.jpg Teren de golf Bayonet Blackhorse
La marginea de nord a Peninsulei Monterey de-a lungul coastei se află orașul liniștit și modest, Seaside. A ajuns la vârsta majorității ca bază a bazei armatei Fort Ord și a devenit propriu ca o destinație atractivă de golf, completând frumos pletora de cursuri de calibru mondial pentru care Peninsula a devenit faimoasă. Apariția acestor două facilități fine este de fapt un lucru recent, care și-au trăit ani de zile viața ca un curs exclusiv militar. Și vorbește despre secrete militare! „Dezafectarea” cursurilor a avut loc în 1997, când orașul Seaside le-a cumpărat și le-a predat operațiunii private. Cuvântul s-a răspândit rapid despre cele două cursuri de campionat public de pe coastă, oferind o valoare excelentă și un golf fantastic. Baioneta, numită după Divizia a 7-a de infanterie a armatei, are 7100 de metri de golf dur (141 pante), concepute pentru a recompensa lovituri bune și pentru a solicita fiecare club din geantă. Calul Negru de 7000 de curți, numit pentru Regimentul 11 ​​Calvar, este, de asemenea, foarte provocator, cu drumuri groase flancate de pășun și mult nisip. Cu toate acestea, frumoasele vederi panoramice ale golfului Monterey pot ușura cu ușurință angoasa unei fotografii eronate. Ambele cursuri sunt de obicei imaculate și nu poate exista o dovadă mai bună a jocabilității lor decât cea oferită de prezența lui Gary McCord și a celorlalți membri ai echipei sale de golf CBS care l-au adus în grupul din spatele meu în timpul unei runde recente - mult spre consternarea mea intimidată!
www.bayonetblackhorse.com
1 McClure Way
Seaside, CA 93955-7100
(831) 899-7271


halfmoonbaygolf.jpg Link-uri de golf Half Moon Bay
Numiți-l vărul Pebble Beach din nord - deși nu este prea departe spre nord și în niciun caz un văr îndepărtat. Ligile de golf Half Moon Bay sunt, fără îndoială, cel mai bun lucru pentru a juca Pebble, cu priveliștile sale dramatice și panoramice asupra oceanului, aspectul stilului legăturilor provocator și condițiile de joc impecabile pe tot parcursul anului. Și în timp ce cursul relativ nou (deschis în 1997) Ocean Course primește toată publicitatea, vechiul curs de 30 de ani rămâne în liniște printre cele mai bune cursuri din nordul Californiei. Cei doi se combină pentru a face ca Half Moon Bay Golf să fie o destinație demnă pentru un weekend de ședere și joacă. Nu strică faptul că prima opțiune de ședere este superba golf Ritz-Carlton Half Moon Bay. Cele două cursuri de pe proprietate sunt remarcabil de diferite, având în vedere proximitatea lor una față de alta și locația comună. Jucând la aproximativ 7000 de metri de vârfuri, Old este așezat printre copaci maturi, cu fairways protejați și o mulțime de probleme tradiționale pentru fotografii eronate. Între timp, Oceanul, cu cel puțin 6,650 cel mai lung, este deschis și rulează, cu un aspect autentic al legăturii și probleme ale varietății incredibil de groase de păiuș. Indiferent ce joci, jocul tău va fi testat, iar simțurile îți vor fi luminate. În general, facilitatea de golf este de primă clasă, iar nivelul de serviciu și atenție la detalii este așa cum v-ați aștepta de la cursurile care comandă taxe ecologice care se apropie de 200 USD. Cred că veți fi de acord că merită fiecare bănuț odată ce vă umpleți ochii cu marea întindere albastră a Pacificului.
www.halfmoonbaygolf.com
Două drumuri Miramontes Point
Half Moon Bay, CA 94019
(650) 726-1800


enointerior.jpg Câteva note despre Mâncare și băutură
Frumusețea coastei Californiei și a terenurilor sale de golf se potrivește doar cu mulțimea de locuri excelente de mâncare și băutură. Desigur, Wine Country este plin de viață în aceste zone, suprafața podgoriilor din Monterey se extinde cu fiecare an care trece. Și restaurantele de calitate sunt abundente, iar tariful depășește cu mult reputația pentru fructele de mare proaspete. După o rundă în Half Moon Bay, o opțiune ușoară și de neratat este restaurantul de la restaurantul din incintă, Navio, care servește preparate din bucătăria de coastă și fructe de mare proaspete într-o sală de mese cu ferestre din podea până în tavan cu vedere la Pacific. De asemenea, la Ritz se află barul de vinuri casual, elegant, Eno, unde vă puteți relaxa după runda dvs. cu un zbor de degustare asociat cu brânzeturi și bomboane artizanale. În Monterey și Carmel, alegerile variază de la farmecul honky-tonk pe debarcader, până la lux și eleganță în Carmel Village. Pentru fructele de mare din sat, nu ratați popularul bar cu stridii și grătarul cu fructe de mare Flaherty’s. În Monterey, animatul și gustosul Tarpy’s Roadhouse are fripturi grozave și cocktailuri chiar mai bune.

Recomandat