Articol

Ghid de oferire de cadouri pentru iubitorul de vinBăuturi

Atunci când faceți cumpărături pentru iubitorii de vin din viața dvs., știți că achiziționarea unei sticle sau a două dintre vinurile lor preferate este întotdeauna foarte apreciată. Adăugați unul sau două dintre aceste accesorii must-have country, iar reputația dvs. de cadou excelent este, fără îndoială, blocată!

Coravin Coravin Model Two

Harry Houdini i-ar fi plăcut Coravin Model Two deoarece permite utilizatorilor să se bucure de un pahar de vin fără a scoate dopul din sticlă. Da, la fel ca magia, poți degusta o mare varietate de vinuri fără a scoate sticle, economisind vin și bani. Coravin Model Two folosește un ac subțire de perete pentru a efectua acest mic truc îngrijit, apoi re-sigilează în mod eficient pluta la final. Designul său futurist este elegant și sexy, ușor de utilizat și protejează vinul rămas de oxidare. Recenziile sunt incluse - modelul Coravin Two oferă o performanță excelentă. Acum veți putea să strecurați înghițituri din vinurile preferate fără a vă angaja în întreaga sticlă (noroc!).

Gabriel Glas - Set de 2 Gabriel-Glas: Set de doi

Este de la sine înțeles, sticla de vin perfectă merită să fie asociată cu setul perfect de pahare. Creat de producătorul de sticlă, Sigfried Seidl, și autorul și influentul critic de vin, René Gabriel, Gabriel-Glas permite tuturor vinurilor, indiferent dacă sunt albe, roșii, spumante sau desert, să își arate cele mai bune atribute. Datorită formei sale elaborate cu grijă - un castron cu bază largă și un vârf în formă conică - notele de sus, de mijloc și de bază ale vinului se amestecă ușor în pahar. Potrivit companiei, lățimea de 66 milimetri a gurii paharului este dimensiunea ideală pentru o experiență olfactivă remarcabilă. În plus, ochelarii de cristal austriaci fără plumb au un fund plat pentru stabilitate, cu o tijă a cărei lungime a fost proiectată pentru un confort maxim. Ochelarii înregistrează puncte suplimentare pentru siguranța în mașina de spălat vase și ar arăta grozav sub orice pom de sărbători sau la orice sărbătoare.

Trufe de ciocolată Domaine Carneros Trufe de ciocolata

Domaine Carneros, admirat pentru vinul său spumant premiat, și ciocolata Napa Valley, Anette’s Chocolates, și-au combinat cunoștințele și resursele extinse pentru a crea o specialitate de cofetărie cu adevărat fină - trufele de vin. Avant Garde Pinot Noir al Domaine Carneros și vinul său spumant Brut, sunt ingrediente cheie în bogata trufă de ciocolată neagră Anette și în trufa catifelată de ciocolată cu lapte. O pudră ușoară de zahăr spumant este ultima atingere a acestor confecții de lux, „de moarte”. Ce tratament mai bun să împărtășești la întâlnirile de vacanță sau să le prezinți ca un cadou special pentru gazde? Alte produse vitivinicole ale Domaine Carneros includ o colecție de coastere inspirate de vin și flauturi decorative din aur, toate acestea făcând cadouri splendide pentru iubitorul de vin din viața ta.

Dry Creek Cheese Board Wine County Cheese Board

Unele lucruri din viață aparțin împreună, cum ar fi dragostea și căsătoria, sarea și piperul, Moș Crăciun și renii lui și vinul și brânza. Oh, brânză glorioasă. Fie că vă îndreptați spre un picnic după-amiaza, un concert în aer liber sau o petrecere de sărbătoare, aducerea de vin și brânză este întotdeauna o idee minunată. Dry Creek Vineyard’s nu ar putea fi de acord mai mult, prin urmare, a proiectat o placă de brânză portabilă, elegantă, care include tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de deliciul preferat al produselor lactate. Placa mică se deschide în două, dezvăluind unelte din lemn și oțel inoxidabil realizate inteligent pentru a tăia toate tipurile de fructe. Suficient de mică pentru a cădea într-un răcitor pentru un picnic sau într-o geantă de mână pentru practic orice ocazie, placa de brânză, împreună cu o selecție de vinuri impresionante Dry Creek Vineyard, face, de asemenea, un cadou de vacanță fabulos și atent.

Williams Sonoma Wine Wands Baghete de răcire a vinului Williams-Sonoma

Ați uitat să răciți vinul și prietenii sunt așteptați la petrecerea dvs. de vacanță în orice moment? Nicio problemă dacă aveți la îndemână un set sau două de baghete de răcire a vinului! Baghetele, care fac, de asemenea, un material de umplutură excelent pentru ciorapi de vacanță, pot răci un singur pahar de vin (fără Bibbidi Bobbidi Boo necesar) în câteva minute, ceea ce este de douăzeci de ori mai rapid decât a pune o sticlă în frigider și a-ți încrucișa degetele! Ușor de utilizat, rezultate rapide - pur și simplu puneți o baghetă pre-răcită într-un pahar de vin și voila! răcoros, clar și gata să sorbi în câteva momente. Baghetele elegante, lungi de 6 ”, disponibile exclusiv de la Williams-Sonoma, se potrivesc frumos atât în ​​pahare de vin, cât și în flauturi de șampanie.

Frigider cu vin Dual Zone Frigider cu vin Dual Zone

Răcitorul de vin termoelectric, eficient din punct de vedere energetic, fără CFC - Frigiderul de vin cu două sticle Silent 21 Bottles - este o unitate elegantă, elegantă, de sine stătătoare, cu un aspect curbat. Zonele flexibile cu dublă temperatură ale „pivniței” (secțiunea superioară poate fi setată pentru o temperatură, iar partea inferioară pentru alta), pot fi controlate fără a-și deschide ușile, păstrând aerul rece și aerul cald afară. Gama de temperatură a zonei superioare este de 46 până la 65 F, în timp ce gama de temperatură a zonei inferioare este de 52 până la 65 F. Unitatea are 6 rafturi detașabile, cromate, inclusiv o opțiune de raft vertical în care pot fi depozitate sticle deschise, prevenind scurgerile. Perfect pentru bucătăria, barul sau camera de zi de orice dimensiune, frigiderul cu vin cu două sticle Silent 21 Bottle, cadoul suprem al iubitorilor de vin, are un picior subțire care ocupă un spațiu minim. Dimensiuni: 32 'Hx13-3 / 4' W x 20 'D.

Oakmont Wine Stopper Acrilic Oakmont Gravat vin dop

Pentru pasionații de vinuri care au de toate, găsirea cadoului potrivit pentru sărbători poate fi mai mult decât puțin dificilă. Ei bine, nu căutați mai departe și nu mai stresați, deoarece aceste dopuri de vin gravate nu numai că au un scop, ci o fac cu stil și rafinament, într-un mod personal. Construit din acrilic gros cu o bază din oțel inoxidabil, dopul de vin personalizat, gravat Oakmont afișează atât numele, cât și inițialul iubitorului de vin la alegere. Dopul de cauciuc, care are un diametru de aproximativ 2 inci, se potrivește perfect în orice sticlă de vin de dimensiuni standard pentru a menține vinul proaspăt până când sunteți gata pentru următorul pahar. Acum, acesta este un cadou care merită o priză solidă!


Recomandat