Articol

Cunoașteți regiunile viticole din New YorkBăuturi

Aproximativ 3.000 de mile în toată țara din California , Washington , și Oregon , unde se produce majoritatea vinului din SUA, statul New York îi atrage pe iubitorii de vin cu strugurii săi cu clima răcoroasă și cu cramele de familie. Fiind al patrulea stat producător de vin din țară, cu șapte AVA-uri și mai multe sub-AVA-uri, există multe de explorat în New York Wine Country. Iată o privire mai atentă asupra diferitelor zone viticole care alcătuiesc această regiune viticolă demnă de destinație.

Amabilitatea newyorkwines.org

Finger Lakes AVA

Finger Lakes este una dintre cele mai importante regiuni istorice pentru vinul din New York. După interzicere, regiunea a revenit cu mai multe evoluții cheie. În 1936, Charles Fournier, vinificator la Veuve Clicquot, a introdus strugurii hibrizi franco-americani într-o regiune care anterior se concentra asupra soiurilor locale. Câteva decenii mai târziu, Gold Seal - compania care l-a angajat pe Fournier - l-a angajat pe Dr. Konstantin Frank, un imigrant și viticultor ucrainean; duo-ul, împreună cu Hermann J. Wiemer, născut în Germania, au început să efectueze experimente aprofundate și să cerceteze terroirul Finger Lakes. Conducerea profundă se scufundă în sol, climă și struguri, printre alte elemente, pentru a determina cele mai bune practici viticole și locurile optime de creștere a strugurilor.

Finger Lakes este un tur de forță al vinificației cu climat rece, în special pentru riesling. Toate stilurile de riesling, de la uscare osoasă până la dulce delicios, arată că Finger Lakes este o potrivire ideală pentru strugurii albi. Pinot noir, chardonnay și cabernet franc prosperă, de asemenea, în zonă. Vinurile spumante delicioase completează ofertele de vinuri Finger Lakes.

Crama Hermann J. Wiemer, prin amabilitatea Finger Lakes Wine Country

Astăzi, majoritatea fabricilor de vinuri Finger Lakes se învârt în jurul lacului Seneca și a lacului Cayuga (ambele fiind AVA separate), precum și a lacurilor Keuka și Canandaigua. Atât Seneca Lake Wine Trail, cât și Cayuga Lake Wine Trail găzduiesc multe vinării notabile, cum ar fi Fox Run Vineyards , Dr. Konstantin Frank , Hermann J. Wiemer , și Pauzele limită , doar pentru a numi câteva.

De-a lungul anilor s-au amenajat o serie de cidrării, distilatoare și pajiști, făcând din Finger Lakes una dintre cele mai interesante scene de băuturi artizanale din New York.


Regiunea Long Island AVA

Cu câteva ore în afara orașului New York, North Fork din Long Island este o escapadă ușoară de weekend pentru locuitorii orașului. Clima maritimă și solurile nisipoase înseamnă că soiurile de Bordeaux prosperă în regiunea viticolă. Cabernet sauvignon și merlot sunt un accent, dar vinificatorii produc, de asemenea, albe aromate, cum ar fi gewürztraminer și riesling.

Această întindere a Long Island este un vis al țării vinului; podgorii întinse de ambele părți ale drumului și sălile de degustare întâmpină vizitatorii de-a lungul acestei trasee de vin. Opriri esențiale sunt Beciurile Bedell , Pointe spumante , Palmer Vineyards , și Podgoriile Paumanok .


Long Island Region AVA, prin amabilitatea Long Island Wine Country

Deși North Fork din Long Island este epicentrul producției de vin din această regiune din New York, câteva moșii punctează South Fork, mai cunoscut sub numele de Hamptons. Vinurile roze atrag mulțimile de vacanță de vară, dar vinăriile le plac Channing Daughters și Wölffer Estate sunt inovatoare și inovatoare, produc vinuri precum un tocai friulano fermentat pe piele și, respectiv, trebbiano.

Râul Hudson AVA

Bucolica Hudson Valley, la o scurtă plimbare la nord de New York, se mândrește cu cea mai veche cramă din țară: Crama Frăției , fondată în 1839. În timp ce rădăcinile vinicole se adâncesc în această regiune vitivinicolă, o industrie vinicolă coezivă s-a format mai lent. Cu toate acestea, în ultimii ani s-au înregistrat evoluții majore. Pentru multe crame din această regiune din New York, francul cabernet a devenit o carte de vizită, iar producătorii pun accent pe acest strugure roșu. În plus față de crame, mulți producători de cidru prosperă în acest cătun.


Hudson River, datorită Fundației New York Wine & Grape

Niagara Escarpment AVA

Această regiune din nord este una dintre cele mai calde din statul New York, în mare parte datorită curenților de aer cald din lacul Ontario. Deși soiurile autohtone și hibride domină podgoriile, vinificatorii îndrăzneți încep să planteze struguri europeni și experimentează vinuri calme uscate. Oprește-te la Podgoriile de primăvară Arrowhead sau Crama Leonard Oakes Estate pentru o degustare.

Valea Champlain AVA

Cele mai cunoscute pentru fructele care cresc în această zonă, care servește ca graniță între Vermont și New York, câteva vinării se uită la struguri de iarnă rezistente, precum Frontenac, cu care o altă regiune emergentă - Minnesota - lucrează în podgoriile lor. În timp ce vă aflați în zonă, verificați Amazing Grace Vineyard and Winery și Vesco Ridge Vineyards .

Lacul Erie AVA

Fapt puțin cunoscut: în afara Californiei, Lacul Erie produce cea mai mare cantitate de struguri din țară. Aproximativ 95% sunt struguri concord, folosiți în primul rând pentru suc, dar în ultimii ani, mai multe soiuri europene sunt plantate și transformate în vin.

Upper Hudson AVA

Considerată de mult timp o destinație de vacanță pentru locuitorii orașului, Upper Hudson AVA încorporează Adirondacks și Catskills. Hibrizii precum Marquette domină plantațiile din regiune, care pot rezista la iernile înghețate și înzăpezite.


Amabilitatea newyorkwines.org

Vinăriile urbane

Deși nu este un AVA oficial, New York City are o serie de proiecte viticole interesante care se dezvoltă printre zgârie-nori. Mărci precum Crama Brooklyn și Crama Red Hook aduceți struguri din toată țara, apoi vinificați la unitățile de producție din oraș. Ambele au camere de degustare alăturate, astfel încât oaspeții să poată savura și savura cu vederi superbe la orizont. Între timp, Roșu de pe acoperiș , o podgorie care funcționează efectiv - da, un acoperiș - intenționează să îmbutelieze și să vândă prima lor recoltă în viitorul apropiat. City Winery și ramura sa, City Vineyard , combinați divertismentul și vinul cu concerte, evenimente și restaurante cu servicii complete.

Amabilitatea Brooklyn Winery

- Ghidul dvs. pentru evenimente distractive de recoltare a vinului în întreaga țară -

- Turul țării vinicole din Germania: Mosel și Pfalz -


Recomandat