Articol

Cinci restaurante din Napa Valley cu o atmosferă incredibilăBăuturi

Nu este o surpriză, mai ales în țara vitivinicolă, că vechea zicală de a mânca cu ochii sună mai întâi ca nicăieri. De la produse cultivate la câțiva pași de locul unde este servită, până la carne și păsări de curte, valea oferă o cornucopie de delicii culinare pentru toată lumea. Dar dacă mai căutați ceva? Poate cu ceva mai multă ambianță? Consultați lista de mai jos pentru alegerile noastre de restaurante care vor surprinde cu siguranță vizitatorii, chiar înainte ca masa să ajungă la masă.

presa
Autostrada 587 Sf. Elena
Sf. Helena, CA
Telefon: 707-967-0550
TripAdvisor: 4,5 stele, 562 recenzii

În timp ce valea găzduiește unele dintre cele mai frumoase produse agricole cultivate în jur, Press are ceva special pentru cei cu un apetit mai carnivor. Puține lucruri se potrivesc mai bine cu vinul decât carnea de vită Prime fină, în vârstă uscată; iar la Press asta este specialitatea lor. Împreună cu servirea numai a vinurilor regionale, ei iau în serios locavore. Setul lor de viță de vie caldă include scaune interioare și exterioare, șeminee mari și un bar de nuc artizanal, încadrat de turnuri de vin gemene, care arată colecția lor extinsă de vinuri din Valea Napa. Patronii se pot așeza în sala lor de mese caldă și primitoare și se pot bucura de legume cultivate din cele două grădini de pe teren, împreună cu carne de vită Prime, de la legendarul măcelar Brian Flannery din Bay Area, păsări de curte liber și miel de pe coasta Sonoma. Toate gătite la perfecțiune pe un grătar și rotisor pe bază de lemn.

Sfat din interior: Terasa de la Press este deschisă pe tot parcursul anului și se mândrește cu încălzitoare de top pentru a vă menține prăjit chiar și atunci când temperaturile încep să scadă.

Masă de recoltare Sf. Elena
1 Main Street
Sf. Helena, CA
Telefon: 707-967-4695
TripAdvisor: 4 Stele, 140 Recenzii

Masa la Harvest Table este ca și cum ai participa la o cină foarte frumoasă la casa unui prieten. Este confortabil, frumos proiectat și fiecare oaspete este binevenit ca și când ar fi fost de familie. Singura diferență este că această petrecere se întâmplă să fie orchestrată de Chef cu stea Michelin, Charlie Palmer. Oferind o atmosferă primitoare pentru străini și obișnuiți, sala de mese a Harvest Table are finisaje din lemn netede și un șemineu clasic de cărămidă supradimensionat. Lumina naturală inundă zona de luat masa în timpul zilei, în timp ce strălucirea blândă a lemnului scârțâit îi scaldă pe oaspeți noaptea. Terasa lor este locul perfect pentru a vă delecta cu prânzul între degustări de vinuri. Locuri bine umbrite, confortabile, înconjurate de peisaje luxuriante. Folosind un amestec de materiale organice și industriale, Harvest Table combină frumos spațiul interior și exterior pentru a crea o experiență culinară de neegalat.

Sfat din interior: Aveți chef de ceva cu adevărat indulgent? Comandați întregul pui trufat pentru două; o specialitate de casă care necesită o oră pentru pregătire, dar care demonstrează delicios că lucrurile bune necesită timp.

Restaurantul și barul Lucy
6528 Strada Yount
Yountville, CA
Telefon: 707-204-6030
TripAdvisor: 4,5 Stele, 400 Recenzii

Nu există un loc mai bun decât valea pentru a găsi o adevărată fermă la masă; iar la Lucy’s magia începe în grădină. Ca parte a Hotel Bardessono Proprietatea, restaurantul și barul Lucy oferă clienților mâncăruri proaspete, gustoase, cu o atmosferă relaxată, ecologică și californiană. Multe dintre ingredientele din meniu sunt cultivate la fața locului sau provenite de la cultivatori locali Napa - o binecuvântare pentru locavore. Dar ideile lor durabile nu se limitează doar la alimente, ci oferă, de asemenea, o listă extinsă de vinuri care prezintă micii producători și mulți viticultori organici, durabili și biodinamici. De la salate proaspete de la fermă la cocktailuri inspirate din grădină, fiecare zi înseamnă o excursie de dimineață în grădină pentru a vedea ce este copt.

Sfat din interior: Pentru oaspeții care călătoresc cu prietenii cu blană, consultați curtea pentru animale de companie a lui Lucy. Vizitatorii cu patru picioare pot lua masa cu mâncăruri de câine făcute în casă, în timp ce oamenii lor se bucură de cea mai bună experiență „câmp la furcă” din cartier.

Restaurantul de la Meadowood
900 Meadowood Lane
St Helena, CA
Telefon: 707-967-1205
TripAdvisor: 4 Stele, 388 Recenzii

Dacă aveți în vedere stele Michelin, nu căutați mai departe decât Restaurantul de la Meadowood - au trei. Romantic? Credem că da. Sala de mese este mică, dar intimă cu lemn de culoare închisă, iluminare slabă și decor frumos. Dacă ajungeți devreme, luați un pahar de vin sau un cocktail și relaxați-vă lângă foc în timp ce vă așteptați masa. Asigurați-vă că rezervați rezervarea mai devreme, deoarece meniul lor de degustare cu 10 feluri de mâncare este extrem de popular. Indiferent dacă doriți să sărbătoriți un eveniment special sau pur și simplu doriți să vă delectați, pregătiți-vă să vă simțiți într-o adevărată experiență de lux.

Sfat din interior: Dacă după o zi întreagă de degustare de vinuri nu vă simțiți gata să luați o masă cu mai multe feluri de mâncare, Barul de la Meadowood oferă un meniu de degustare cu trei feluri la fel de minunat, precum și o selecție excelentă de opțiuni de împerechere.

Solbar
Traseul Silverado 755
Calistoga, CA
Telefon: 707-226-0850
TripAdvisor: 4,5 stele, 945 recenzii

Când greva foamei, nu este nimic mai rău decât să comanzi un fel de mâncare doar pentru a găsi că este jumătate din mărimea pe care o așteptai. Bine că Solbar a rezolvat problema. Cu o selecție concepută în jurul tarifelor ușoare sau inimioare și al notărilor clare din meniu, acestea nu lasă nimic la voia întâmplării. Gata cu părăsirea restaurantului cu mânie. Și dacă mâncarea nu a fost suficientă pentru a satisface - clătite cu ricotta de afine, ne uităm la tine - decorul și vibrația sunt excepționale. Inspirat în mansardă, cu o întorsătură eclectică, Solbar îmbrățișează rădăcinile rustice ale țării viticole cu o notă de lux cosmopolit. Deci, indiferent dacă sunteți în căutarea unui început ușor de zi sau ceva substanțial pentru o masă de după-amiază, Solbar are puterea de a satisface orice apetit.

Sfat din interior: Când faceți rezervări, cereți un loc afară. În timp ce sala de mese recent renovată de la Solbar este excepțional de frumoasă, nu se poate compara cu baldachinul copacilor, fântânile cu clocote și vederea la piscină pe care le oferă patio-ul lor.

A FOST: Nicole McLaughlin este o scriitoare de alimente și stil de viață din California. Când nu este în bucătărie și își testează cele mai recente rețete, o puteți afla explorând minunile fermentației în scena vibrantă a berii artizanale din San Diego.


Recomandat