Articol

Cinci mari camere de degustare din San Francisco

Când timpul sau opțiunile de transport sunt limitate, poate fi dificil să organizezi o excursie de degustare. Din fericire, ca poartă către țara vitivinicolă, San Francisco oferă o serie de opțiuni convenabile pentru prelevarea de selecții fine Sonoma și Napa Valley. Următoarele sunt cinci camere superioare de degustare, care se află la doar o scurtă plimbare (sau Uber) de centrul orașului. De la castelul care a început totul la un colectiv de mici producători, aceste săli de degustare urbană aduc experiența țării vinicole direct mulțimii din centrul orașului.

Chateau Montelena Sala de degustare Chateau Montelena
335 Powell Street
San Francisco, CA 94102
Sunați la 415.677.4033
Orar: Zilnic, 13:00 - 20:00

Orice degustare în oraș ar trebui să înceapă cu Chateau Montelena, producătorul care a catapultat vinurile din California pe scena mondială în 1976 cu un Napa Valley Chardonnay care a învins cel mai bun din Franța la degustarea istorică a Judecății de la Paris. Crama Calistoga toarnă recoltele recente ale celebrului său alb alături de proprietatea premiată Cabernets, Zinfandels și alte selecții de pivniță într-o sală de degustare intimă din Westin St.Francis pe Union Square, la doar 25 USD de persoană, fără rezervări. Sala de degustare Chateau Montelena servește șapte zile pe săptămână și - așa cum a remarcat fondatorul și maestrul subevaluării lui Jim Barrett încă din ’76 - vinurile sunt „Nu sunt rele pentru copiii de pe bețe”.

Sfat din interior: Membrii clubului CellarMaster pot profita de degustări gratuite și primele băuturi la noile lansări ale Montelena Estate Cabernet Sauvignon, cea mai râvnită selecție a sa.JAX Vineyards

Degustare JAX Sala de degustare
Strada Brannan 326
San Francisco, CA 94107
Sunați la 415.446.9505
Orar: marți-vineri, 16: 00-20: 00

Vinurile de tip boutique din podgoria Calistoga a familiei Jackson iau în centrul atenției această sală confortabilă de degustare SoMa, cu eșantioane servite într-un program cu o oră fericită în jurul cuptorului de la patio, începând cu 30 USD. În medie, în fiecare an sunt produse mai puțin de 10.000 de cazuri de vinuri de proprietate JAX, în timp ce sticlele din gama sa mai accesibilă Y3 prezintă nuanțele soiurilor specifice provenite din alte părți din Napa sub supravegherea renumitului vinificator Kirk Venge. Sunt disponibile degustări private și pachete de grup și toate sosesc împerecheate cu brânzeturi artizanale locale.

Sfat din interior: Degustătorii de vinuri cu vreme caldă ar trebui să verifice JAX Y3 Pinot Noir Rosé în stil provensal, un fard uscat cu oase care se împerechează bine cu brânza de capră.JCB by Jean-Charles Boisset Tasting Lounge

Sala de degustare JCB Ritz-Carlton San Francisco
600 Stockton Street
San Francisco, CA 94108
Sunați la 707.934.8237
Orar: luni-joi, 12:00 - 19:00; Vineri-Duminică, 12:00 - 21:00

Opulentul JCB by Jean-Charles Boisset Tasting Lounge este o cutie de bijuterii învelită în catifea a unei camere din Ritz-Carlton San Francisco, care oferă zilnic degustări de vinuri rare și exclusive. Patronii sunt invitați să aleagă dintre zborurile curate ale salonului de 50 $, 75 $ și 100 $, cu nase la fel de îngăduitoare de la restaurantul adiacent Parallel 37; de asemenea, își pot alege propria aventură oenofilă din exploatațiile Boisset Family Estates, care includ șapte crame din California și 11 etichete franceze. Un membru al clubului de 500 USD oferă acces la cele mai râvnite vinuri ale colecției JCB și include o sticlă complementară de The Surrealist by JCB, un amestec mătăsos de roșu Napa Valley de 350 USD. Un magazin de vânzare cu amănuntul oferă o gamă de articole marca JCB și accesorii de viață de ultimă generație, cum ar fi cristale Baccarat și tomate de masă de cafea Assouline. Se recomandă rezervări.

Sfat din interior: Pentru o experiență superioară din California, încercați caviarul de sturion alb cu paralel 37, cu esență de homar, alături de zborul Ultimate JCB, cu cinci turnuri, al lounge-ului.

Wattle Creek Sala de degustare a cramei Wattle Creek
900 North Point Street
San Francisco, CA 94109
Sunați la 415.359.1206
Orar: de luni până sâmbătă, între orele 11:00 - 21:00; Duminică, 11:00 - 19:30

Un răgaz neașteptat din turistica Ghirardelli Square, noua sală de degustare Wattle Creek Winery oferă tururi generoase de amestecuri Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon și „Triple Play”, realizate în stil imobiliar, alături de selecții curate de la alți viticultori într-un chic, mijlocul secolului. decor modern. Acum, făcând parte din portofoliul Boisset, crama Alexander Valley oferă trei niveluri de membru al clubului, toate oferind petreceri de lansare și preluare numai pentru membri la sala de degustare din San Francisco și reduceri generoase la achiziții, tururi, degustări și împerechere cu brânzeturi.

Sfat din interior: Stai o vreme în San Francisco? Membrii pot degusta gratuit la sala de degustare, achiziționând o singură sticlă în fiecare lună.Colectiv Winery

Colectiv Winery Sala de degustare
485 Jefferson Street
San Francisco, CA 94109
Sunați la 415.929.WINE
Orar: Zilnic, între orele 12:00 - 21:00

Nu departe de Fisherman's Wharf, sala rustică de degustare colectivă Winery este concepută pentru descoperire. Începând cu 15 USD, zborurile de degustare sugerate se schimbă zilnic și oferă patru până la cinci versiuni de la mai mult de două duzini de vinificatori cu lot limitat, localizați în întreaga California, inclusiv AP Vin, Arnot-Roberts, Castoro Cellars, Copain Wines, Eric Kent, Longboard, Sol Rouge, Stejar răsucit și Viader; personalul poate recomanda, de asemenea, zboruri personalizate pe baza preferințelor personale. Walk-in-urile sunt binevenite; rezervări sugerate pentru grupuri mari.

Sfat din interior: Administratorii Winery Collective sunt înțelegători ai mărcilor mici; cereți recomandări pentru crearea unui zbor personalizat.


Recomandat