Articol

Tur al iubitorilor de brânză cu West Marin Food & Farm Tours

Bucătarul-șef, grădinarul și profesorul din West Marin, Elizabeth Ann Hill, deține o legătură înrădăcinată cu regiunea din California pe care o numește acasă. Este o relație familiară, care s-a întors de mai multe generații, când familia ei călătorea cu feribotul și trăsura trasă de cai de la Berkeley la frumosul golf Tomales din West Marin pentru a se bucura de lunile de vară. Regiunea este plină de alimente artizanale și agricultură ecologică, o populație de animale mai mare decât cea umană și vederi care sunt în afara acestei lumi. Elizabeth are o pasiune pentru pământ, oameni și produsele care sunt fabricate aici și, prin acest interes, s-a născut o idee.

Tururi West Food Food & Farm , care a început în 2012, sunt pline de aromă și într-adevăr singurul mod în care puteți înțelege pe deplin este să experimentați unul singur. Turul încântător al Cheese Lover’s Tour este unul dintre cele două disponibile prin Wine Country Experiences și am vrut să facem lumină pe fiecare element delicios. Oferind vizite la trei cremerii West Marin, Elizabeth oferă acces exclusiv la fermele private și un gust din culise al brânzeturilor artizanale din regiune.

Turul iubitorilor de brânză
Disponibil pe tot parcursul anului, miercuri până vineri și duminică
10:30 - 15:30
195 USD

Cowgirl Creamery la Tomales Bay Foods
Aventura începe în stația Point Reyes, unde o veți întâlni pe Elizabeth și pe prieteni noi, iubitori de brânză (de obicei sunt între 4-7 persoane într-un grup) la renumita Cowgirl Creamery. Cremăria a fost înființată în 1994 de Sue Conley și Peggy Smith, două femei care au fost împletite pe scena alimentară de câțiva ani, ca bonus pentru deschiderea Tomales Bay Foods într-un hambar renovat din acest oraș pitoresc, Marin. Structura găzduia o mică cameră de fabricare a brânzeturilor și visele de brânză erau urmărite. Pe parcursul ultimilor 20 de ani, Cowgirl Creamery a crescut dintr-o cameră modestă și un pic de curiozitate, la o cremă foarte premiată, cu patru magazine de vânzare cu amănuntul, două locații de producție și vânzări realizate în peste 500 de comercianți suplimentari.

În timp ce această locație produce doar varietatea lor de cremă triplă, Red Hawk , vizitatorii de la West Marin Food & Farm Tours pot obține un aspect interior (și gust!) al tuturor brânzeturilor lor renumite. Când intrați în clădire, ferestrele îi întâmpină pe spectatori să arunce o privire în instalația originală și să urmărească cum fiecare etapă a procesului este finalizată. Oficialul turneului începe cu mâncarea centrată pe brânză, îngrijită la cuptor Brutărie bovină și o lecție despre agricultura trecută și prezentă și producția de alimente în Marin de la Elizabeth. De îndată ce ultima firimitură este prinsă, Elizabeth intră în lucrurile bune (brânza, desigur), iar grupul poate încerca recompensa completă de brânzeturi proaspete și îmbătrânite produse în mod regulat, precum și gustul creației lor sezoniere.

Sfat din interior: Planificați să ajungeți la Tomales Bay Foods devreme pentru a explora piața și numeroasele bunuri de vânzare. Compania continuă să rămână fidelă etosului lor de a sprijini comunitatea și brânzeturile artizanale și oferă peste 200 de brânzeturi suplimentare din întreaga lume, alături de a lor.

Toluma Farms și Tomales Farmstead Creamery
Elizabeth va lua volanul în timp ce întreaga bandă sare în duba West Marin Food & Farm Tours pentru o plimbare pitorească prin West Marin. Mergeți pe coasta de est a golfului Tomales, unde apele sărate și stabile găzduiesc ferme de stridii și vederi incredibile ale dealurilor și ale parcului național litoral Point Reyes. După ce înfășurați coasta și vă îndreptați spre interior, chiar lângă orașul mic Tomales, veți ajunge la fermele Toluma, casa Tomales Farmstead Creamery.

Proprietatea are o suprafață de 160 de acri, dar hambarele multiple, instalația de brânzeturi și frumoasa casă principală vă urează bun venit la fermă. Proprietarii, David Jablons și Tamara Hicks, au achiziționat proprietatea în 2003 și au lucrat cu mai multe agenții agricole pentru a restabili terenul pentru a-l transforma în mod corespunzător la o lactată de capră și oaie. În 2012, au finalizat etapa finală a transformării proprietății și au început cremăria la fața locului.

Alăturați-vă echipei fermei pentru ziua respectivă și explorați intrările și ieșirile din această fermă și cremă dinamică. Intră în hambarul lor de muls, unde vei afla cum se mulg animalele prima mână. Apoi urmați călătoria, de la lapte la brânză, la clădirea cremei.

Grupul dvs. va lua o pauză pentru a se bucura de un picnic, organizat de Elizabeth, pe veranda acoperită a fermei moderne. Acum este șansa de a încerca fiecare dintre brânzeturile de cremă, toate cu nume de la Miwok, nativii americani indigeni din regiune. Brânzeturile sunt completate de pâine locală, salcam și ulei de măsline, fructe și chiar un vin spumant, cu miere produs chiar pe drum.

Sfat din interior: Asigurați-vă că ați ambalat pantofi confortabili, pe care sunteți dispuși să vă dezordinați. Echipa de la Toluma Farms vă oferă un tur în profunzime, care include intrarea și ieșirea din hambare și țarcuri în care trăiesc și se mulg animalele.

Laptele duble 8
Spune-ți la revedere de la noii tăi prieteni animale cu stomacul plin și alătură-te lui Elizabeth în timp ce explorezi în continuare regiunea diversă. Ultima oprire este Double 8 Dairy, o fermă de bivoli de apă situată în West Petaluma.

Această mică fermă găzduiește o turmă în creștere de vaci de bivoli și Jersey. Ferma este un pionier, deoarece crește bivoli de apă pentru muls pentru prima dată în Statele Unite. Melissa, care crește animalele, vă va prezenta doamnelor și vițeilor lor. Veți putea să salutați, să vă întâlniți cu acești uriași blânzi și, probabil, veți primi în schimb o lingură prietenoasă. Facilitățile lor adăpostesc un hambar de muls cu șaisprezece stații, în două seturi de opt. De aici și numele Double 8. Bivolii de apă sunt mulși de două ori pe zi, așa că, dacă timpul se termină, veți avea șansa de a vedea procesul complet - de la mașinile și facilitățile lor, urmărind cum se mulge bivolul, până la crème de crème - un gust al bunurilor lor delicioase.

Sfat din interior: De obicei, într-un tur al Double 8, veți avea șansa să încercați unul dintre produsele lor lactate delicioase. Aceasta ar putea fi brânză proaspătă sau o parte din gelatul lor gustativ, aromat sezonier. Dar dacă este o zi foarte bună, este posibil să aveți șansa de a interacționa cu generosul producător de brânzeturi al produselor lactate, care poate împărți ricotta caldă, mozzarella de bivoliță aromată și vă poate oferi un pic mai multă perspectivă asupra producției cremei.

Rezervați-vă propriile tururi West Food Food & Farm prin WineCountry.com/Experiences și explorați lista completă a ofertelor actuale.


Recomandat