Articol

Sărbătorește Sonoma Weekend de Ziua Muncii!

sonomalogo.jpgNu există o modalitate perfectă de a sărbători Weekendul Zilei Muncii, apoi cu o extravaganță de vinuri în Sonoma Wine Country. Distracția începe pe 3 septembrie cu o gamă de prânzuri și cine grozave pentru vinificatori, organizate la crame din județul Sonoma. Apoi pregătiți-vă pentru semnarea evenimentului Taste of Sonoma sâmbătă, 4 septembrie la MacMurray Ranch. Este un paradis al iubitorilor de vinuri și al gustătorilor ca nimeni altul.

În cele din urmă, finalizați-vă weekendul cu licitația anuală de vinuri de recoltare a vinului Sonoma Valley. Dacă știți, v-ați cumpărat deja biletele, deoarece unele au început deja să se vândă! Dacă sunteți în căutarea unui weekend de neuitat, atunci CLICK AICI să cumpere bilete.

Mai multe detalii despre weekend, când citești mai multe.

Taste of Sonoma Event
Scufundați-vă în cultura culinară și a vinului din județul Sonoma la cea de-a 31-a ediție anuală Taste of Sonoma la MacMurray Ranch. Savurați și savurați cele mai bune vinuri bogate și bucătăria delicioasă din județul Sonoma. Peste 150 de crame își vor turna vinurile și peste 60 de bucătari locali vor prepara perechi divine. Este un festival o dată în viață, care include, de asemenea, seminarii informative și distractive despre vinuri, demonstrații de gătit pline de viață, excursii la podgorii murdare și multe altele. Nu este de mirare că revista Celebrated Living numește Taste of Sonoma unul dintre cele mai bune 10 evenimente de vin și mâncare din Statele Unite. CUMPĂRAȚI BILETE ONLINE .

A 18-a licitație anuală de vinuri de recoltare în Valea Sonoma
Navigați la licitația de vinuri Sonoma Valley mereu populară și distractivă. Îndepărtați masa și plasați-vă pe protecția solară pentru o extravaganță „Endless Sonoma” plină de vin, mâncare, distracție și frivolitate! Toți cei mai bolnavi Betties și Beach Boys cad într-o zi de înghițituri, surf și Sonoma. Prinde valul de vin și ia-ți biletele astăzi!

Festivitățile încep la 11 dimineața la Cline Cellars. Fiecare masă la licitație este găzduită de un producător de vinuri sau cultivatori care promite să împărtășească secretele doar localnicilor lor, atât cu gropi, cât și cu grei. Unele mese ale cramei sunt deja pline - CLICK AICI să cumpere bilete acum!

Mai sunt doar trei săptămâni pentru achiziționarea biletelor pentru un weekend memorabil.

Recomandat