Articol

Cele mai bune moduri de a călători în Napa Valley și Sonoma County

Acum, că ați luat decizia de a rezerva o călătorie în țara viticolă, următoarele mari întrebări sunt cum să ajungeți acolo. Lucrul grozav despre podgoriile din California este că locația lor centrală oferă numeroase opțiuni de călătorie. Așadar, indiferent dacă intenționați să sărbătoriți cu prietenii, să vă reconectați cu familia sau pur și simplu încercați să găsiți locul perfect pentru a pune întrebarea, vă oferim acoperire. Consultați cele mai bune sugestii pentru a ajunge în țara viticolă în comoditate și stil; pentru că să recunoaștem, cea mai grea decizie a călătoriei ar trebui să fie să decidem care vinărie să vizităm mai întâi.

Cea mai bună alegere pentru opțiuni de zbor și flexibilitate: Aeroportul internațional San Francisco (SFO)

780 S Airport Blvd, San Francisco, CA 94128Găzduind aproape 50 de milioane de călători pe an, Aeroportul Internațional San Francisco este unul dintre cele mai mari hub-uri din zona golfului. Este suficient să spun - este ocupat. Interiorul său modern și configurația ușor de navigat îl fac să fie și unul dintre cele mai convenabile. Cu numeroase opțiuni de cumpărături și de luat masa, precum și mai multe baruri de vinuri la fața locului, este o modalitate excelentă de a începe călătoria corect. Dacă te aștepți să sosească prietenii, intră în SF Uncork’d pentru o reîmprospătare rapidă. Acestea oferă vinuri locale din județele înconjurătoare, farfurii mici și salcamuri excelente; iar când sunteți gata să ieșiți pe drum, opțiunile pentru ieșirea din oraș sunt aproape nelimitate. Pentru vizitatorii care preferă să călătorească cu trenul spre Napa, Sistemul de tranzit rapid al zonei de golf (BART) se conectează direct la aeroport. O scurtă plimbare îi va lăsa pe vizitatori la Clădirea feribotului din San Francisco unde pasagerii pot urca la feribotul Vallejo pentru o plimbare rapidă și pitorească peste Golful. Odată ajuns pe cealaltă parte, călătorii pot urca la bord Napa Vine Route 11 transfer către centrul orașului Napa. Dacă Sonoma este destinația dvs. finală, închirierea unei mașini este una dintre cele mai bune opțiuni. Călătoria de 56 de mile vă va duce dincolo de Poarta de Aur și înspre țara viticolă, deși traficul poate afecta timpul de călătorie. Dacă o mașină privată este mai mult stilul tău, apelează-ți aplicația și apelează un Uber.Sfat din interior: Opriți-vă la piața interioară a fermierilor din San Francisco Ferry Building pentru a ridica o parte din acestea Cowgirl Creamery’s brânză locală sau delicatese din Ciocolată de păpădie . Perfect pentru o asociere cu varietatea ta preferată.

Cea mai bună alegere pentru a vă menține bugetul: Aeroportul Internațional Oakland (OAK)

1 aeroport Dr. Oakland, CA 94621Mulți călători preferă opțiunea mică și mai ieftină de a zbura în Aeroportul Internațional Oakland . Deși este la doar aproximativ 30 de mile de SFO-ul său suror, locația sa relativă pe golf înseamnă adesea mai puține întârzieri din cauza ceații. Servind doar o cincime din numărul vizitatorilor ca San Francisco International, aspectul simplu al Oakland și terminalele eficiente sunt exact ceea ce are nevoie vizitatorul fără îndoială. În timp ce oferă majoritatea opțiunilor obișnuite pentru a ieși din oraș, cu mașini de închiriat la fața locului, navete și o conexiune BART, una dintre cele mai ușoare opțiuni este de a rezerva un spațiu cu una dintre companiile de turism locale asociate cu vale. Evans Inc. transportul de la aeroport oferă tururi private și de grup cu cramele partenere din partea de sud a Napa. Vă rugăm să rețineți că acestea sunt doar numerar, așa că pregătiți-vă în consecință. Pentru călătorii la Sonoma, Aeroport expres este, de asemenea, o alegere excelentă. Cu preluări la fiecare două ore, acestea sunt disponibile pentru a duce vizitatorii din țările viticole la Santa Rosa, Petaluma, Rohnert Park și Sonoma la doar 34 USD pe sens.Sfat din interior: Pentru a crește cu adevărat prima, rezervați-vă transportul Sonoma Sterling Limo . Acestea oferă servicii de la ușă la ușă către oriunde în județul Sonoma. Sfat bonus - dacă cereți în avans, vă vor aproviziona chiar și cu băutura dvs. la alegere. Nimic nu vindecă jet lag mai repede decât un flaut plin de bule.

Cea mai bună alegere pentru a învinge Rush: Aeroportul Internațional Sacramento (SMF)

6900 Airport Blvd. Sacramento, CA 95837După un proiect de renovare și extindere de 1 miliard de dolari în 2011, Aeroportul internațional Sacramento a devenit mai mare și mai eficient ca niciodată. Cu opțiuni excelente de luat masa și cumpărături la fața locului, precum și cu un număr mai mic de călători, intrarea și ieșirea din terminale este foarte rapidă. În timp ce biletele pot fi ceva mai scumpe, dimensiunea și popularitatea relativă îl fac o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc o experiență de călătorie modernă. Pentru călătorii în Napa Valley, Tur și transport Napa Valley este concierge pentru plimbări de lux de la aeroport la vale. În plus față de a aduce oaspeții acolo unde trebuie să meargă, ei oferă și tururi private și ghidate prin restaurantele și cramele locale din Napa. Dacă vă îndreptați către Sonoma, asigurați-vă că vă planificați transportul terestru în avans. Mulți călători aleg să închirieze un vehicul, dar, cu puțină previziune, se pot aranja și navete. Napa Airporter oferă servicii partajate între 90 și 150 USD de persoană, precum și tururi personalizate de vin o dată în Sonoma propriu-zis.Sfat din interior: Dacă toată acea călătorie ți-a făcut sete, udă-ți fluierul Vinul Volo . Situat în Terminalul A al Aeroportului Sacramento, Vino Volo oferă zboruri selectate manual și pahare de vinuri de premieră din întreaga lume.

Cea mai bună alegere pentru comoditate - Cu un pic de moft: Aeroportul Charles M. Schulz Sonoma County (STS)

2290 Airport Blvd. Santa Rosa, CA 95403Dacă apropierea vă preocupă, nu căutați mai departe de Aeroportul județului Charles M. Schulz Sonoma . Fără îndoială, cel mai aproape puteți ajunge la aterizarea în podgorii, zborurile de intrare sunt tratate cu priveliști uimitoare ale văii și o sosire privată, de lux. Deoarece puține companii aeriene comerciale, în afară de Alaska, zboară în această locație, majoritatea zborurilor sunt avioane private și charter. Numit în onoarea artistului rezident de multă vreme, Charles M Schulz, pista de aterizare este împodobită cu statui Peanuts și omagii aduse Snoopy și bandei. În timp ce vizitatorii vor plăti mai mult pentru această experiență, recompensa merită cu siguranță. Transportul terestru nu ar putea fi mai ușor. În afara terminalului cu o singură poartă, vizitatorii pot salva un taxi, convoca o plimbare sau pot urca pe Tranzitul județului Sonoma . Pentru Napa, călătoria este la fel de simplă. Una dintre cele mai bune alegeri pentru transportul terestru de la STS la Napa este prin Beau Wine Tours . Sunați-le și vă vor ridica la bordul unuia dintre vehiculele lor de lux, unde vă puteți îndrepta către hotelul dvs. sau direct la o degustare ghidată.Sfat din interior: La zborul spre casă, profitați de Programul Alaska Airlines Wine Flies Free la Aeroportul Sonoma. Cu condiția ca acesta să fie ambalat corespunzător pentru expediere, Alaska oferă un cec de bagaje gratuit pentru achizițiile dvs. Asigurați-vă că adăugați numărul planului de kilometraj la rezervare pentru a profita de oportunitate. Acum nu există nicio scuză pentru a transmite acele suveniruri suplimentare.

Cea mai bună alegere pentru nebunii de tehnologie: Aeroportul Internațional Mineta San Jose (SJC)

1701 Airport Blvd. San Jose, CA 95110 Țara VinuluiAvând în imediata apropiere Silicon Valley, nu este de mirare că puțină influență tehnologică a descoperit că intră în Aeroportul Internațional San Jose . Cu terminale de ultimă generație, divertisment și sculptură, SJS este eficient și ușor de navigat. Pentru o călătorie ușoară către Napa, încredere Tururi de lux pur pentru a face procesul nedureros. Cu una dintre cele mai mari flote din regiune, precum și fiind una dintre companiile de transport terestru certificate, angajamentul Pure Luxury de a-și reduce amprenta de carbon, oferind în același timp servicii excelente, le face o alegere inteligentă pentru o locație axată pe viitor.Sfat din interior: Dacă aveți nevoie de asistență pentru a găsi drumul spre Access Lounge, singurul loc din SJC pentru a obține un cocktail cu tematică tehnică; întreabă doar roboții . Nu, serios. De când și-a îmbrățișat rolul de centru de călătorie pentru Silicon Valley, SJC a folosit trei roboți interactive pentru a ajuta vizitatorii să viziteze restaurantele, cumpărăturile și alte servicii ale aeroportului.

Recomandat