Articol

Cele mai bune lucruri de făcut în Napa Valley

Tinerii iubitori de vin și experții consacrați se înghesuie în Napa Valley pe tot parcursul anului pentru a gusta produsele alimentare și vinurile din una dintre cele mai cunoscute și delicioase destinații de vin din întreaga lume. Valea Napa poate avea dimensiuni fizice mici, are o lățime de doar trei mile și o lungime de 30 de mile, dar cu peste 400 de vinării și camere de degustare de vizitat, vederi ucigașe și suficiente stele Michelin și locuri culinare ilustrate pentru a scutura un pumn, există o savurare amplă și lucruri uimitoare de făcut în Napa Valley.

-

Experiențe ale țării vinului

Luați ghiciul din rezervarea de activități convingătoare în Valea Napa și vizitați Wine Country Experiences pentru o destinație unică de aventuri vitivinicole și alimentare. Experiențele oferite variază de la excursii de câteva ore până la excursii de mai multe zile și includ explorări culinare, vederi impresionante și, bineînțeles, libarea noastră lichidă preferată din Valea Napa, cantități ample de vin. Oaspeții site-ului pot explora diverse oferte, pot citi itinerarii și sfaturi și pot rezerva direct cu ușurință printr-o singură vizită pe site.

Sfat din interior: Următoarele trei activități din Napa Valley sunt oferite prin Wine Country Experiences. Faceți clic pe Marketplace și rezervați fără efort unul (sau toate cele trei) și explorați alte pachete disponibile.Croazieră și gust de vin pe râul Napa

Iahtul Napa Wine
Napa Yacht Club,
100 Riverside Road,
Napa, CA 94559

Vedeți Napa Valley dintr-o perspectivă nouă. Relaxați-vă pe un iaht de catamaran de 50 de metri, în timp ce vă bucurați de o masă de 4 feluri de mâncare de către Tarla Grill și Chef Kadiye, absolvent al CIA. Proprietarul și vinificatorul AUM Cellars va fi la bord pentru a-și împerechea vinurile cu fiecare fel de cină. Vă veți bucura de o cină delicioasă și o degustare personală alături de un vinificator fermecător, în timp ce admirați priveliștile frumoase ale Napa. Aum Cellars face amestecuri interesante pe care probabil nu le-ați gustat până acum, dar veți fi încântați când o veți face.

Pe măsură ce faceți o croazieră de-a lungul râului Napa, veți avea vederi distincte asupra lanțurilor de munte Mayacamas și Vaca, ca pe drumul spectaculos din spate pentru excursia dvs. de degustare. Wine Yacht este un catamaran cu putere de 50 ’, construit în Noua Zeelandă pentru un tiraj superficial și stabilitate. Este luxos conceput pentru a distra și găzdui evenimente și degustări de vinuri în cadrul romantic al țării viticole. Construită și proiectată de unul dintre cei mai prolifici designeri / ingineri de catamaran din Noua Zeelandă, Alan Wright și Angelo Lavronos din Noua Zeelandă. Coca a fost proiectată pentru mări de 3 ’până la 5’ pentru a oferi eficiență și stabilitate sporită a platformei pentru 1999 și 2003 New Zealand America’s Cup Series. Această navă transporta camerele giroscopice pentru seria Louis Vuitton și finalele de curent alternativ, oferind o eficiență excelentă, viteză, rulare scăzută și stabilitate. Acum locuiește în Napa.

Sfat din interior: Nu există alte companii precum Wine Yacht care să ofere priveliștile pe care le veți avea asupra râului Napa. Aceasta este cu adevărat o experiență unică în WineCountry!Turul Estate Ranch și degustare exclusivă

Tamber Bey
1251 Tubbs Lane
Calistoga, CA 94515
Consilier de călătorie : 4,5 stele; 176 recenzii

O vizită la Crama Tamber Bey este cu adevărat o experiență ieșită din comun în Valea Napa. Crama este situată la Sundance Ranch, o instalație ecvestră funcțională, în care proprietarii de crame, Barry și Jennifer Waitte, își antrenează activ caii de cursă de rezistență. Proprietatea de 22 de acri a fermei este la fel de pitorească pe cât de funcțională, cu vederi incredibile asupra Munților Palisade din jur și a binecunoscutului Muntele Sf. Elena, precum și a facilității de vinificare modernizate, de ultimă generație.

Lăsați vinificatorul și proprietarul Barry Waitte să vă conducă printr-un tur privat al acestei facilități spectaculoase și unice. Turul începe cu o privire interioară asupra procesului de vinificație situat la fața locului în instalația lor de 15.000 de metri pătrați, cu 36 de rezervoare de fermentare. În plus față de privirea în procesul lor, întâlnește-i pe caii frumoși ai fermei în timp ce călătoresc în și în afara grajdului de la fața locului. În plus, Barry deschide ușa oaspeților acestei experiențe pentru a-ți explora propriul zbor personalizat, cu șase vinuri, alegând orice vin sau vin vintage Tamber Bey din biblioteca privată a lui Barry. El vă va ghida apoi printr-o călătorie istorică în timp ce explorați fiecare înghițitură și savurați fiecare nuanță din lista lor impecabilă și selecția dvs. de vinuri Tamber Bey.

Sfat din interior: Purtați încălțăminte confortabilă, deoarece veți traversa „pe și în afara drumului” prin proprietatea Tamber Bey.Mâini pe vinificare

Holman Cellars
190 Caterpillar Road, Unitatea 9
Napa, CA 94558
Consilier de călătorie : 5 stele; 11 recenzii

Deținută și administrată de o familie, Holman Cellars nu este, în niciun caz, o cramă obișnuită. Situată în Napa propriu-zisă într-un parc de birouri, vizitatorii ar putea fi un pic confuzi la prima vedere, dar această cramă tip boutique merge dincolo și dincolo de a produce vinuri inspiraționale și neconvenționale care prezintă terroirul unic al fiecărei podgorii.

Pregătiți-vă să vă murdăriți puțin mâinile în timp ce săpați pentru a explora procesul complet de producere a vinului împreună cu proprietarul și vinificatorul Jason Holman. Aceasta este o șansă de a vă descoperi vinificatorul interior cu îndrumarea echipei lor prietenoase și o oportunitate deschisă de a pune întrebări care nu au răspuns la o sesiune de degustare tipică. După ce ți-ai descoperit pasiunea continuă pentru vin, ia-ți papucii gustativi pe un test drive pentru a explora diferitele etape ale procesului de fermentare și a încerca înghițituri direct din butoi.

Sfat din interior: Pentru persoana interesantă, interesantă, pregătiți o listă de întrebări, astfel încât să nu pierdeți această oportunitate intimă de a întreba ceva de la echipa lor talentată.Toate la bord

Trenul vinului Napa Valley
Strada McKinstry 1275
Napa, CA 94559
Consilier de călătorie : 4,5 stele; 2663 recenzii

În timp ce călătoriți cu trenul poate părea învechit atunci când vine vorba de o călătorie rapidă de la punctul a la b, trenul vinului Napa Valley nu este doar o formă de transport, ci și o aventură plină de vin și mâncare. Intrați într-o bucată de istorie și alunecați prin vale pe linia de cale ferată originală între Yountville și Sf. Elena, în timp ce vă bucurați de priveliștile din confortul mașinilor lor Pullman frumos restaurate. Această experiență a făcut parte din Napa Valley în ultimii 25 de ani și este încă un favorit al vizitatorilor pentru lucrurile de făcut în Napa Valley. Oaspeții pot face excursii dedicate opririlor de explorare a cramelor care împodobesc peisajul la mese intime cu vinari și bucătari apreciați local. Și cu un program robust de excursii zilnice și evenimente sezoniere speciale, găsirea unei călătorii care să se potrivească fanteziei dvs. este ușoară dacă nu sunteți prea cha-cha-ales.

Sfat din interior: Dacă aveți nevoi dietetice și călătoriți pe șine într-una dintre aventurile lor culinare, anunțați în avans și echipa lor talentată se va asigura că solicitarea dvs. specială este tratată cu grijă.Zbura sus în WineCountry

Baloane Napa Valley
4086 Byway E,
Napa, CA 94558
Consilier de călătorie : 5 stele; 1509 recenzii

Există un singur mod cu adevărat incredibil de a vedea Napa Valley, care este greu de reprodus oriunde altundeva, din coșul unui balon cu aer cald. Napa Valley Balloons decolează în Yountville, în inima țării vitivinicole. Utilizarea unei ținute dedicate siguranței, confortului și luxului este o experiență pe care veți fi greu de uitat. În timp ce diminețile sunt devreme, acesta este un moment incredibil de a pluti peste podgorii. Urmăriți cum ceața se îndreaptă de pe Munții Mayacamas și Palisades în timp ce urcați în sus și zburați acolo unde vă duce vântul (bineînțeles, ghidat în mod expert). Acești piloți experți se distrează, de asemenea, puțin și vă scufundă coșul în lacurile de podgorie și parcurgeți vârfurile copacilor atunci când au ocazia. Aterizați în siguranță o oră mai târziu, unde veți fi ridicat și dus la brunch la șampanie Domaine Chandon .

Sfat din interior: Cu siguranță nu sări peste brunch. Napa Valley Balloons pune la dispoziție o cremă minunată, pahare cu bule într-o cameră elegantă, dar confortabilă, la cramă. Situat la câțiva pași de centrul orașului Yountville, este un loc perfect pentru a vă începe ziua!


Recomandat