Articol

Be My Dessert & Wine Valentine

Romanticul este în aer și țara vinului este plină de activități și idei pentru a face Ziua Îndrăgostiților specială. Markham Vineyards pune o răsucire pe deserturile tradiționale și împerecherile de vinuri și a făcut echipă cu Sift Dessert Bar (cunoscut pentru cupcakes-urile lor) pentru o experiență unică de degustare a vinului. Profitați de noile degustări de deserturi și împerechere de vinuri la timp pentru Ziua Îndrăgostiților!

Planificați o aventură intimă pentru 12 și răsfățați-vă cu bunătăți infuzate cu vin de la Sift Dessert Bar, asociat cu o selecție de vinuri Markham. Aceasta este mai mult decât simpla combinație de bază cu ciocolată și vin. Gustați un cupcake de ciocolată infuzat cu Markham Merlot, umplut cu gem de mure și glazurat cu cremă de unt Markham Cabernet Sauvignon. Vrei ceva sărat și dulce? Încercați o felie de slănină care a fost înmuiată în Petite Sirah, prăfuită cu piper Cayenne, coaptă și apoi înmuiată în ciocolată neagră cu strop de ciocolată albă. Cu deserturi personalizate ca acestea, nu este de mirare că coordonatorul evenimentului Markham Vineyards a spus: „Am lucrat cu Sift în trecut și le iubesc produsele. Odată ce am probat deserturile făcute cu vinuri Markham, am fost vândut! ”

Există trei experiențe diferite de asociere a vinurilor și deserturilor; toate decadente și divine.

Pachet Frost Shots
Gustați modul în care vinurile noastre se transformă atunci când sunt împerecheate cu doar un pic de zahăr! Bucurați-vă de înghețarea Cabernet Sauvignon într-un pahar și o lingură mini Sift, asociat cu o selecție de patru vinuri Markham.
Pachet Frost Shots 40 USD de persoană + taxă

Pachet de împerechere cupcake și vin
Experimentați tortul de ciocolată infuzat cu Merlotul nostru Markham, umplut cu gem de mure și înghețat cu cremă de unt Markham Cabernet Sauvignon - asociat cu o selecție de patru vinuri Markham.
Pachet Mini Cupcake 45 USD de persoană + taxă
Pachet Cupcake Full Sized 49 USD de persoană + taxă

markhamWineChocolateCupcake


Pachet Ultimate Indulgence Dessert & Wine Pairing
Cedați ispitei! Bucurați-vă de trei deserturi realizate cu vinuri Markham plus o selecție de patru vinuri Markham pentru a le degusta cu următoarele delicii speciale.
55 USD de persoană + taxă

markhamCupcakesMacarons2

Macaroon
Gustați un macaroon făcut cu sangrie albă de piersici, ganache de piersici albe și sangrie de căpșuni cu infuzie de Sauvignon Blanc.

Mini Cupcake
Apoi, savurați un mini cupcake făcut din tort de ciocolată infuzat cu Merlot, umplut cu gem de mure și înghețat cu cremă de unt Cabernet Sauvignon.

Slănină!
În cele din urmă, devorați o felie de slănină care a fost înmuiată în Petite Sirah, prăfuită cu piper Cayenne, coaptă și apoi înmuiată în ciocolată neagră cu strop de ciocolată albă.

Aveți probleme la selectarea ce pachet de desert și vin să alegeți? Personalul preferat de la Markham este Ultimate Indulgence Experience. Potrivit Christine, „Toate sunt delicioase! Personal iubesc experiența de indulgență finală. Acest pachet le permite oaspeților să probeze trei deserturi diferite pentru a trezi cu adevărat papilele gustative. Oaspeții sunt uimiți de modul în care un vin perfect asociat poate schimba aroma fiecărei mușcături! Vrem ca oaspeții să-și amintească acest lucru atunci când aleg vinuri pentru mesele lor când se întorc acasă. ”

Degustările se desfășoară la Markham Vineyards în pivnița lor istorică din piatră și includ o degustare așezată de patru vinuri și au o durată de 30 până la 45 de minute. Ulterior, oaspeții pot călători în galeria de artă, parcurge cadourile din centrul de vizitatori sau cumpără sticle de vin pentru a le lua acasă la barul nostru de degustare.

Pachetele sunt oferite pe tot parcursul anului. Rezervările sunt necesare cu cel puțin o săptămână înainte de data preferată și în funcție de disponibilitate. Contactați coordonatorul evenimentului Christine Miller, 707.302.2037 sau cmiller@markhamvineyards.com.
Recomandat