Blog

Armand de Brignac (Vinificație, cele mai bune vinuri 2021)

Plănuiești să cumperi încântătorul șampanie Armand de Brignac pentru colecția ta de vinuri?

Acest renumit sparkler francez (cunoscut și sub numele de „Ace of Spades”) a câștigat inimile criticilor, cunoscătorilor și vedetelor de vin. Nu este o surpriză faptul că Armand de Brignac stă umăr la umăr cu alte sclipiri precum Cristal, Cerc și Dom Perignon.

Dar știi povestea din spatele numelui ei? Cum se face?

Și, de ce rapperul american Jay-Z a cumpărat acest brand?

Acest articol vă va prezenta lumea Armand de Brignac, inclusiv istoria, stilurile și practicile sale unice de vinificare. Veți descoperi șitop 10 Armand de Brignacssă investească în 2021 șio modalitate simplă de a începe călătoria de investiții în vin.Lecturi suplimentare

Investiția vinului în minte? Începeți cu această perspectivă articol detaliat pentru a afla totul despre investițiile în vin .

Acest articol conține:

(Faceți clic pe linkurile de mai jos pentru a trece la o anumită secțiune)

 • Despre casa lui Armand de Brignac
 • Stiluri de vinificație și vinuri Armand de Brignac
 • Cele mai bune 10 vinuri Armand de Brignac în 2021
 1. Armand De Brignac Colecția Ace of Spades
 2. Armand de Brignac Ace of Spades Swarovski Edition Brut
 3. Armand de Brignac As of Spades Blanc de Noirs
 4. Armand de Brignac Ace of Spades Trilogie
 5. Armand de Brignac As of Spades Silver Blanc de Blancs
 6. Armand de Brignac Ace of Spades Brut Rose
 7. Armand de Brignac As of Spades Demi-Sec
 8. 2016 Armand de Brignac As of Spades 'Limited Green Edition' Masters Bottle
 9. 2015 Armand de Brignac Ace of Spades 'Ediție verde limitată' Masters Bottle
 10. Armand de Brignac As of Spades Gold Brut
 • Ar trebui să investiți în Armand de Brignac?
 • Investiți în Armand de Brignac prin Wine Club

Despre Casa Armand de Brignac

Despre Casa Armand de Brignac

Armand de Brignac este realizat de renumita casă de șampanie Cattier. Casa Cattier produce șampanie pe același teren din 1763. Proprietatea lor ocupă cea mai prestigioasă cruce din Rilly-la-Montagne, Chigny-les-Roses. și satele Ludes din Montagne de Reims.


Dar au înregistrat numele „de Brignac” abia la sfârșitul anilor 1950. Potrivit lui Jean-Jacques Cattier, mama lui a sugerat numele atunci când a găsit inspirație într-un personaj numit „de Brignac” într-un roman.

Cu toate acestea, autoritatea de reglementare a șampaniei franceze, Comité Interprofessionnel du Vin de Champagne (CIVC), le-a cerut să adauge „Armand” la nume pentru a evita confuzia cu satul de nord-vest Brignac.


Secolul 21 a născut o renaștere pentru marca veche de 250 de ani. Vinificatorii săi din a 12-a și a 13-a generație din familia Cattier,Jean-Jacques Cattierși fiul săuAlexandrea început să producă un lot de șampane de foarte mare prestigiu, care să ia lumea prin asalt.

Atingerea lor de semnătură?

Sticlele metalice uimitor de opace cu logo-ul mărcii,As de pică. De-a lungul anilor, simbolul și îmbutelierea opulentă au devenit sinonime cu numele lui Armand de Brignac.

După Pahar de șampanie Proprietarul său, Louis Roederer, a făcut câteva remarci controversate cu privire la patronajul comunității hip-hop a vinurilor lor, mulți artiști și-au schimbat loialitățile către Armand de Brignac.


Cel mai important dintre acești susținători vocali a fost rapperulJay Z, care a prezentat o sticlă de Brut Gold în videoclipul său muzical din 2006, „Show Me What You Got”.

A ajunscumpărareArmand de Brignac in 2014! 

Și exact așa, un brand de șampanie vechi de secole a devenit o icoană a luxului în 2021!

Citeste mai mult: Aflați cele mai bune mărci de șampanie de adăugat la colecția ta în 2021.

Nu contează ce scântei ridicați, nu uitați să-l serviți în dreapta pahar de șampanie !

Stiluri de vinificație și vinuri Armand de Brignac

Stiluri de vinificație și vinuri Armand de Brignac

Această șampanie premiată este produsul unui proces de vinificare atent pregătit.

Totul începe cu alegerea celor mai buneChardonnay, Pinot Noir, șiVin Pinot Meunierstruguri de peste proprietate, indiferent de cru. Cu metode durabile recunoscute, dublul tată-fiu Cattier reușește să culeagă recolte remarcabile, an de an.

Strugurii sunt presați în cramele de familie din proprietate. După fermentarea și amestecarea șampaniei, cel mai bun vin este învechit cel puțin un an înStejar francezbutoaie.

Aceste vinuri maturate sunt transferate în sticlele metalice iconice, fabricate manual, ale lui Armand de Brignac. Aceste artefacte primesc o etichetă franceză din staniu și creste și sunt ambalate în cutii lăcuite din lemn.

Brandul susține cănu mai mult de 20 de persoanegestionați acest vin spumant de specialitate, de la presare până la ambalare și că acesta este secretul caracterului unic al vinului.

Lecturi suplimentare:

Prepară cocktailuri delicioase din vinurile fine populare:

 • Se amestecă Mimosas delicat , puternic Kir Royales , și alte cocktailuri de șampanie
 • A învârti vii Sangrias folosind roșu închis Malbec și vinuri răcoritoare de trandafiri


Armand de Brignac Cuvees

Armand De Brignac

Armand de Brignac produce cinci Cuvee, fiecare dintre ele exprimând distinctiv același amestec de struguri cu trei soiuri.1. Brut Gold

Brut Gold

Prima lansare a lui Armand de Brignac este, de asemenea, cea pentru care sunt cei mai cunoscuți. Aurul brut combină 40% Pinot Noir, 40% Chardonnay și 20% Pinot Meunier din trei recolte exemplare. Contine groapă de piersici amare, caise și arome de fructe roșii, urmate de un palat plin de fructe exotice și cireșe albe coapte.

Savurați-l ca aperitiv sau cu scoici, prepelițe prăjite și pește de apă dulce.2. Trandafir

Trandafir

Șampania roz roz jucăuș este rezultatul amestecării 15% încă vin rosu (realizat cu Pinot Noir) până la amestecul final. Adaugă o intensitate și o textură neașteptate vinului plin de viață. Armand de Brignac Rose cuprinde 50% Pinot Noir , 40% Pinot Meunier și 10% Chardonnay.

Citeste mai mult:

Îmbunătățiți-vă IQ-ul varietal cu aceste ghiduri detaliate Sauvignon Blanc , Pinot Blanc , Barbera , Riesling , și Zinfandel soiuri de struguri.3. Demi-Sec

Demi-Sec este un vin spumant

Cu 40% Pinot Noir, 40% Chardonnay și 20% Pinot Meunier, Demi-Sec este un vin spumant cu un conținut de zahăr rezidual de 33 g / l. Conține note de bomboane, grapefruit, brioșă și un gust abundent în arome de fructe și miere.4. Blanc de Blancs

Alb de albi

Acest vin spumant 100% pe bază de Chardonnay este mândria și bucuria colecționarilor de vin serioși. Combină o mineralitate nervoasă cu pere coapte și arome de copt completate de arome exotice de fructe și note de condimente.5. Blanc de Noir

Alb de la negru

Ambalat într-o sticlă splendidă, gri-negru, Blanc de Noir este Cuvee de prestigiu al lui Armand de Brignac. În prezent, casa vinde trei ansambluri ale acestor Pinot Noirs.

 • Ansamblul unu: Realizat cu anii ‘06, ’08 și ‘09
 • Ansamblul doi: Realizat cu anii '08, '09 și '10
 • Ansamblul trei: realizat cu anii ‘09, ’10 și ‘12

Citeste mai mult:

Care sunt unele dintre cele mai bune vinuri europene de cumpărat în 2021? Începeți cu ghidurile noastre detaliate despre aceste regiuni vinicole legendare:

 • Chianti, Italia
 • Châteauneuf du Pape, Franța
 • Pomerol, Franța
 • Pouilly-Fuisse, Franța

10 cele mai bune vinuri Armand de Brignac

Suntem siguri că descrierile îmbucurătoare ale vinurilor Champagne Armand de Brignac v-au lăsat să vă doriți mai mult. Fără alte întrebări, iată o listă selectată manual cu cele mai bune vinuri ale mărcii în 2021, care ar fi perfectă pentru colecția dvs.1. Colecția Armand De Brignac Ace of Spades La

Armand De Brignac Colecția Ace of Spades

Cutia cadou premieră conține o sticlă de 750 ml din fiecare dintre cele cinci Cuvee ale lui Armand de Brignac. Așadar, pregătește-ți papilele gustative pentru o explozie de cireșe albe coapte, miez de lămâie, floare de măr drăguță și multe altele!

Doar 300 de cazuri ale acestei rare combinații există în lume.

Prețul Armand De Brignac Colecția Ace of Spades: 3.933 dolari2. Armand de Brignac As of Spades Swarovski Edition Brut

Armand de Brignac Ace of Spades Swarovski Edition Brut

Un vin spumant merită un înveliș spumant. Și aici pentru a demonstra acest punct este Brut Gold de Armand de Brignac. Această sticlă rafinată de șampanie este acoperită cu cristale Swaroski strass și vine cu o geantă de catifea ediție specială.

Prețul Armand de Brignac As of Spades Swarovski Edition Brut: 3.234 USD3. Armand de Brignac As of Spades Blanc de Noirs

Armand de Brignac As of Spades Blanc de Noirs

Acest vin spumant rafinat este unul dintre cuveurile de prestigiu ale lui Armand de Brignac, care sunt din ce în ce mai rare datorită producției sale limitate. Este un vin puternic, dar echilibrat, cu arome cu cireșe, prune și mure fin.

Prețul Armand de Brignac As of Spades Blanc de Noirs: 1.722 dolari4. Armand de Brignac Ace of Spades Trilogie

Armand de Brignac Ace of Spades Trilogie

Colecția de cadouri Armand Brignac conține câte o sticlă de aur, trandafir și alb de alb. Amestecul perfect echilibrat din acest set vă permite să vă bucurați de cele mai bune dintre cele trei lumi!

Prețul Armand de Brignac As of Spades Trilogie: 1.251 USD

Recomandat