Articol

Top 11 evenimente de recoltare a țării vinicole din AmericaBăuturi

Pentru vinificatori, sezonul recoltării reprezintă un moment de sărbătoare, deoarece cea mai mare parte a strugurilor de viță de vie este smulsă din viță de vie și adusă în interior pentru a fi presată, fermentată și îmbuteliată. De la coastă la coastă, puteți găsi evenimente incredibile de recoltare în luna octombrie. Profitați de vremea răcoroasă și clară și de unele dintre cele mai delicioase arome ale anului călătorind la aceste evenimente de recoltare în sezonul recoltei.

Tot octombrie

Traseul lunii vinului din Texas la cramele din Texas Hill Country - Timpurile TX variază în funcție de podgorie; Pașapoarte simple de 35 USD, pașapoarte de cuplu de 60 USD Totul este mai mare în Texas. Mai ales evenimentele de degustare de vinuri care au loc în octombrie. Cu 46 de vinării care participă la traseul de vin din Texas, puteți să vă faceți una sau două la 9 USD pe degustare sau să cumpărați un pașaport și să experimentați până la patru degustări de vin la diferite podgorii în fiecare zi, inclusiv Becker Vineyards, Fall Creek Vineyards, Compass Rose Cellars și multe altele. Pașaportul de degustare a vinului va fi o amintire fericită a zilelor minunate pe care le-ați petrecut degustând vin în țara viticolă din Texas. În plus, vă va oferi reduceri la vinul cumpărat la podgorii.

3 octombrie 2015

Rock the strugures Festival la Veramar Vineyard - Valea Shenandoah, VA 12 p.m. - 17:00 EST; Gratuit Veți fi în Valea Shenandoah într-una dintre cele mai spectaculoase perioade ale anului. Nu numai că frunzele se vor transforma în nuanțe vibrante de galben auriu, roșu și portocaliu, dar și vinul va curge. La Festivalul Rock the Stretch, gustați vinuri premiate, murdăriți-vă și participați la călcarea tradițională a strugurilor, ascultați muzică live și cumpărați mâncare locală, meșteșuguri, lucrări de artă și multe altele. Este o modalitate excelentă de a petrece ziua într-o regiune superbă din S.U.A.

3 - 4 octombrie 2015

Festivalul recoltei de toamnă la Cobbler Mountain Cellars - Delaplane, VA 11:00 - 17:00 EST; În timp ce vă aflați în Virginia, asigurați-vă că vă opriți la Cobbler Mountain Cellars. Se pregătesc să lanseze un cidru special de dovleac condimentat în acest sezon și sărbătoresc cu cidruri suplimentare, vinuri de specialitate, muzică live și vânzători de artizanat. Alocați-vă timp pentru a rătăci proprietatea în timp ce sunteți acolo pentru a vedea priveliștile superbe și schimbarea frunzelor.

9-11 octombrie 2015

Dungeness Crab and Seafood Festival la Port Angeles Waterfront - Port Angeles, WA Vineri 12 p.m. - 22:00, sâmbătă 9:00 - 22:00, duminică 9:00 - 17:00 PST; Intrare gratuită Dacă sunteți un iubitor de fructe de mare în Pacificul de Nord-Vest, nu ratați Seafood Fest anual. Cu o gamă de 14 restaurante, printre care Port Angeles Crab House și Taylor Shellfish Farms, plus demonstrații de gătit cu bucătari celebri precum John Moeller, un preparat pentru chowder, Grab-A-Crab Derby, degustare de vinuri locale, meșteșuguri, muzică și multe altele , sunt multe de gustat și de făcut. În plus, pe această frumoasă malul mării, sunteți la doar 90 de minute de mers cu feribotul de Victoria, British Columbia, astfel încât să puteți planifica și mai multe obiective turistice în timp ce sunteți acolo.

9 - 12 octombrie 2015

Sărbătorirea weekendului recoltei - Santa Barbara County, CA Orele variază în funcție de eveniment; Prețurile variază în funcție de eveniment De la educația vinului, la mâncare și băutură, acest weekend este plin de excelență în sezonul recoltei. Distracția va începe cu o cină de recoltare a vinificatorului la Mattei’s Tavern din Los Olivos. Puteți alege să participați sau să explorați centrul orașului Santa Barbara cu un tur de degustare de vinuri și alimente. Apoi, sâmbătă alegeți să participați la Seminarul de vinuri din Santa Barbara, unde veți auzi povești personale de la vinificatori, pe măsură ce vor fi întrebați de veneratul scriitor de vinuri și mâncare, Elaine Chukan Brown. Sau, cumpărați un permis de degustare de vinuri și vizitați până la 12 podgorii din regiune.

10 octombrie 2015

Vin și trandafiri cu bicicleta la Templeton Community Park - Templeton, CA 16:00 - 7 seara. PST; 70 USD Adu-ți bicicletele și apetitul pentru o plimbare și o sărbătoare. Călăreții pot alege între o plimbare de 100 de mile, un secol metric de 62 de mile și o plimbare de 30 de mile printr-o zonă rurală incredibilă. Indiferent dacă mergeți la plimbare lungă sau doar la un ciclu rapid, fiecare cursant se va întâlni la sfârșitul cursei și se va bucura de grătar și vinuri de la Wild Horse Winery. Chiar dacă nu aveți chef să călăriți, puteți ieși și explora mâncărurile din centru, cumpărăturile și vinul, precum și vinăriile locale din regiune.

10 octombrie 2015

A 9-a ediție anuală de 5K Vineyard la Airfield Estates Vineyard - Sunnyside, WA 10 a.m. PST; Adulți de 25 USD, gratuit pentru copiii cu vârsta de până la 12 ani Aduceți-vă, copiii și chiar câinii la cea de-a 9-a ediție anuală de 5K Vineyard Run pentru o plimbare frumoasă sau alergați prin Airfield Estates. Cu opriri în groapă pentru degustarea strugurilor și priveliști frumoase, puteți ieși și întinde picioarele în timp ce vă bucurați de tot ce are podgoria. Dacă nu sunteți un alergător serios, nu vă faceți griji. Există o divizie de costume și câini, astfel încât să vă puteți bucura de o zi de cursă mai relaxată și mai distractivă.

16 octombrie 2015

Cina de recoltare a vinului la Sesnon House de la Cabrillo College - Santa Cruz, CA 18:00 - 21:00 PST; 95 de dolari de persoană, o masă de zece de 900 de dolari Ieșiți pentru o seară de vin local senzațional și compania unor profesioniști distinși ai vinului la Casa Sesnon de la Cabrillo College. Cu o listă de invitații a scriitorilor de vinuri, Master Sommeliers și bucătari celebri, veți putea discuta despre complexitățile vinurilor premiate servite și veți afla și mai multe despre industrie. Participanții se vor putea bucura, de asemenea, de o masă cu trei feluri de mâncare pregătită de studenții Departamentului de Arte Culinare al Colegiului Cabrillo.

16-18 octombrie 2015

Hood River Valley Harvest Fest la site-ul evenimentului Hood River - Hood River, SA vineri 13:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 - 18:00, duminică 10:00 - 17:00 PST; adulții 6 USD, copiii sub 12 ani sunt liberi, seniori și militari activi plătesc 3 USD vineri și 5 USD Sat & Sun Situat pe malul râului Hood, acest festival imens și pitoresc nu vă va plictisi papilele gustative. Cu 125 de vânzători, puteți face cumpărături dintr-o recompensă de pere, dovleci, flori, plăcinte, gemuri și multe altele. De asemenea, puteți să vă potoliți setea cu degustări de vin, cidru și bere sau să vă odihniți pe mal și să urmăriți kiteboarderii și windsurferii pe apă. Este un eveniment grozav, perfect pentru prieteni și familie, deoarece vor avea loc muzică live, un spectacol de artizanat și activități prietenoase cu familia care se vor desfășura tot weekendul. Doar asigurați-vă că vă aduceți pofta de mâncare și niște pungi pentru a vă aduce acasă toate bunătățile.

17 octombrie 2015

Cină de vinificator de recoltă pe dealul Youngberg - McMinnville, SA 18:30 - 22:00 PST; 80 de dolari de persoană, bucătarul executiv al Cedarbrook Lodge, Mark Bodinet, va oferi oaspeților un meniu cu patru feluri de mâncare asociat cu vinurile noi și clasice de pe dealul Youngberg. Bucurați-vă de priveliștea podgoriilor întunecate și a cerului înstelat când participați la această cină gourmet în aer liber pentru adevărații iubitori de mâncare și vin. Un han, precum și o podgorie, puteți chiar să planificați să stați weekendul pe această proprietate superbă.

30-31 octombrie 2015

Eșuat la Golful Morro de la Morro Strand State Beach - Morro Bay, CA Camping uscat 150 USD, Conexiuni 180 USD Dacă sunteți aventuros și în aer liber, nu veți dori să ratați acest eveniment de camping cu tematică alimentară și vinică. Nu numai că veți fi lângă ocean, dar veți putea să vă aduceți echipamentele de camping sau de camping și să vă parcați pentru un weekend cu mâncare, vin, muzică și grătar. Începând cu un happy hour de vineri seara, biletele dvs. vor include micul dejun în fiecare dimineață și două micuri dejun și băuturi pentru cina prietenoasă potluck cu colegii de tabără. Este o modalitate excelentă de a cunoaște noi prieteni și de a petrece ceva timp pe coasta superbă a Californiei. Dacă sunteți în căutarea pentru mai multe evenimente din țara vinicolă în această toamnă, nu uitați să citiți despre evenimentele care se întâmplă în Valea Napa și Județul Sonoma în acest octombrie.

Recomandat