Articol

Județul Amador: Unde să dormi, să mănânci și să faci

Pentru cei care tind să se abată de pe pistele bătute, județul Amador așteaptă să fie descoperit. La aproximativ 45 de mile sud-est de Sacramento, în partea din California cunoscută anterior sub numele de țara aurului, orașele Sutter Creek, Plymouth, Fiddletown, Vulcan și multe altele din Shenandoah Valley și din comitatul Amador au abia ascunse secrete care așteaptă să fie descoperite. Am alcătuit o listă cu cele mai bune locuri pentru a mânca, a dormi și a tot ce există între ele.Unde să stați

han-casa-hanford-680
Sursa imaginii: Yelp

Hanford House Han
Strada Hanford 61
Sutter Creek, CA 95685
(209) 267-0747
TripAdvisor: 5 stele, 61 recenzii
Verifică disponibilitatea

Pentru un amestec de farmec vechi și viață modernă, Hanford House Inn este cunoscut pentru atmosfera sa romantică și locația centrală din centrul orașului Sutter Creek - ușor trecute cu vederea dacă nu știați unde să o găsiți. Acestea oferă mai multe facilități de lux oaspeților, inclusiv un mic dejun cu dinamită gratuit la Element, restaurantul din incintă și vin și prăjituri seara. Cabanele care înconjoară proprietatea principală au terase și șeminee private, iar suitele de la proprietatea principală sunt amenajate confortabil. Sfat din interior: Dimineața se oferă room service gratuit în cameră.

union-han-pub-680
Sursa imaginii: Yelp și Union Inn + Pub

Union Inn & Pub
21375 Mângâiere St.
Vulcan, CA 95689
(209) 296-7711
TripAdvisor: 4,5 stele, 44 recenzii
Verifică disponibilitatea

Union Inn + Pub este un loc confortabil pentru a vă caza în orașul pitoresc Volcano. Cele două camere din față deasupra pubului oferă cea mai bună vedere pentru a privi orașul, iar un personal relaxat și prietenos întâmpină oaspeții dimineața și noaptea la mese delicioase, cum ar fi frittata de casă, brânză mac 'n' (un favorit local) și aripi de rață . Seara, faceți o plimbare prin parcul istoric Indian Grinding Rock State sau răsfățați-vă cu piesele puse la dispoziție de Volcano Theatre Company la amfiteatrul lor în aer liber. Sfat din interior: Dacă participați la una dintre piesele de teatru ale Companiei de teatru Volcano, asigurați-vă că aduceți scaune de gazon cu profil redus sau planificați scaune în stil picnic.

vulpile-han-680
Sursa imaginii: The Foxes Inn

Hanul Vulpilor
77 Main St.
Sutter Creek, CA 95685
(209) 267-5882
TripAdvisor: 5 stele, 125 recenzii
Verifică disponibilitatea

La The Foxes Inn, o bijuterie ascunsă în acest oraș istoric al goanei după aur, oaspeții se află la câțiva pași de magazinele din centrul orașului Sutter Creek. Deși casa are aproximativ 150 de ani, este perfect întreținută, cu camere luxoase, dar confortabile din punct de vedere colonial. Treceți la liniile de miere sau la apartamentele Hideaway pentru o verandă privată, un șemineu cu gaz și o baie mare cu o cadă cu gheare. La micul dejun gratuit, nu renunțați la „dulceața dulce”: rulourile calde de scorțișoară și parfaitul de iaurt grecesc cu granola de casă sunt un mod sănătos, complet gustos, de a începe ziua în timp ce vă mulțumiți cu un dinte dulce. Sfat din interior: Mâncați micul dejun afară în grădină pentru umbră, un iaz calmant și o mică cascadă.Unde sa mananci

element-680
Sursa imaginii: Yelp

Element
(209) 267-0747
Strada Hanford 61
Sutter Creek, CA 95685
TripAdvisor: 4,5 stele, 83 recenzii
Rezervări: recomandat

Situat la Hanford House Inn din Sutter Creek, Element este un restaurant mic, dar plin de viață, inspirat de sezon. Cunoscut pentru variantele lor unice de preparate clasice, Element este un favorit pentru localnici și călători cu un personal de așteptare profesionist și prietenos. Încercați coastele scurte de vită la grătar ca o friptură și ouă, sau versiunea rustică a pâinii și sopressata de ouă benedict. Micul dejun vă va asigura cu siguranță până la cină, așa că nu este nevoie să faceți o oprire la prânz înainte de a explora Black Casm Cavern chiar lângă Volcano. Sfat din interior: Indiferent dacă intenționați să mâncați aici dimineața sau noaptea, asigurați-vă că faceți o rezervare în avans: Elementul se umple rapid, mai ales în weekend.

amador-vintage-market-680
Sursa imaginii: Yelp

Piața Amador Vintage
9393 Main St.
Plymouth, CA 95669
(209) 245-3663
TripAdvisor: 4,5 stele, 40 recenzii
Rezervări: Nu sunt necesare

În timp ce degustați vinul în Valea Shenandoah, faceți-o o prioritate să vă opriți pe piața Amador Vintage din Plymouth. Acesta este un serviciu de catering pentru multe crame din zonă și nu este doar un loc cultivat acasă pentru mâncare proaspătă, locală, ci și pentru bunătăți și cadouri de luat cu tine. Deli-ul, aproape întotdeauna plin de oaspeți flămânzi, servește sandvișuri clasice deli (reuben și dip franceză sunt preferate), chipsuri de cartofi de trufe de casă, hummus, gelat, espresso, bere, ceaiuri, sucuri de zahăr din trestie și ciocolată. Este chiar lângă un parc și loc de joacă, așa că aduceți-vă mâncarea în parc și faceți picnic după degustarea vinului sau înainte de a verifica viile. Sfat din interior: Localnicii și călătorii cumpără, deopotrivă, pungi suplimentare cu chipsuri de cartofi de trufe de casă pentru a le lua acasă.

gust-680
Sursa imaginii: Yelp

Gust
9402 Main St.
Plymouth, CA 95669
(209) 245-3463
TripAdvisor: 4,5 stele, 314 recenzii
Rezervări: recomandat

Județul Amador este plin de surprize, iar acest restaurant obscur și de lux este unul dintre ele. Așezați-vă după o zi lungă de degustare de vinuri și încercați aperitivul lor semnat, trabucurile cu ciuperci, înainte de a vă deplasa pe un fileu, o coadă galbenă, sau gnocchi. Deși nu sunt necesare rezervări, acest loc mic se umple rapid (întotdeauna un semn bun), așa că planificați din timp. Sfat din interior: Dacă ați luat o cantitate bună de vin înainte de cină, cereți o jumătate de turnare pentru exact jumătate din prețul unui pahar plin.Vinării

il-gioiello-winery-680
Sursa imaginii: Yelp

Vinul Il Gioiello și vinurile Morse
22355 Lawrence Rd.
Fiddletown, CA 95629
(209) 245-3395
TripAdvisor: 5 stele, 4 recenzii

Așezată printre dealuri frumoase, această cramă oferă atât vinuri în stil italian (Il Gioiello), cât și vinuri în stil Rhone (Morse). Este un loc relaxant pentru picnic, are o zonă potrivită pentru câini și are chiar și un teren de bocce. Estetica italiană se extinde și în sala de degustare, unde o atmosferă de inspirație toscană se împerechează frumos cu turnări ușoare de soiuri italiene. Sfat din interior: Întrebați proprietarul despre solul podgoriei - a fost o parte definitorie a motivului pentru care a ales locația.

cooper-vii-680
Sursa imaginii: Yelp

Cooper Vineyards
21365 Shenandoah School Rd.
Plymouth, CA 95669
(209) 245-6181
TripAdvisor: 5 stele, 28 recenzii

V-ați întrebat vreodată cum este să beți o înghițitură de vin și apoi să gustați exact același strugure chiar de pe viță? Acest lucru este încurajat la Cooper Vineyards, o cramă prietenoasă pentru picnic, cu o vedere interminabilă. Deși județul Amador este cunoscut pentru Zinfandel, se știe că Cooper Vineyards a fost pionierul unuia dintre primele Barberas din județ, un favorit peren în sala mare de degustare relaxată. Ciugulitele ca brânza, covrigii, bomboanele de bomboane și morcovii sunt întotdeauna acolo pentru împrospătarea gustului, așa că nu vă fie frică să luați gustări. Sfat din interior: În afara camerei de degustare se află un tip și o camionetă veche din anii 1940, care fac un fundal excelent pentru fotografii.Lucruri de făcut

vin-pom-ferma-680
Sursa imaginii: Yelp

Ferma cu arbori de vin
14467 California 49
Amador City, CA 95601
(209) 787-5694
TripAdvisor: 5 stele, 3 recenzii

Chiar vizavi de intersecția către Amador City se află Wine Tree Farm, o mică cramă administrată de familie, alimentată cu energie solară. Proprietarul și vinificatorul, Corrine, și fiul ei Nick, vor fi invariabil cei care vă vor întâmpina la sala de degustare. Wine Tree Farm este specializată în vinurile din Rhône, spre deosebire de soiurile Zinfandels și italiene care se găsesc cel mai frecvent la poalele județului Amador. Luați o cursă de amestecare cu Corrine, unde veți învăța cum să amestecați vinuri, pe care ea le va îmbutelia și plută pentru dvs. Sfat din interior: Când ați terminat, întoarceți-vă pe deal în județul Amador și opriți-vă la Andrae’s Bakery. Au prăjituri delicioase pentru care Corrine poate sugera o pereche.

amador-ferma-florilor-680
Sursa imaginii: Yelp

Ferma de flori Amador
22001 Shenandoah School Rd.
Plymouth, CA 95669
(209) 245-6660
TripAdvisor: 4,5 stele, 9 recenzii

Faceți o pauză de la degustarea vinului pentru a vizita ferma de flori Amador. Pepiniera găzduiește o mare varietate de flori, menținând ferma de flori Amador frumoasă pe tot parcursul anului - așa că nu ezitați să vizitați, chiar și în lunile de iarnă. Sfat din interior: Gazdele primitoare oferă prăjituri și cidru fierbinte în zilele mai reci.

compania-de-fabricare-de-amador-680
Sursa imaginii: Yelp

Amador Brewing Co.
9659 Main St.
Plymouth, CA 95669
(209) 507-1900
TripAdvisor: 4,5 stele, 7 recenzii

La gura văii Shenandoah se află Amador Brewing Co., o aventură laterală delicioasă pentru fanii microbierilor. Cu o atmosferă plină de viață și o zonă exterioară prietenoasă cu câinii, vă puteți bucura de bere în interiorul sau pe terasa din față, cu vedere excepțională la Valea Shenandoah. Sfat din interior: Pentru un gust deosebit de îndrăzneț, cereți „milkshake”, un amestec IPA-Stout.

negru-abis-cavernă-680
Sursa imaginii: Yelp

Black Chasm Cavern
15701 Volcano Pioneer Rd
Vulcan, CA 95689
(209) 736-2708
TripAdvisor: 4,5 stele, 59 recenzii

Ultima ta oprire în Volcano va oferi o privire asupra a ceea ce se află sub peisajul curat. Faceți un tur ghidat al Black Chasm Cavern, o frumoasă peșteră subterană. Deși coborârea în peșteră are un impact redus fizic, scara abruptă care duce la cea mai deschisă parte a peșterii este foarte îngustă și poate fi inconfortabilă pentru cei cu claustrofobie sau frică de înălțime. În anumite puncte, poți chiar să te uiți peste balustradă și să vezi 200 de picioare până la apă subterană naturală, albastră cristalină. Turul este relativ scurt, durând aproximativ o oră. Sfat din interior: Tururile încep la oră, așa că, dacă ai timp să ucizi, așteaptă în magazinul de cadouri. Există suveniruri distractive pentru a le lua acasă, cum ar fi inele de piatră și geode.

Data viitoare când plănuiți o escapadă în California, săriți peste marile orașe și faceți o excursie la Județul Amador .

Recomandat

Unde să stați în NapaValley

Wine Guru
Articol

Ce este un clișeu de vin?

Wine Guru
Articol