Articol

A-Listers care fac și lista de vinuri (partea 1)

În fiecare noiembrie, Hollywood vine în Wine Country pentru anual Festivalul de film Napa Valley . Cu peste 100 de proiecții de filme pe parcursul a 5 zile, este afișată o putere puternică a stelelor. Printre oaspeții din trecut se numără Matthew McConaughey, Kurt Russell, Katie Holmes, Dev Patel, Viggo Mortensen, putem continua ...

Dar acesta nu este singurul mod în care vedetele își fac numele în Wine Country. Din ce în ce mai multe celebrități se alătură afacerii cu propriile lor vinării și etichete. Consultați prima noastră listă de liste de vinuri A-listers de mai jos pentru a afla cine este cine în lumea vinurilor celebre.

Francis Ford CoppolaCrama Francis Ford Coppola
Județul Sonoma, California

Unul dintre cele mai cunoscute nume din film, Francis Ford Coppola, a pătruns în lumea vinului în urmă cu peste 35 de ani, când el și familia sa locuiau în San Francisco. Au restaurat prima dată proprietatea Niebaum-Coppola din Napa - 30 de ani în devenire - și acum familia și-a îndreptat atenția către Crama Francis Ford Coppola de lângă Geyserville, California. În cuvintele lor, „o țară a minunilor vinului”. Se mândrește cu o selecție largă de soiuri cultivate la proprietate, precum și un teren de bocce, piscine și peluze măturoase. Amatorii de filme iau notă: găzduiesc o colecție de memorabilia filmelor și chiar au câteva premii Oscar ale Coppola. Degustări precum Mecanica de balet îmbuteliat vă oferă șansa de a afla semnificația personală din spatele unora dintre cele mai prestigioase vinuri ale lor. Iată o ofertă pe care nu o puteți refuza: asigurați-vă că faceți o fotografie în fața biroului lui Vito Corleone de la The Godfather în timp ce sunteți acolo.

Brad Pitt și Angelina JolieCastelul Miraval
Provence, Franța

În timp ce familia Jolie-Pitt ar putea fi un lucru din trecut, crama pe care au cumpărat-o împreună în 2011 pentru 60 de milioane de dolari continuă să fie puternică. Château Miraval din Franța produce o varietate minunată de vinuri albe și roz, precum și ulei de măsline cultivat în mod durabil. Și au trei vinuri noi în curând: un roșu Provence, un Mourvèdre și un Cabernet Franc. Și de ce nu ar face-o? Primele lor 6.000 de sticle de Rosé s-au epuizat în toate cele cinci ore. Marea proprietate este în picioare de sute de ani, cu vizite notabile de la Sfântul Toma de Aquino în 1252, precum și de prințul de Napoli ani mai târziu. Istoria sa remarcabilă și terenurile frumoase au fost desemnate ca o Casă Nobilă a Franței, ceea ce pare potrivit pentru fostul rege și regină al cinematografiei americane.

Drew BarrymoreBarrymore de Carmel Road
Monterey, California

Cea mai bună stea pentru copii, care a ajuns la faimă când avea șapte ani în hit-ul din 1980, E.T. Extra Terestru, Drew Barrymore a fost un element esențial printre regalitățile de la Hollywood pentru aproape toată viața ei. A fi în centrul atenției nu a fost întotdeauna ușor, acest copil auto-proclamat cu flori a găsit cu grație o viață care este la fel de plină pe ecran și pe ecran. În timp ce acționa, regiza și devenea un autor de bestselleruri din NY Times, ea a devenit, de asemenea, îndrăgostită de Pinot Grigio în timp ce petrecea în Italia. Căutând să-și creeze propriul vin, ea și-a găsit sufletul pereche chiar aici în California și acum face vinurile Barrymore: un parteneriat unic cu Carmel Road din Soledad, California, parte a colecției Jackson Family Wines Drew și Carmel Road Winemaker Kris Kato partener pentru a crea oferte proaspete și pline de viață, inclusiv omonimul Drew Barrymore Pinot Grigio.

Kyle MacLachlanurmărit de urs
Walla Walla, Washington

OK, mărturisire atât de importantă aici - am fost întotdeauna fani uriași ai lui Kyle MacLachlan. El și David Lynch fac magie pentru film și televiziune. În plus, funcția sa de primar al Portlandiei este aur pur. Așa că, atunci când un prieten de-al nostru din biz restaurantul din New York ne-a spus cu ani în urmă că a trebuit să petreacă cu Kyle în noul său rol de vinificator, ei bine, am fost mai mult decât un pic gelosi. Originar din Washington, Kyle și-a revenit la rădăcinile sale geografice și a abordat aspectul vitivinicol al vieții sale, punându-și miza în mișcarea vinului din Pacificul de Nord-Vest, găsind în același timp timp pentru repornirea Twin Peaks. Eticheta sa, urmărită de urs, face referire la cea mai faimoasă regie a lui Shakespeare din The Winter’s Tale: „Exit, urmărit de un urs”. Suntem vânduti. Kyle este implicat în egală măsură în producția de vin și în afacerile lucrurilor, frecventând evenimente pentru a-și promova eticheta, care produce roșii de producție limitată și ocazional rosé.

Gerard DepardieuCastelul Tigné
Valea Loarei, Franța

Cunoscut pentru rolurile sale într-un uimitor 170 de filme de la debutul său în 1967 și un aparent meci în anii 80 și 90 (știați că a câștigat un Glob de Aur pentru filmul Green Card?) Atât în ​​filmele franceze, cât și în cele americane, Gerard Depardieu este un renumit actor, regizor francez și - ai ghicit - vinificator performant. Deși a menționat că dorește să vândă toate exploatațiile sale vinicole franceze, deocamdată deține în continuare uimitoarea proprietate viticolă, Château de Tigné, în Valea Loarei, în Franța, și alte câteva întreprinderi comune de vinuri, inclusiv La Croix de Peyrolie din Lussac St Emilion și Le Bien Decidé în Hérault, Languedoc.- Planificați-vă Festivalul NVFF cu Ghid oficial 2017 -
- Citește-ne Rezumatul filmului NVFF 2017 -Recomandat