Articol

8 vinării Willamette Valley pentru noii veniți la vinurile din OregonBăuturi

În 2016, Valea Willamette a fost numită regiunea viticolă a anului deEntuziast al vinuluirevistă. Fiind una dintre cele mai importante regiuni producătoare de pinot noir din lume, Willamette Valley ar trebui să fie pe radar. Nu numai că această regiune cu climat răcoros produce pinot noir premiat, dar veți găsi și riesling excepțional, chardonnay, pinot gris și pinot blanc.

Desigur, cu aproape 600 de vinării din care să alegeți, cum decideți unde să vizitați? Am compilat o scurtă listă cu cele mai bune locuri, astfel încât să nu fie necesar. De la vedere la deal până la fermele toscane, mergeți mai departe și explorați minunatele vinuri din Valea Willamette la oricare dintre aceste cele mai bune vinării pentru noii veniți.

Actualizare Covid-19: majoritatea cramelor din Oregon au redeschis și primesc din nou vizitatorii, dar multe funcționează cu ore limitate și / sau ocupare redusă. Vă rugăm să vă asigurați că verificați în prealabil cu fiecare vinărie pentru a confirma orientările de vizitare și pentru a programa o întâlnire.

Ieșit din comun

Amabilitatea Utopia Vineyard


Utopia Vineyard & Winery

17445 NE Ribbon Ridge Road, Newberg, OR 97132, (503) 687-1671

Utopia, situată în Ribbon Ridge AVA din Willamette, a început să câștige premii pentru proprietatea lor pinot noir aproape de îndată ce au început să producă vin. Toate podgoriile sunt cultivate în uscat, asigurând arome complexe și durabilitate. Cunoscuți pentru stilul lor de „distracție și jocuri” abordabil, noilor veniți în Willamette Valley le va plăcea că proprietarul Dan Warnshuis poate fi de obicei găsit în sala de degustare, salutând oaspeții și răspunzând la întrebări. În plus față de pinot noir, Utopia produce chardonnay, pinot blanc și un roz de pinot noir.


Împerecheri Heritage Wine & Wine

Amabilitatea Alloro Vineyard


Laurel Vineyard

22075 SW Lebeau Road, Sherwood, OR 97140,(503) 625-1978

Alloro este o producție mică (3.000 de cazuri anual) care produce 100% pinot noir cultivat în proprietate. De asemenea, fermele Alloro produc și cresc ovine Heritage și bovine Hereford, utilizând principii durabile, organice și certificate LIVE (o certificare de durabilitate la nivel înalt care include fiecare aspect al vinificației) în toate aspectele viticulturii și agriculturii. În perioadele normale, această cramă Chehalem Mountain găzduiește în fiecare septembrie o cină anuală de la masă la masă, cu 80% din alimentele produse chiar acolo la Alloro (asigurați-vă că vă marcați calendarele pentru evenimentul de anul viitor). Între timp, căutați vinul și produceți pachete cu o selecție de produse proaspete împerecheate cu vinurile Alloro.


Degustări private cu proprietarul

Amabilitatea Winery Bells Up


Bells Up Winery

27895 NE Bell Road, Newberg, OR 97132, (503) 537-1328

Bells Up este o cramă micro-boutique din munții Chehalem AVA care produce pinot noir clasic și este singura cramă din Valea Willamette care produce seyval blanc, un vin alb făcut dintr-un strugure hibrid francez. Sala de degustare și fiecare dintre vinuri sunt tematice pentru muzica clasică, întrucât proprietarul și vinificatorul Dave Specter a fost un cornist profesionist francez. Asigurați-vă că vă rezervați programarea în avans pentru a o întâlni pe Dave Specter și, eventual, pe Sara Specter, creierul din culise, care va fi gazda dvs. privată.


Un lider în biodinamică

Amabilitatea lui Brooks


Brooks

21101 SE Cherry Blossom Lane, Amity, OR 97101, (503) 435-1278

Există multe motive pentru care Brooks ar trebui să fie pe lista dvs. de vinării de vizitat în Willamette Valley, unul dintre motivele principale fiind faptul că Brooks este cunoscut pentru vinurile sale excepționale de riesling și pinot noir.Revista Wine and Spiritseste de acord - Brooks a fost listat în primele 100 de vinării din lume în 2019. Apoi, există opțiunile rotative de asociere a mâncărurilor gourmet, tururi de mers pe jos prin podgorii și experiențe de degustare personalizabile. În cele din urmă, dacă căutați vinuri biodinamice, veți dori cu siguranță să vizitați Brooks, una dintre singurele crame certificate Demeter din Willamette Valley.

Estate Pinot Noir

Amabilitatea Lenne Estate


Lenné

18760 NE Laughlin Road, Yamhill, OR 97148, (503) 956-2256

Lenné, situat în districtul Yamhill-Carlton, este unic prin faptul că oferă cursuri de degustare orb - ceva ce nicio altă cramă din zonă nu oferă consumatorilor - plus numeroase evenimente de degustare așezate. Peisajul, vinurile remarcabile și tururile de degustare ghidate printre viță de vie sunt toate semnele distinctive ale Lenné. Noirs lor de proprietate au un finisaj interesant de mocha care rezultă din solurile Peavine unde crește, ceea ce trebuie să experimentați direct. Dacă proprietarul Steve Lutz nu se revarsă pentru tine însuși, îl vei întâlni pe extraordinarul manager de ospitalitate, Eric Bruce, care îți va arăta o experiență memorabilă. Crama a fost întotdeauna mândră că este picnic, pentru copii și care acceptă câinii, dar ghidurile actuale COVID-19 înseamnă că politicile s-au schimbat, așa că contactați-le în avans pentru a afla mai multe.


Trezește-te într-o podgorie

Amabilitatea lui Youngberg Hill


Dealul Youngberg

10660 SW Youngberg Hill Road, McMinnville, OR 97128, (503) 472-2727

La doar douăzeci și cinci de mile de coasta Oregonului din McMinnville, sala de degustare cu vedere la munte și vale a lui Youngberg Hill oferă mai multe experiențe de degustare, inclusiv un tur al vinificatorului care include toate aspectele legate de administrarea unei vie și a vinificației. Crama deținută de o familie este, de asemenea, echipată pentru a găzdui nunți și evenimente corporative în Hanul cu zece dormitoare, situat la fața locului. Specializat în pinot noir și chardonnay cultivat în podgorii organice și biodinamice, Youngberg Hill a fost recunoscut ca fiind o cramă de top din Valea Willamette și merită o vizită.

Durabilitatea în primul rând

Amabilitatea Stoller Family Estate


Stoller Family Estate

16161 NE McDougall Road, Dayton, OR 97114, (503) 864-3404

Stoller este situat în Dundee Hills AVA, o regiune cunoscută cel mai bine pentru producerea de pinot noir premiat - care, în mod surprinzător, se concentrează la Stoller. Cu toate acestea, Stoller produce și vin din alte nouă soiuri, deci nu există nicio îndoială că veți găsi ceva ce vă place. Situat la doar 28 de mile de Portland, pe o proprietate pitorească de 400 de acri, un sondaj efectuat deUSA Today10 cele mai bine numite Stoller experiența numărul unu în sala de degustare a națiunii în 2018. O vizită la crama LIVE Certified și LEED Gold, cu vedere la viță de vie, este un deliciu, dar dacă decideți că trebuie să vă prelungiți vizita, Stoller are o serie de pensiuni frumoase opțiuni pentru a găzdui grupuri și cupluri.

Spumant de clasă mondială

Amabilitatea lui Argyle


Argyle

691 OR-99W, Dundee, OR 97115, (503) 538-8520

Argyle Winery este recunoscută în mod constant pentru calitatea vinurilor sale spumante - dintre care multe, precum o șampanie bună, pot fi îmbătrânite de ani de zile. Este, de asemenea, singura cramă din Willamette care produce vinuri care sunt evaluate în mod constant de cătreWine Spectatorca primele 100 de vinuri ale lumii în trei categorii: roșu, alb și spumant. Sala de degustare, odată fabrică de prelucrare a alunelor, a fost deschisă din 1987, când Argyle a produs prima sa recoltă. Rezervați o întâlnire în avans și bucurați-vă de degustarea vinurilor de la una dintre cele mai vechi și mai bine cotate vinuri din Willamette. Nu vă faceți griji dacă nu vă plac bulele, Argyle produce și un număr mare de vinuri calme.

Vă rugăm să rețineți: fotografiile reflectă experiențe pre-Covid.


- 8 Cele mai bune restaurante din Eugene -

- Cele mai durabile vinării din America -


Recomandat