Articol

7 vinării Dry Creek Valley pentru iubitorii de ZinfandelBăuturi

Județul Sonoma poate avea totul atunci când vine vorba de peisaje - o coastă frumoasă, păduri luxuriante, munți și terenuri rurale - dar când ne gândim la California Wine Country, nu ne putem abține să nu ne imaginăm kilometri de podgorii și drumuri sinuoase pe deal. Aceasta este exact ceea ce veți obține atunci când vizitați capătul nordic al județului Sonoma, în special în regiunea viticolă din Dry Creek Valley. Aici, în jurul orașului Healdsburg, care trebuie vizitat, veți găsi o mulțime de crame de familie care oferă experiențe de degustare intimă și vin premiat. Dacă vă place zinfandelul, nu există un loc mai bun pentru a fi!

Zona viticolă americană Dry Creek Valley (AVA) a fost înființată în 1983, deși zona are o istorie de creștere a strugurilor care datează de aproape 150 de ani; prima podgorie a regiunii a fost plantată în anii 1870! Și, deși este una dintre cele mai compacte regiuni din Sonoma, cu o lungime de numai 16 mile și o lățime de două mile, este plină de peste 9.000 de acri de podgorii și 70 de vinării - dintre care multe produc unele dintre cele mai bune vinuri din județul Sonoma.

Peste 30 de struguri sunt plantați aici, dar inima acestei regiuni este zinfandel. Blocurile de zinfandel vechi de viță de vie produc vinuri distinctive care aduc o mulțime de recunoaștere și cu un motiv întemeiat. De la elegant și concentrat la robust și structurat, nu ne putem sătura de impresionantele zinfandeluri din Dry Creek Valley, iar aceste crame sunt câteva dintre preferatele noastre pentru degustarea strugurilor California Heritage!

Dry Creek Vineyard

Amabilitatea Dry Creek Vineyards

Dry Creek Vineyard, deținută de o familie, a fost un accesoriu în vale de peste 45 de ani și este recunoscută ca fiind prima cramă nouă înființată după interzicere în 1972. Deși produc o mare varietate de vinuri gustoase, inclusiv chenin blanc și cabernet sauvignon, crama este cel mai cunoscut pentru semnătura sa de zinfandele - mai exact opt! De asemenea, produc un Zinfandel Rosé și Late Harvest Zinfandel. Modelată după un castel francez, sala de degustare este fermecătoare și primitoare, dar dacă doriți să vă petreceți o zi, asigurați-vă că rezervați un loc în avans pentru curtea în aer liber.

3770 Lambert Bridge Road, Healdsburg, CA 95448, (707) 433-1000


Podgoriile familiei Seghesio

Amabilitatea Facebook: Podgoriile familiei Seghesio

Situată la doar câteva blocuri de centrul orașului Healdsburg, Seghesio este o cramă de familie a cincea generație, deținută și administrată, adânc înrădăcinată în județul Sonoma. Fondatorul Edoardo Seghesio a plantat primele sale vițe de zinfandel în vecinătatea Alexander Valley în 1895. Astăzi, puteți gusta selecția lor de zinfandeluri structurate dar echilibrate în sala de degustare Dry Creek Valley, care este deschisă zilnic. Bucurați-vă de una dintre cele trei experiențe unice de degustare, cum ar fi o pereche de brânză și salată, sau experiența Chef’s Table, oferind o masă cu patru feluri, combinată cu o selecție exclusivă de vinuri de bibliotecă.

700 Grove Street, Healdsburg, CA 95448, (707) 433-3579


Bella Vineyards & Wine Caves

Amabilitatea Bella Vineyards

Ne place atmosfera relaxată și relaxată de la Bella Vineyards, unde scaunele Adirondack, mesele de picnic și jocurile pe gazon fac apel la un ritm mai relaxat. Degustările de la această vinărie mică, de familie, au loc în peștera lor de vinuri, unde veți degusta o selecție de vinuri de zinfandel lucrate manual, cultivate organic - multe produse din propriile podgorii de 100 de ani. Deși nu sunt necesare rezervări pentru o degustare obișnuită, vă sugerăm să faceți o programare pentru turul de amestecare „Mixing It Up”, care include un tur de 90 de minute și degustare în butoaie, precum și o experiență personală de amestecare pentru a vă face propria semnătură vin.

9711 W Dry Creek Road, Healdsburg, CA 95448, (707) 473-9171


Lambert Bridge Winery

Amabilitatea Lambert Bridge Winery

Amplasată printre copaci de secui și dealuri, familia Lambert Bridge Winery este specializată în vinuri cu loturi mici, inclusiv zinfandelele lor atrăgătoare care afișează fructe negre, ciocolată și note piperate. Treceți pe aici pentru o degustare în sala de degustare boltită a secoșului sau înscrieți-vă la unul dintre numeroasele seminarii, cursuri de gătit sau perechi de vinuri și alimente oferite la cramă. Nu puteți greși cu o vizită la această bijuterie ascunsă Dry Creek Valley.

4085 W Dry Creek Road, Healdsburg, CA 95448, (707) 431-9600

Crama A. Rafanelli

Amabilitatea cramei A. Rafanelli

De la începutul anilor 1900, patru generații ale familiei Rafanelli cultivă struguri și produc vin, mândrându-se cu selecția lor de producție limitată. Zinfandelul lor, care este stratificat cu note de cireș strălucitor și condimente, nu trebuie ratat, dar nu neglijați căutatul lor cabernet sauvignon și merlot. Vinurile pot fi degustate și cumpărate numai de la cramă și este necesară o rezervare în avans, dar după o vizită aici, probabil că veți părăsi sentimentul că faceți parte din familie.

4685 W Dry Creek Road, Healdsburg, CA 95448, (707) 433-1385


Ridge Vineyards

Amabilitatea Ridge Vineyards

Înconjurat de viță de vie impresionante de 115 ani, Ridge Lytton Springs este singura ramură axată pe zin a cramei, unde diverse îmbutelieri de zinfandel cu o singură podgorie pot fi savurate în crama durabilă, ecologică. Aici puteți gusta stiluri de zinfandel, de la luminoase și feminine la mai expresive și mai corupte, dar nu există unul rău în grup. Sunt oferite și diverse tururi, inclusiv unul specific vinurilor lor foarte râvnite de bibliotecă.

650 Lytton Springs Road, Healdsburg, CA 95448, (408) 867-3233

Crama Wilson

Amabilitatea Facebook: Winery Wilson

Zinfandel este rege la această cramă administrată de o familie Dry Creek Valley, specializată într-o varietate de zinfandeluri delicioase, pământești și încărcate cu fructe. Grădina istorică restaurată servește drept instalație de ultimă generație a cramei, cu vedere la vale din curtea lor, greu de învins. Așezați-vă, relaxați-vă și bucurați-vă de o degustare sau o sticlă de vin, împreună cu una dintre numeroasele farfurii de picnic și salcam disponibile pentru cumpărare.

1960 Dry Creek Road, Healdsburg, CA 95448, (707) 433-4355


Dacă vă place zinfandelul, nu puteți rata vizita Dry Creek Valley din California, unde nu este neobișnuit să gustați zinfandelul făcut din viță de vie veche de secol. De la degustări obișnuite până la experiențe elaborate de împerechere a vinurilor și mâncărurilor, aceste crame Dry Creek Valley oferă ceva pentru toată lumea - indiferent dacă sunteți deja un iubitor de zin sau trebuie să descoperiți încă ce face acest strugure atât de special!

Imaginea de copertă, datorită Seghesio Family Vineyards


- Cele mai bune 9 hoteluri de țară cu vinuri de vizitat în 2018 -

- Tur al iubitorilor de brânză cu West Marin Food & Farm Tours -


Recomandat