Articol

A 28-a sărbătoare anuală a vinului de recoltare Livermore ValleyBăuturi

livermoreBarrellEvent.jpgExperimentați recolta în țara viticolă din Valea Livermore. Peste 40 de vinuri de vinuri și personalitățile lor unice în vârful sezonului recoltei!

Nou pentru 2009 este Harvest Village la Robertson Park din Livermore, unde 21 de vinării își vor turna vinurile și oaspeții se vor bucura de muzică live pe două scene, arte și meserii și vânzători de alimente. Alte 19 vinării se vor revărsa la cramele lor din Valea Livermore, fiecare oferind o experiență unică.

Duminică, oaspeții festivalului pot urca la un autobuz de transfer gratuit la Harvest Village, care îi va transporta între crame. Participanții vor fi primii oaspeți ai festivalului de vin care vor vota experiențele lor vinicole preferate prin mesaj text.

Biletele pentru două zile sunt de 50 USD în avans și 75 USD la eveniment. Biletele doar duminica sunt de 45 USD, iar biletele doar luni sunt de 40 USD. Biletele pentru băuturi (necesare pentru copiii cu vârsta peste 12 ani) sunt de 10 USD și sunt valabile pentru ambele zile. Biletele sunt disponibile online la adresa www.LVwine.org

Recomandat

Frigărui de creveți

Wine Guru
Articol

Ce este un clișeu de vin?

Wine Guru
Articol