Articol

16 rafturi de vin și idei de depozitare a vinului pentru casa taBăuturi

Te găsești în situația de invidiat de a avea mult vin și nicăieri să-l pui? Intrați: Lumea sălbatică a depozitării vinului. Cu atât de multe opțiuni la atât de multe prețuri, de unde știi ce cale să mergi? Optezi pentru un frigider pentru vin cu temperatură controlată? Ecran de masă Artsy? Combo multi-tasking vin-mobilier? O cramă DIY? Oricare ar fi viziunea dvs., am întocmit o listă cu câteva dintre ideile noastre preferate de depozitare a vinului pentru casă.

Idei pentru rafturi de vin de masă

KirinRen Gold Metal Wine Rack, datorită lui KirinRen

Rafturi de vin independente KirinRen Gold Metal ,28 USD: Ne place aspectul elegant și modern al acestui raft de vin din metal, care vine atât în ​​finisaj negru, cât și în auriu. Poate păstra până la nouă sticle de vin, inclusiv sticle supradimensionate care deseori pot fi greu de strâns în rafturi de vin mai tradiționale.

GoodWood Wine Rack ,175 USD: Acest raft de vin în formă geometrică conține opt sticle și este realizat manual din lemn de lăcustă neagră. Bonus: susținători puternici ai sustenabilității zero-deșeuri, toate produsele GoodWood sunt fabricate din materiale refolosite.

Raft de vin rustic de blat MyGift ,60 USD: Disponibil într-o varietate de finisaje diferite, acest raft de vin super elegant, cu opt sticle, poate fi poziționat vertical sau orizontal, în funcție de cât spațiu aveți sau de aspectul pe care îl căutați.

Sticlă de vin Olivewood Balance-Arch ,39 USD: Deși acest lucru poate conține doar o sticlă, este o piesă de conversație de masă destul de superbă. De asemenea, este fabricat din lemn de măslin microbian 100% durabil, alimentar, de calitate alimentară, astfel încât să vă puteți simți bine și în privința acestuia.

Frigidere de vin controlate de temperatură

Amabilitatea Eurocave | Entuziast al vinului

Crama EuroCave Pure S ,3.295 dolari: Cu tehnologia menită să recreeze crame adânci franțuzești, acest frigider de 74 de sticle nu numai că menține temperatura ideală a pivniței (la un nivel de eficiență energetică A +!), Dar vine, de asemenea, cu un higrometru și alarmă pentru a vă avertiza când scade și nivelul de umiditate scăzut.

Răcitor de vin cu două zone Zephyr Presrv ,2.399 dolari: Acest frigider pentru vinuri promite condițiile de depozitare găsite în unele dintre cele mai bune crame din lume, inclusiv controlul precis al temperaturii, sticlă izolată și un „sistem de amortizare a vibrațiilor” pentru a minimiza perturbarea vinului până când dopul este scos. Toate acestea și pot conține până la 138 de sticle de vin ca unitate autonomă sau ca opțiune de depozitare la domiciliu.

Frigider de vin cu blat independent Kuppet ,182 USD: Dacă nu aveți suficient spațiu, acest răcitor de vin compact, cu temperatură controlată, vine în două dimensiuni (19 și 27 de sticle) și poate chiar să stea pe blat. Poate fi folosit și pentru a menține alte articole la rece, cum ar fi acele beri și băuturi răcoritoare pentru prietenii tăi care nu beau vin.

Frigider de vin cu două zone Kalamera ,799 dolari: Ești un stickler pentru a-ți menține vinurile albe la o temperatură, iar roșii la alta? Acest frigider cu vin vă permite să programați două zone de temperatură separate. Cinci rafturi glisante din lemn de fag pot conține până la 46 de sticle de saboane preferate.

Idei de depozitare a vinului pe podea și pe perete

BDI Cosmo Bar, datorită BDI

BDI Cosmo Bar ,3.739 dolari: Nu lăsați prețul să vă sperie. De asemenea, această unitate se transformă într-o piesă de mobilier superbă atunci când ușile dulapului sunt închise. În plus, pe lângă stocarea a 18 sticle de vin, puteți crea un bar elegant de acasă, datorită raftului de sticlă, spațiu suplimentar pentru depozitarea instrumentelor pentru băuturi și cocktailuri și un blat din porțelan pentru turnarea și amestecarea băuturilor.

Thrailkill Sticlă de vin de podea cu 16 sticle și suport de sticlă ,150 USD: Forma compactă îndeplinește funcția cu această unitate multifuncțională de depozitare a vinului. Cu o capacitate de 16 sticle, un raft de afișare și un raft cromat cu opt sticle pentru a vă păstra sticla, această piesă elegantă este opțiunea perfectă pentru cei care doresc să păstreze spațiul în stil.

Suport pentru vinuri Ronixe ,70 $ fiecare: Agățați unul sau mai multe dintre aceste rafturi de vin cool, inspirate de butoi, pentru un mod izbitor de a vă stoca sticlele de vin. Dacă rămâneți fără vin, aceștia fac și suporturi de prosoape inteligente ... dar, din nou, dacă rămâneți fără vin, aveți probleme mai mari decât cu ce să vă uscați mâinile.

Rack de vinuri suspendat WGX ,140 USD: Transformați-vă bucătăria într-un bar de vinuri care funcționează pe deplin cu acest raft de vin montat în tavan, care economisește spațiul. Luați un pahar și o sticlă deasupra capului și serviți-vă oaspeții în timp ce se așează la tejghea pentru distracția finală pe temă de vin.

Soluții modulare și personalizate de stocare a vinului

Pivniță de vinuri spiralată, datorită pivnițelor Genuwine

Pivniță de vinuri spiralată Genuwine ,contact pentru prețuri: Luați depozitul de vinuri la nivelul următor absolut cu o cramă subterană personalizată. Această soluție de depozitare a vinului este accesibilă printr-o ușă secretă mecanică care se deschide spre o scară în spirală, ducându-vă la colecția dvs. de vinuri de mai jos.

Decomil Stack Modular pentru vinuri ,de la 50 USD: Fabricate din bambus fără noduri, aceste rafturi de vin stivuibile sunt foarte simple de asamblat, fără a necesita unelte, cuie sau șuruburi. Un raft conține până la 36 de sticle de vin sau puteți combina mai multe pentru propria dvs. cramă de vin DIY.

Napa Vintner Stackable Wine Rack ,de la 730 dolari: Acest sistem modular poate fi personalizat pentru o gamă largă de opțiuni de rafturi, în funcție de nevoile dvs. de depozitare a vinului. Combinat cu alte rafturi din serie, oferă soluția perfectă de pivniță încorporată, oferind o zonă de depozitare, afișaj și serviciu atractivă într-una singură.

Pivniță de vin Deluxe vintage ,5.400 dolari: Dacă colecția dvs. de vinuri începe să vă preia întreaga casă, poate fi timpul să introduceți o casă întreagă vinului dvs. Această sală de vinuri poate găzdui 900 de sticle și vine cu o unitate de răcire Breezaire pentru a asigura un control adecvat al temperaturii pentru depozitarea vinului.
Nu uitați elementele de bază

Indiferent de ideea de depozitare, este important să luați în considerare câteva indicații cheie despre cum să vă asigurați că vinurile rămân intacte atât timp cât aveți nevoie de ele. Elizabeth Schneider, autorul cărții „ Vin pentru Oameni Normali , ”Și o serie de podcast cu același nume, spune că stocarea adecvată a vinului se reduce la trei lucruri: lumină, temperatură și umiditate.

„Vinul trebuie să fie departe de lumina directă a soarelui”, spune ea. „Dacă aveți un raft de vin minunat, dar veți avea mult soare după-amiaza în sufragerie sau bucătărie, vinul dvs. se va descompune rapid.” În plus față de menținerea vinului la soare, ea sugerează, de asemenea, să vă asigurați că frigiderul pe care îl utilizați menține o temperatură constantă și că umiditatea adecvată este esențială pentru a vă împiedica uscarea dopurilor de vin. În cele din urmă, stocați-vă sticlele de vin pe părțile laterale pentru a menține dopurile respective în contact cu lichidul în orice moment.

Vrei mai multe sfaturi pentru depozitarea vinului? Consultați articolul nostru despre depozitare adecvată a vinului pentru a menține calitatea vinului tău.


- Un ghid pentru înțelegerea vinului prin numere -

- Vinul expiră? -


Recomandat