Articol

Cele mai bune 12 vinării Temecula de vizitatBăuturi

California este principalul stat producător de vin din Statele Unite (producând aproape 90 la sută din totalul vinului american), ceea ce nu este surprinzător, având în vedere climatul blând al statului, influențele de coastă și solurile diverse, toate favorabile creșterii strugurilor. De la Napa Valley până la județul Sonoma, Monterey până la Santa Barbara, California este plină de regiuni viticole renumite care atrag vizitatori din întreaga lume. Și, în timp ce sudul Californiei poate încânta vremea caldă, plajele strălucitoare și comunitățile pitorești de coastă, are și propria sa regiune viticolă înfloritoare: Temecula Valley.

Situat convenabil, la doar o oră de mers cu mașina de San Diego și județul Orange, Temecula Valley găzduiește peste 40 de vinării care produc 500.000 de cazuri anual. Cu camere de degustare primitoare și o mulțime de vinuri diverse (regiunea crește peste 50 de tipuri diferite de soiuri), Temecula este o destinație demnă de remarcat. Iată unde să gustați atunci când vizitați această regiune vitivinicolă viitoare.

Baily Vineyard & Winery

Amabilitatea de la Facebook: Baily Winery

Deținută și administrată de familia Baily, Baily Vineyard & Winery este specializată în vinuri fabricate din cabernet sauvignon și alte soiuri tradiționale din Bordeaux, toate cultivate pe podgoriile lor imobile plantate în 1982. Sala principală de degustare de la Centrul de vizitatori Baily este locul unde puteți vizita fără o programare pentru a testa versiunile actuale, în timp ce vă aflați într-o a doua locație - Camera de degustare Estate - rezervați în avans pentru a vă bucura de o verticală de vinuri de bibliotecă, fie la bar, fie în timpul unei experiențe așezate.

Sfat din interior: Dacă degustați la Centrul pentru vizitatori Baily, rămâneți și luați masa la restaurantul Carol’s, un restaurant cu tematică medievală deschis pentru prânz. Oferind muzică live la sfârșit de săptămână, aceștia au și un meniu aprobat pentru câine duminica.

Sala principală de degustare: 33440 La Serena, Temecula, CA 92591, (951) 676-9463


Cameră de degustare a proprietății: 36150 Pauba, Temecula, CA 92591, (951) 972-9768

Vinuri Doffo

Amabilitatea Doffo Winery

Fondată în 1997 de Marcelo Doffo, născut în Argentina, familia deținută și administrată de Doffo Winery este o cramă tip boutique care produce vinuri mici, lucrate manual, precum malbec, zinfandel și syrah. Degustările includ lansări noi, vinuri de rezervă și chiar vinuri de desert, dar pentru o experiență mai aprofundată, rezervați Cork & lsquo; N Torque Tour pentru a urca la bordul Malbec Express, un autobuz turistic ecologic care vă duce prin vie și se încheie cu o degustare privată. Când vizitați, asigurați-vă că verificați colecția MotoDoffo Vintage Motorcycle din camera de butoaie, care conține peste 100 de scutere și motociclete.


Sfat din interior: În conformitate cu atmosfera relaxată a cramei, aducerea mâncării pentru a savura pe terasă este nu numai acceptabilă, ci încurajată. Dar, în cazul în care nu ați primit memo și greve ale foamei, acestea oferă, de asemenea, carne și brânzeturi disponibile pentru cumpărare, împreună cu ulei de măsline semnat și chimichurri autentice argentiniene.

36083 Summitville Street, Temecula, CA 92592, (951) 676-6989


Palumbo Family Vineyards & Winery

Amabilitatea Palumbo Family Vineyards

În calitate de Vineyard & Winery Certified Sustainable, Palumbo este pasionat de utilizarea practicilor durabile în și din podgorie pentru a crea roșii pline de corp din cele 13 acri de podgorii. Specializați în vinuri mici, fabricate manual, inclusiv cabernet sauvignon, cabernet franc și sangiovese cultivate în proprietate, ele furnizează, de asemenea, fructe din proprietățile învecinate pentru a produce un viognier și un syrah. Optați pentru o degustare standard în sala de degustare intimă sau pentru o scufundare mai profundă în funcționarea interioară a acestei vinării administrate de o familie, rezervați un tur și o degustare pentru a experimenta procesul de la „murdărie la sticlă”.

Sfat din interior: În timp ce această mică cramă este fericită să întâmpine degustătorii fără rezervare, dacă intenționați să ajungeți în limuzină sau cu un grup mare, sunați înainte și faceți o programare pentru a vă asigura că există loc. Și, dacă ajungeți cu elicopterul este mai mult viteza dvs., cramafaceaveți un heli-pad disponibil, dar cel mai bine este să nu vă prezentați neanunțat.

40150 Barksdale Circle, Temecula, CA 92591, (951) 676-7900

Crama Carter Estate

Amabilitatea Facebook: Crama Carter Estate

Înconjurat de 109 acri de viță de vie, luxosul Carter Estate este o stațiune și o cramă de lux, deținută de vinificatorul Jim Carter și de familie. Puteți participa la o degustare în orice zi a săptămânii, dar pentru o experiență mai ridicată, încercați împerecherea de vinuri și alimente. Veți primi cinci vinuri Carter Estate (inclusiv vin spumant) împerecheate cu mușcături culinare pentru o degustare intimă, cu sedere limitată la doar opt invitați.


Sfat din interior: Suitele Bungalow de inspirație mediteraneană ale complexului reprezintă un loc deosebit de plăcut pentru a vă relaxa după o zi de degustare de vinuri. Nu numai că camerele au terase private, dar facilitățile stațiunii, cum ar fi cabane lângă piscină, servicii spa în cameră și micul dejun gratuit, fac ușor să doriți să stați puțin.

34450 Rancho California Road, Temecula, CA, 92591, (844) 851-2138

Leoness Beci

Amabilitatea Facebook: Leoness Cellars

Leoness Cellars a fost înființată în 2002 de doi parteneri cu rădăcini adânci în agricultura din Temecula Valley și, împreună, realizează cabernet sauvignon de la 20 de acri de viță de vie. Situat pe un vârf de deal, cu vedere la podgoria lor, Leoness este deschisă zilnic pentru degustări și excursii, inclusiv excursii sezoniere la podgorie, degustări educaționale și chiar un pachet de propuneri dacă doriți să răspundeți la întrebarea din Wine Country. Cu un plan de genul acesta, bănuim că răspunsul va fi „Da!”

Sfat din interior: Leoness Cellars găzduiește, de asemenea, The Restaurant at Leoness, un restaurant de renume care oferă mâncăruri sezoniere, realizate în zgârieturi, într-un cadru frumos în aer liber. Planificați-l bine și bucurați-vă de o degustare după-amiaza târzie înainte de a vă îndrepta spre cină la restaurant pentru experiența completă Leoness.

38311 De Portola Road, Temecula, CA 92592, (951) 302-7601

Crama familiei Hart

Amabilitatea Facebook: Hart Winery

Înființată în 1980, Win Family Hart este cea mai veche cramă cu funcționare continuă din Temecula. Deși producția este încă relativ mică, la aproximativ 5.000 de cazuri anual, acestea produc un număr destul de surprinzător de vinuri, inclusiv de la viognier și sauvignon blanc la grenache și cabernet franc. Degustările sunt disponibile șapte zile pe săptămână și nu sunt necesare rezervări, ceea ce face ca acesta să fie un loc ușor pentru a vă deplasa în zbor.

Sfat din interior: Deși crama nu are alimente disponibile pentru cumpărare, sunteți binevenit să aduceți un picnic pentru a vă bucura la fața locului.

41300 Avenida Biona, Temecula, CA 92591, (951) 676-6300

Crama Ponte

Amabilitatea Facebook: Ponte Winery

Cu cei 300 de acri de podgorii uimitoare, grădini îngrijite, o sală de degustare extinsă și o cramă în stilul misiunii, Ponte este fără îndoială un loc pitoresc pentru a gusta vinul. Înființată de familia Ponte, care cultivă struguri în Temecula din 1984, Ponte Winery produce de la vinuri și amestecuri monovarietale până la vinuri spumante și îmbogățite. Motto-ul lui Ponte este „Dacă îți place, este vin bun”. deci nu vă așteptați la vreo pretenție în timpul unei vizite aici.

Sfat din interior: Pentru a experimenta și mai mult ospitalitatea familiei Ponte, planificați să vă cazați la Ponte Vineyard Inn, un hotel de tip boutique cu 90 de camere, care include unități de cazare elegante, o piscină semi-olimpică și singurul cocktail bar complet din Valea Temecula.

35001 Rancho California Road, Temecula, CA, 92591, (951) 587-6688

Crama de epocă

Amabilitatea Vindemia Winery

Încă o altă cramă tip boutique deținută și administrată de o familie din Temecula, Vindemia se remarcă prin sala de degustare în aer liber (situată într-o grădină de trandafiri) și vinurile numite inteligent (precum More Cowbell și Baby Doll Head Red). În timp ce numele pot fi obraznice, Vindemia este serioasă în ceea ce privește utilizarea numai a practicilor de viață durabile pentru a-și face vinurile artizanale. Opriți-vă pentru a vă bucura de o degustare în aer liber, care este însoțită de pâine gratuită și ulei de măsline cultivat în proprietate - produs din cei 100 de măslini de pe proprietate.

Sfat din interior: Dacă sunteți în căutarea unui mod mai memorabil de a experimenta crama, rezervați plimbarea cu balonul cu răsăritul soarelui cu California Dreamin ’Balloon Adventures. După ce ați zburat sus pe cer, vă veți îndrepta spre Vindemia pentru a savura un mic dejun ușor cu fructe, brânză, mimoză, cafea și ceai în grădina privată de cramă a vinăriei, precum și degustări două la unu mai târziu în timpul zilei .

33133 Vista Del Monte Road, Temecula, CA 92591, (951) 760-9334

Crama Miramonte

Amabilitatea cramei Miramonte

Înființată în 2000, această cramă de pe deal, care se află la o altitudine de 1.400 de picioare, fermecă cu atmosfera sa conviețuitoare și cu priveliști minunate asupra podgoriilor și a văii din jur. O degustare ar putea include vinuri făcute din struguri tradiționali care se găsesc în Valea Rodanului de Sud, Spania sau Portugalia, dar pentru a obține cu adevărat o impresie a vinurilor, răsfățați-vă în VIP Winemaker's Tour, care include un tur al podgoriului, crush pad și pivniță, informații despre procesul de producție și o degustare privată de vinuri cu împerechere de alimente. Nu ai chef să pleci după degustare? Mergeți la Flower Hill Bistro, unde puteți savura mâncăruri proaspete de sezon cu priveliștile.

Sfat din interior: Fiind una dintre primele crame Temecula care oferă muzică live, crama continuă tradiția cu muzică live în fiecare vineri și sâmbătă seara, oferind totul, de la trupe de rock din anii 90 până la vibrații Raggae.

33410 Rancho California Road, Temecula, CA 92591, (951) 506-5500

Podgoriile Robert Renzoni

Amabilitatea de la Visit Temecula Valley

Cu rădăcini de vin de familie care se întorc în Italia la sfârșitul anilor 1880, producătorul de viticole din a patra generație Robert Renzoni își continuă tradiția familiei la moșia sa din Valea Temecula. Podgoria de 12 acri este plantată în soiuri de struguri clasice Bordeaux și italiene, inclusiv cabernet sauvignon, pinot grigio și sangiovese. Opriți-vă pentru o degustare la această proprietate în stil italian și împachetați un picnic pentru a vă bucura pe teren sau planificați să mâncați la Trattoria italiană a cramei Mama Rosa pentru un gust reconfortant al Italiei.

Sfat din interior: Nu numai că Robert Renzoni Estate produce vin, ci și un sos marinara (pe baza unei rețete de familie), oțet de casă și chiar o varietate de sosuri picante de ardei iute - toate disponibile pentru cumpărare de la cramă.

37350 De Portola Road, Temecula, CA 92592, (951) 302-8466

Akash Winery & Vineyard

Amabilitatea Akash Winery & Vineyard

Deținută și administrată de tatăl și fiul său, Ray și Akash Patel, Akash Winery produce vinuri cultivate 100% din proprietatea viței de familie de 15 acri. Deși crama este în prezent în curs de renovare (urmează să se redeschidă în luna mai), puteți degusta vinurile în timpul apariției lor în fiecare weekend la Cheflavor Curated Provisions. Odată redeschis, Akash promite să fie o destinație și mai superbă în Temecula Wine Country.

Sfat din interior: Vinurile proprietății Akash Winery vin în îmbutelieri distractive, atipice față de ambalajul standard. Blancul sauvignon, prezentat într-o sticlă în formă unică, face un cadou de vin deosebit de memorabil.

39730 Calle Contento, Temecula, CA 92591, (951) 888-1393

Beciurile Fazeli

Amabilitatea pivnițelor Fazeli

Prezentând arhitectura maură, amestecată cu un decor contemporan din California, marele Pivnițe Fazeli este pasiunea pe tot parcursul vieții a proprietarului Bizhan „BJ” Fazeli, care a cumpărat proprietatea pentru prima dată în 2001, după ce s-a îndrăgostit de zonă. De la prima sa recoltare în 2006, Fazeli Cellars a rămas dedicată producerii unei game largi de vinuri - mai mult de 20 de soiuri, pentru a fi specifice - inclusiv sauvignon blanc, petit sirah, viognier, chardonnay și mourvèdre. Datorită facilităților de banchet, a unui restaurant la fața locului și a împrejurimilor pitorești, crama este un cadru frumos pentru nunți și evenimente speciale.

Sfat din interior: Crama oferă o varietate de evenimente speciale rotative, cum ar fi noaptea de salsa, precum și muzică live în fiecare sâmbătă și duminică după-amiază.

37320 De Portola Road, Temecula, CA 92592, (951) 303-3366


- 8 hoteluri Temecula care sunt sigur de impresionat -

- 15 restaurante Temecula de iubit -


Recomandat