Articol

11 lucruri de făcut în Lodi, CABăuturi

Lodi este una dintre cele mai interesante regiuni vinicole din California, precum și una dintre cele mai istorice. O vizită aici poate include degustarea de vinuri de clasă mondială, învățarea despre lunga istorie a regiunii și bucurarea unora dintre cele mai bune observări de păsări din stat. Am creat o listă de lucruri de făcut în Lodi, care vă vor prezenta fiecare aspect minunat al acestei comunități.Degustare de vinuri

Familiile Lodi cultivă struguri de vin aici încă din anii 1800, dar în ultimii 20 de ani s-a înregistrat o reapariție uimitoare a numărului și calității vinurilor produse. Peste 85 de vinării produc vin acum în Lodi, iar numărul continuă să crească. Lodi este renumit pentru vechea sa viță de vie Zinfandel, dar crește și Viognier, Chardonnay, Merlot și Cabernet Sauvignon. Vă recomandăm câteva dintre cele mai bune de mai jos pentru a vă ajuta să descoperiți această regiune vinicolă uimitoare.

mettler-family-vite-680
Sursa imaginii: site-ul web

Mettler Family Vineyards
95240, 7889 E Harney Lane
Lodi, CA 95240
(209) 369-3045
TripAdvisor: 4,5 stele, 2 recenzii
Rezervări: Nu sunt necesare pentru grupuri mai mici de 10

Familia Mettler cultivă struguri în Lodi de cinci generații și a lucrat recent cu universitățile din California pentru a cerceta care soiuri de struguri cresc cel mai bine în climatul Lodi, așa că ai putea spune că știu puțin despre vinul Lodi. Sunt specializați în Zinfandel, Cabernet Sauvignon și Petite Sirah, iar vinurile sunt toate expresii concentrate și elegante ale caracterului lui Lodi. Camera lor de degustare recent renovată oferă un spațiu relaxant pentru a vă bucura de vinurile lor și pentru a afla despre istoria și vinificația Lodi. Sfat din interior: Profitați de SIP Shuttle, care oferă un serviciu hop-on-hop-off la 12 crame partenere și în locațiile din centrul orașului Lodi. Este o modalitate excelentă de a vă bucura de țara vitivinicolă, fără a fi greu să conduceți.

michael-david-vii-680
Sursa imaginii: Yelp

Crama Michael David
4580 W Autostrada 12
Lodi, CA 95242
(209) 368-7384
TripAdvisor: 4 stele, 65 recenzii
Rezervări: nu sunt necesare pentru grupuri mai mici de opt

Acasă la vinul delicios „Zin-fully” 7 Deadly Zins, Crama Michael David este o vizită obligatorie în turul dvs. din Lodi. Familia Phillips cultivă pământul Lodi de 150 de ani, cultivând de la legume la fructe, inclusiv struguri de vin. Astăzi, ei sunt specializați în strugurii care cresc cel mai bine în Lodi, inclusiv bogatele și cernelurile Zinfandel, Petite Sirah și Cabernet Sauvignon. Sala de degustare este informală și primitoare, cu o zonă de picnic în aer liber pentru a vă bucura de zile însorite. Sfat din interior: Vizitați brutăria, cafeneaua sau standul de fructe al fermei pentru o gustare pe care să o împerecheați cu vinurile dvs. sau un prânz complet. Totul este în sezon, proaspăt la fermă și coapte sau gătite pe proprietate.

lodi-vin-și-vizitator-centru-680
Sursa imaginii: Yelp

Lodi Wine and Visitor Center
2545 W Turner Rd
Lodi, CA 95242
(209) 365-0621
TripAdvisor: 4,5 stele, 63 recenzii
Rezervări: Nu sunt necesare

Dacă nu aveți timp și doriți să cunoașteți bine vinurile din această regiune în plină expansiune, opriți-vă la Lodi Wine and Visitor Center, unde peste 80 de vinari își turnă vinurile pe o rotație săptămânală. Personalul are o cunoștință incredibilă despre zonă și vă poate desena o hartă către cele mai bune locuri de vin în funcție de gusturile dumneavoastră. Sala de degustare este situată pe frumosul teren al Hotelului Wine & Roses și este aproape de hoteluri și restaurante, așa că asigurați-vă că explorați puțin cât sunteți aici. Sfat din interior: Întrebați despre podgoria demonstrativă educativă pentru a afla despre cultivarea strugurilor.Cumpărați centrul istoric al orașului Lodi

centrul orașului-lodi-680
Sursa imaginii: LodiChamber.com

Centrul istoric al orașului Lodi a fost reînviat în ultimii 20 de ani pentru a deveni un hub frumos renovat atât pentru comunitatea locală, cât și pentru vizitatori. Mergeți și ieșiți din magazinele de cărți ciudate, magazinele de îmbrăcăminte tip boutique, delicatese de modă veche și magazinele de antichități centrate pe strada Școlii. Copacii umbroși de sicomor și străzile amenajate cu cărămidă creează o atmosferă relaxantă și veți pleca cu un sentiment real al comunității și câteva suveniruri grozave pentru a vă aminti călătoria. Sfat din interior: Vedeți viitoarea stradă Sacramento, la doar o stradă la est de School Street, unde un garaj de parcare a fost transformat într-un centru de restaurante, buticuri și baruri.

hutchins-street-square-680
Sursa imaginii: Yelp

Hutchins Street Square Performing Arts Theatre
125 S Hutchins St.
Lodi, CA 95240
(209) 333-5550

Acest teatru de artă spectacolară, centru comunitar, centru de conferințe și centru pentru seniori montat într-unul este o parte integrantă a comunității Lodi. Participați la unul dintre spectacolele săptămânale - de la orchestre internaționale la noaptea talentelor locale - sau bucurați-vă de o baie în piscina încălzită. Sfat din interior: Există câteva zeci de restaurante la câteva blocuri de teatru, așa că parcați-vă mașina pentru noapte și mergeți de la cină la un spectacol, apoi ieșiți din nou la o înghețată sau o pălărie de noapte.

lodi-lac-680
Sursa imaginii: Yelp

Lacul Lodi
125 North Stockton St
Lodi, CA 95240
TripAdvisor: 4,5 stele, 21 recenzii

Drumeții, biciclete, înot, caiac, pește sau veghe natural la această bijuterie naturală locală, situată chiar în mijlocul orașului. Taxele de intrare și activități sunt mici și este o modalitate excelentă de a ieși afară în timp ce rămâi aproape de acțiunea Lodi. Sfat din interior: Faceți un tur cu barca închiriat al râului Mokelumne pentru a afla despre viața sălbatică locală. Mâncarea și băuturile sunt permise, așa că împachetați un picnic și faceți-vă o zi.Observarea păsărilor

observarea păsărilor-680
Sursa imaginii: TripAdvisor

Rezerva de macarale Isenberg
Drumul Woodbridge
Lodi, CA 95242
TripAdvisor : 4,5 stele, 30 recenzii

Milioane de păsări migrează din Canada și Alaska în Valea Centrală a Californiei în fiecare iarnă și multe dintre ele aterizează în zonele naturale care înconjoară Lodi. Macarale Sandhill mai mari și mai mici, pelicanul alb american, Flycatcher occidental și multe altele pot fi văzute în această zonă de migrație spectaculoasă. Observarea păsărilor la rezervația macaralei Isenberg este cea mai populară în toamnă și iarnă, așa că, dacă vizitați în afara sezonului, puteți găsi o listă cu alte rezervații naturale din zonă. Aici . Sfat din interior: În apropiere, parcul Micke Grove se mândrește cu o grădină zoologică cu animale exotice și o grădină de ceai japonez. Cine spune că trebuie să pleci din California pentru a vedea lumea?

casa-deal-muzeu-680
Sursa imaginii: Yelp

Muzeul istoric Hill House
826 Biserica Sf
Lodi, CA 95240

Obțineți un sens pentru istoria lui Lodi la acest muzeu fermecător. Deschisă doar duminica între orele 13-16, această casă istorică întâmpină vizitatorii interesați de istoria Californiei și arhitectura victoriană. Este una dintre singurele case victoriene istorice din California care au toate interiorul și exteriorul original în tact, până la haine și șmecheri în interiorul casei. Sfat din interior: Faceți o plimbare prin cartierul din jurul casei. Este plin de un amestec fără sudură de case istorice și contemporane și oferă un aspect unic asupra istoriei vii din Lodi.Gust Lodi

avenue-grill-680
Sursa imaginii: Yelp

Avenue Grill
506 W Lodi Ave
Lodi, CA 95240
(209) 333-8006
TripAdvisor: 4,5 stele, 63 recenzii
Rezervări: Nu sunt necesare

Nimic extraordinar, doar lucrurile bune. Micul dejun și prânzul copios american sunt servite aici de un personal de serviciu foarte prietenos. Nu este restaurantul tău elegant, tipic cu vinuri - ușor de ratat, deoarece este ascuns într-un centru comercial - este în cea mai mare parte un hangout local. Cu toate acestea, vizitatorii cunoscuți vin aici să se umple înainte de a pleca la o zi de degustare de vin. Sfat din interior: Puntea în aer liber este potrivită pentru câini, așa că aduceți-vă câinele!

fioris-butcher-shoppe-and-deli-680
Sursa imaginii: Yelp

Fiori’s Butcher Shoppe și Deli
400 W Ave Lodi
Lodi, CA 95240
(209) 334-4121
TripAdvisor: 4,5 stele, 30 recenzii
Rezervări: Nu sunt necesare

Joe și Barbara Fiori au înființat măcelaria în 1983 pentru a vinde pur și simplu carne vindecată și marinată și, în curând, s-a extins într-o delicatese, deoarece clienții au solicitat mai mult acces la carnea fenomenală. Vind sandvișuri grozave (puiul pesto este favorit) și salate, așa că luați masa de prânz aici, în timp ce ieșiți la cramele sau conservele naturale din apropiere. De asemenea, vând vinuri de la crame locale, astfel încât să vă puteți aproviziona cu preferințele pe care le-ați descoperit sau să încercați ceva nou. Sfat din interior: Fiori’s Butcher Shoppe și Deli și-au dezvoltat propriul condiment pentru a-și aromă friptura de vită, pastrama și carnea de vacă și a devenit atât de faimos încât acum o vând la sticlă.

zin-bistro-680
Sursa imaginii: Yelp

Zin Bistro
722 W Lodi Ave
Lodi, CA 95240
(209) 224-8223
TripAdvisor: 4,5 stele, 22 recenzii
Rezervări: recomandat în weekend

Încheiați ziua cu o cină romantică la această descoperire ascunsă. Situat într-un centru comercial modest, nu este nimic bland în Zin Bistro. Micul restaurant servește mâncăruri clasice americane la prețuri rezonabile, cu o atmosferă intimă și elegantă. Acestea oferă multe oferte speciale în afara meniului în fiecare zi, așa că asigurați-vă că vă întrebați chelnerul despre ele. Sfat din interior: Economisiți loc pentru mousse-ul de ciocolată de casă!

Indiferent dacă petreceți o zi sau o săptămână în Laudă , veți veni fermecați de istoria profundă a regiunii viticole în creștere, de comunitatea puternică și de calitatea și diversitatea incredibilă a vinului.


Recomandat